selam barış
evet 18 ağustos ekip tamamdır ,adem dualı ben erkan tavşanlı -boyalıca hattı ,,,senin gelemeyişinin nedeni evet bisikletin ömrünü yer ora üstelik senin bisiklet yol bisikleti o tavşanlı ağır stabilizede ,amortisör fox yüzlük bile bi işe yaramamıştı erkan deli olduğu için gelir tekeri benden ince adem sıkı bir mtb ci kurtdoğmuşu yedirdi bitirdi..genç adam tabi,orayıda tavşanlıyıda yiyip bitireceğinden eminim bu arada iki adet ultra adam geliyor biri aytekin erzan 400 km yi 19 saatte yiyen adam ama iki kez arka tekerin teli atmış idi o turda , bakalım face den haber geldi biri almanyadan volkan akboga elitlerde almanyada üçüncü olmuştu mtb de,, üç kez pedalladım adamla dehşet tempo üstelik mtb de ve aytekin erzan ile tavşanlıda kafa kafaya gitti aytekinde 28 jant var idi ..ben aytek ve volkan ile kartepe yapmış idik kuzeyden gitmiş idik dehşet tempo yapıldı 2 sene önce idi ama altta 26 jant vardı 35 km den aşağı düşmediğimi gördüm tam 2 saat deli gibi bastık 3 adam ,arkadan 3 üncü sırayı korudum aytek koca gövdesi ile beni adeta vakumluyor idi valla sıkı adamlar ile basmak çok iyi ,,şimdi bu son şile etabında 46 dişle 35 ortalamayı yakaladık ya bu yeter ,o gün rüzgar bizden yana idi rüzgar çok önemli..bütün şile rampalarını almış idik, bana 13 dakika takdın ,dönüş serbest idi zati , neden beni arkada bıraktınız diye bi laf edilmedi zati bizde öyle bi kompleks yoktur ,,,,evet uzunlara devam barış seni uzunlarda bizim ekipte görmek istiyoruz biliyorsun murat cagligil dehşet bi adamdı o yahu,
o adam geçti avrupa yakaya boşadı bizi bu arada face den serkan a mesaj attım bu tavşanlı için erkan girebiliyorsa o da girebilirde ama herkez hoşlanmaz aşırı sarsıntıdan erkan seviyor sarsıntıyı ,
galba bende ,sana sonuçları yazarız bu arada ekim gelince sen burada olmayacaksın avrupa yakaya geçersin artık eskisi gibi olur inşallah durumlar gene gideriz darlık a..ayrıca bıçkıdere devam edecek şile rampasız antreman olmaz tabi.