çok haklısın barış ,şile -darlık ta dönüşte bulutlar açılınca cehennemi bi sıcak oldu ve mollafenaride beni yakaladı hemen durdum ve bi lokantaya girerek ekmek arası köfte yedim bir saat takıldım orada güneşin yakıcılığının gitmesini bekledim,,mollafenariye gelmeden önce değirmen köyünden sonra yakacık köyü idi galba orada sahipsiz meyve ağacı var idi sarı sarı erikleri gördüm sonra bi tane yedim kayısı tadı var idi tatlı idi bedava götürdüm ..korsan hasan ile 2 yıl önce saat 19.00 da şileden çıkmış idik saat 22.00 da evde idim 3 saatte aldık yolu gece serinliğinde ve tabi arkadan poyraz itti bizi şileye 80 kişi gidilmiş idi bi arkadaş organize etmiş idi sabahtan üsküdara geldi millet tabi çoğu araç ile döndü 20 kişi ,60 kişi yarı yoldan döndü,,,o günü unutamam rüzgar arkada ve püfür püfür bi hava var idi süratli geldik ve fazla terlememiş idik..
Bende özledim Murat abiyi..Yapacak bir şey yok şartlar neyi gerektiriyorsa uyum sağlayacağız (örneğin ben de yeni yılda terkediyorum sizleri )..Şaka bir yana ben arada bir bu tarafa geçerim gene..
desene sende bizi bıraktın murat gibi , yalnız tekirdağ var orada ama yolun dönüşü kötü yahu hiç sevmedim emniyet şeridi sıfır,,avcılardı galba barış sen oraya gideceksin ..bayağı uzak kalacan neyse ne yapalım kısmet bu arada benim şu tavşanlı topiğine bak gelen mesajlara valla durumum zor ...
barış, bu zamana karşı canavar bunun için formula asfaltı gerek, özel arkası sivri kask takacan ,,,tek yaprak gördüğüm kadarıyle ,ama kaç diş ,çözmek zor uzaktan ,
düşün bunun üstündesin ve kaymak gibi asfaltta basıyorsuni adama zevk verirde,
bu bisiklet ile anca formula pistine gidecen orada binecen.. sadece düz yol için..
Barış Abi bisiklet şuan bostancıda Abim'de şuan ulaşamıyorum. Olmadı sabah biraz erken çıkıp bostancıya uğramam gerekecek bir aksilik olursa haber veririm.
Herşeye rağmen (ozanın lastik problemi) veloslow da bu sabah Doğaç,Ozan ile birlikte yaklaşık 30 pedalsever turladık..Tuzla dönüşü 8-10 kişi tempo yaptık..Hatta genç dostumuz Kubilay ı bile gördük..Keyifli idi..
Dün-bugün bisiklete binmeye başladım. Dün 30 km tek tabanca gittim. Bugün de Atilla'nın grubuyla buluşup yola çıktım. Kaynarca'ya kadar düşük tempo işime yaradı. Kaynarca'da Atilla grubu üçe ayırdı; sabihadan dönecek olanlar, formulaya çıkacak hızlı ve yavaş grup. Ben formulaya gidebilirim ama düşük tempo dedim. Ama bir baktım düşük tempocular önceden yola çıkmış ben hızlı grupla 5 dk sonra yola çıktım, yetiştiririz onlara dediler. Ama kaynarcadan itibaren 40-42 tempo gitmeye başlayınca ben bir süre sonra onlardan koptum, sonra sabihadan dönecek olanları yakaladım birlikte döndük. Dragos'ta çay molası verdik sabihadan dönenlerle.
Bugün 2.5 saat bisikletin üzerindeydim. Hiçbir sorun yaşamadım bu çok iyi haber. Ama performansım yerlerde sürünüyor bu kısmı kötü. Toparlanmam için hafta içinde de sabahları sürmem lazım ama biz ailece Çarşamba'dan itibaren Çanakkale'ye gideceğiz. Acaba diyorum bisikleti de arkaya atsam, denize girmek yerine oralarda turlasam nasıl olur
Bahadır abi süreci sorunsuz atlatmana çok sevindim..10 gün düzenli idmanla eski durumuna gelirsin..Tatil konusunda şunu söyleyebilirim,senin yerinde olsam imkanım varsa kesin yanıma alırım.. Anlaşılan bir süre daha pedallayamayacağız..
Tatil konusu kesinleşti ama Çanakkale'nin anafartalar tarafı değil de Keşan'ın Enez tarafında yer bulabildik. Orası da bisiklet için uygun bir yer değil. Anlaşılan bu hafta da bisikletten uzak kalacağım. Her neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız... Uzun tur planları yapmaya şimdiden başlıyorum Kudret abi gibi her ay için bir uzun tur planım olacak. Ölüm yolları olmaz ama sürerken keyif alınır. Bu arada avrupa tarafında turları da düşünüyorum, AYPG grubu var onlarla sürme niyetim hep var.
Biliyorsun yeni yılda avrupa tarafına taşınacağım..Avrupa tarafındaki turlarda sana eşlik ederim,şimdiden avrupa rotalarını öğrenmeye başlamış olurum..