Scudo Sports

Kadıköy

@Ozan Güner

Tamam Ozan ben yarın tek çıkarım..Perşembe günü Doğaçı da alır terletiriz biraz.. :)

Scudo
@ilhan hoşboy

İlhan bende kaynarca grubu ile çıkmayı istiyorum ama akşam antrenmanları yengene bağlı biraz.. :utn: Ben gündüz çıkarım ama fazla zorlamam,bakarsın akşama izin kopartırım.. :cool:

• Beğen
Tepkiler: ilhan hoşboy
Bugün akşam Arkın ve Yılmaz'la buluşup 19'da bostancı-tuzla yapacağız, orta tempo. Ardından kendimi iyi hissedersem kaynarca grubuna katılırım. Gelen olursa 19 Bostancı'da buluşacağız.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Bahadır Gürel

Bahadır abi Arkın a selam söyle, ben turu bitirdim..Çok efor sarfettim akşama güç kalmadı.. :) Detaylar az sonra

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Rotam Kadıköy-tuzla-istanbul bulvarı-bostancı şeklinde oldu..Mesafeye göre güzel ortalama çıktı..

Mesafe : 86.64 km
Süre : 02:53:31
Toplam Süre: 03:31:51
Ort. Hız : 30.0km/h
Max. Hız : 66.8km/h
Calori : 2,039 kcal
Ort. Harcanan Güç : 164 w
Ort. Kalp Atımı : 154
Max. kalp Atımı : 218 (rüzgardan kısa bir süre sapıttı)
Alınan İrtifa : 420 m
Ort. Kadans : 89 rpm
Max. Kadans : 117 rpm
Ort. Sıcaklık : 32.8 °C

(link)
(link)

@Bahadır Gürel

Abi giderken rahattı,sabihaya çıkarken direk karşıdan esiyordu..dönüşte ise önden ve ön çaprazdan rüzgarı alıyorsun.. :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
barış selam
evet tekrar döneyim kısa mesafe tempo sürüşlerine evet bu pazar sağanak yağmur diyor .duruma göre bakmaca ,ben 60 da kalıyorum gene,
bana iyi geliyor sabah erkenden çıkmak,,06.30 çıkış bostancı ,,,ramazan geliyor valla ben çalışacağım 06.30 ve 09.00 arası 1 ay durmak yok pedallamaya devam...

(link)

@Kudret Kurtcebe

Tamam Kudret abi hava iyi olursa pedallayalım.. Çalışmaya devam :)

(link)

barış hava iyi ...pazar sağanak yok..
bu arada erkan ister isen barışla başlarız kaynarcadan gebzeye kaçar oradan eskihisar yapıp topçulardan tavşanlı deriz iki kişi gideriz....tabi o.k dersen ..

Forumdan takip ettiğim kadarıyla birkaç sefer Maltepe sahilinde pedallayan gruba denk geldim. Hatta 2 sefer peşinize takılmak istedim ama 26''x2,10 mtb ile yetişilmiyor ki :) ikisinde de nal toplayıp kös kös geri döndüm :)

• Beğen
@F.Cetin

Dediğin gibi yol bisikleti ile mtb çok farklı (elma-armut).. Performans yapan bir yol grubu ile pedallayabilmek için çok güçlü olmak ve çok efor sarfetmek lazım diğer türlü mtb ile mümkün değil.. :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Kudret Kurtcebe

olabilir kudret abi hava iyi olur sa tabi

@Barış Güney

Maalesef bunun farkındayım. Yeri geldiğinde araziye çıktığım için lastikleri inceltemiyorum. Yarış bisikleti için de para biriktiriyorum.

Geriye 2 çözüm kalıyor.

1-) Performans grubundan birine kement atıp kendimi çektirmek :)
2-) 20-25 km ortalama ile giden keyif grubu yakalamak için pusuya yatmak :)

• Beğen
@Erkan Közen

erkan şöyle yaparız hava durumuna bakarız sağanak olursa , barış ile pedallarsın ben 60 km de kalırım ama baktık sağanak yok aynen tavşanlı 7 temmuzda işi bitiririz ,140 km, ramazan geliyor ta gidecek 18 ağustosa ,18 ağustosada darlık yaparız..
sabah sağanak olmaz istanbulda öğle sonrasına denk gelirse ben 60 km sabahtan tempo yapar işi bitiririm ,,
şimdilik hava tavşanlıya gidin diyor ...

istanbul..

(link)

yalova

(link)

(link)
Barış Abi nasıl ? Topladığım ilk bisiklet :p Tüm parçaları ben seçtim şu haliyle 8 kilo 250 gram carbon yarış bisikleti..

Geri