Scudo Sports

Kadıköy

Benim ayın son çalışma günü cumartesi. Yoğun geçip geçmeyeceği yarın belli olur. Bisikletten sonra çalışmak zorlayabilir. Duruma göre hareket etmeye çalışırım. Oraya gitmeyi uzun zamandır planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Scudo
Bu sabah yine lastik sorunu yaşadım :) Akşama gidip dış lastikleri de değiştireceğim anlaşılan, geçen hafta Cumartesi bisikleti Atilla'ya bıraktığımda dış lastiklerin de bitmek üzere olduğunu söylemişti ilgili arkadaş.

Ancak bugün benim kronik sorun tekrar ortaya çıktı, umarım yarın sabaha kadar geçer :) eğer gelemeyecek olursam akşamdan bildiririm.

evet bu pazar cyclo crossçu dostlarıma bi antreman sahası olarak kurtdoğmuşu gösteriyorum burasını ozan biliyor yalnız ozan gelemeyecek barış senle beraber .ozan orası cyclo 'ya göre değil dedi ama katılmıyorum bir iki yerde yarık toprak var gidişte ,burada yarış gidonu evet tehlikeli ama teknik olursa sorun değil 9 km boyunca adrenalinin babası olacak burada ve yağışa rağmen gidiyoruz evet çamuru yiyelim bakalım daha öncede yemiş idik bu arada barış seni kandıramıyacağım tavşanlı için 7 temmuzda tavşanlı etabı olacak ,barış mümkün olduğu kadar karbonmonoksitten kaçmaca durumları ,,,

@Kudret Kurtcebe

Pazar günü yağmur dolayısı ile yatıştayız..Yarın sabah duruma göre pedallayacağız..Sana kazasız sürüşler Kudret abi.. :)

@Barış Güney

Barış Abi yarın sabah 6 da geliyorum bisikletin bakımları tamam, ufak bi ayar çekicez vitese sabah onun dışında herşeyi hazır. Sabah 6 da bostancıda görüşürüz

• Beğen
@Ozan Güner

Aksilik olmazsa İlhan da geliyor yarın..Bahadır abi ile henüz konuşamadım,onun durumuda akşama belli olur..

Bahadır abi de geliyor.. Sabah 6 da bostancı da görüşürüz.. :)

Güzel bir tur oldu..Detaylar

Mesafe : 111.6 km
Süre : 04:21:45
Toplam Süre: 05:43:20
Ort. Hız : 25.6km/h
Max. Hız : 62.3km/h
Calori : 2,391 kcal
Ort. Harcanan Güç : 137 w
Ort. Kalp Atımı : 136
Max. kalp Atımı : 176
Alınan İrtifa : 998 m
Ort. Kadans : 81 rpm
Ort. Sıcaklık : 27 °C

(link)

Abi sana nasıl 111.6km yazdı yahu bana bile 93km yazdı sen kadiköyden direk eve gitmedin mi ?
Benim ortalamada 24 çıkmış.Güzel rampalar vardı çok güzel tam istediğim gibi bir rotaymış bu,bol rampalı :)

Abi resimler çok güzel senin makine iyi çekiyormuş. Özellikle büfedeki 3 lü resmimi ve yuşa tepesine çıkarken ki resimi beğendim çok güzel bir yorgunluk ifadesi var yüzümde :D

• Beğen
Gerçekten güzel gündü.. Sorunsuz geçti..Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.. :)

Arkadaşlar teşekkürler, çok iyi bir tur oldu, kazasız belasız bitti. Ben ufak bir kaza yaşıyordum az kalsın adam göz göre göre bana çarpacaktı da bağırınca duydu, bisiklet sessiz alet bunun da eksikliği bu.

Dönüşte Moda tarafında benim sorun artınca durup bir süre mola verdim. Bu iyi geldi ki Bostancı'ya kadar iyi bir tempo yakaladım, rüzgar da yardım etti, en iyi derecemi yapmışım. Hatta Kartal'a kadar devam edeyim diyordum çünkü 34-35 ortalama tutturmuşum ama göz açıp kapayıncaya kadar benim finish noktasına da gelmiş oldum. Sorun tekrar başlamasın diye turu orada noktaladım ama iyi gidilirdi de :) insanın bacakları açılınca gidesi geliyor.

Ben yarın pek bir şey yapamam bu sorun tekrar ortaya çıkar bu kesin. Ancak tek başıma kısa mesafe yaparım Bostancı-Tuzla köfteci gidip gelirim.

• Beğen
herkezi kutlarım sorunsuz olmuş tur ,,barış bu arada eurosporttan bisiklet yarışlarını seyrediyorum ,bu gün çok enteresan bi olay oldu final yerinde otobüs üst panoya sıkıştı ve bisikletçilerde yaklaşıyor idi etabın finalini önce değiştirmeyi düşündüler ama sonra otobüsü çekebildiler ,favori isimler enteresan bi biçimde dağıldılar, cavendish ,yarış sonunda çok büyük kaza olunca, arkada kaldı ,adrei greipel in zinciri attı contador kötü düştü saganda düştü ...

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/1017499_604631159569462_554790970_n.jpg

bu arada adamdaki fiziğe bak yahu adrei greipel...
evet yarın çamura batacam barış bana şans dile..

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi başından sonuna kadar izledim..Son derece durağan normal bir yarış hayatımda görmediğim bir etap haline geldi..Bir çok kişiye yazık oldu..daha etap 1 bu,ilerisini düşünemiyorum.. :) Bu arada yarın sizlere de güzel bir tur dilerim..

Yarın aksilik olmazsa sele üstünde olacağım,müsait olan eşlik edebilir.. :)

Barış Abi ben bugün bütün gün Yağız'ın bisikletini toplamak için koşturdum... O bisikletçiden o bisikletçiye uyumlu parça bulucam diye yaklaşık 20-25km yol yürümüşümdür. Ayaklarımın ağrısından ölüyorum şuan , yarın gelemeyeceğim o yüzden.Çarşamba günü Yağız'ın bisikletiyle işim bitiyor, ondan sonra için olan turlara gelebilirim..

Geri