Scudo Sports

Kadıköy

@Kudret Kurtcebe

Bizde Kartaldan sonra rüzgara rağmen iyi tempo yaptık..Herkes yoruldu bugün..Offroad bize uymaz abi :) zaten haftaya Anadolu kavağına gideceğiz..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Scudo
@Ozan Güner

Bugün bence herkes iyiydi ama özellikle Doğaç ın hırsı,mücadelesi süperdi.. :)

• Beğen
Aradı beni,ben eve varmadan o varmış :) bu arada detaylar

Mesafe : 87.91 km
Süre : 03:30:24
Toplam Süre: 04:32:00
Ort. Hız : 25.1km/h
Max. Hız : 68.2km/h
Calori : 1,726 kcal
Ort. Harcanan Güç : 135 w
Ort. Kalp Atımı : 132
Max. kalp Atımı : 175
Alınan İrtifa : 815 m
Ort. Kadans : 81 rpm
Max. Kadans : 135 rpm
Ort. Sıcaklık : 25.9 °C

(link)

• Beğen
Ben her zamanki ballıca dönüşünde yaptığımız gibi uğurmumcuya gittim valla=)

Toplam mesafe:72 km
Ort. Hız :19.1

Valla eve gelince 72 km yaptığımı görünce bildiğiniz şok oldum... Bisiklete alışık değilim ve felaket hamlamış durumdaydım... Antrenman bırakmak zaten olucak şey değildi ama omzum kollarım bisiklet gidonuna alışık olmadığımdan... Popom seleden ve bacaklar hamlıktan=) eve geldiğimde nereme ağlıyım ben şaşırdım ama mutluyum ahaha =)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Arkadaşlar katılan herkese teşekkürler, güzel tur oldu da maltepe cezaevinden sonra benim klasik sorun yine başladı, otursam mı ayakta mı gitsem diye kara kara düşündüm :) Bir de şu idarelik jant yüzünden galiba sürekli tıkırtılı yolculuk yaptım, yokuşları çıkarken de zincir sürtüyormuş gibi yeni bir sorun yaşadım, performansı etkiledi mi bilmiyorum ama benim psikolojimi etkilediği kesin; kulağım sürekli seslerdeydi.

Pazar günü bisikleti Atilla'ya bırakmıştım; bisikleti tertemiz yapmışlar bir de aynakolu, zinciri, rubleyi filan yağdan arındırmışlardı. Acaba hafta içi üç gün sürünce yağı mı kalmadı nedir? galiba bu nedenle yokuşları çıkarken zincir sürtme sesi bundan olabilir. Bu hafta 260 km yapmışım.

Umarım bu hafta jant işi olur da sıkıntılardan kurtulurum. Cumartesi de çok fazla sürmem Pazar Anadolu Kavağı'na iyi durumda geleyim :)

@Bahadır Gürel

Abi her 250 km de zinciri temizleyip yağlamak lazım zaten.. :) Haftasonu Umarım sorunsuz şekilde görüşürüz..;)

• Beğen
Ozan! öğlen Doğaç aradı müsaitsen çıkalım dedi..Pek niyetim yoktu ama yanlız bırakmayayım dedim..Seni aramadım dünden sonra dinlenirsin diye düşündüm..Akşam üstü Doğaçla pendik yaptık..Fazla zorlamadık zaten rüzgarlıydı gene..

• Beğen
@Barış Güney
Abi bisikleti bir bakıma almam lazım vites ayarları, zincir temizlemesi, akor ayarları vs. Cumaya kadar binmeyeceğim perşembe bakımı yapılıcak

Tamam Ozan pazara günü (Anadolu Kavağı turunda) görüşeceğiz demektir o zaman.. :=)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
Barış abi VDO nun km saati ile sigmanınkinin arasındayım.Backlight önemli gibi sanki kadans heart rate ve bilgisayar uyumluluğu kesin artık ama =)

• Beğen
Vdo nunki daha iyi sanki..Genede kullanıcı yorumlarını araştır..

İlhan bugünlerde benimde pek çıkasım yok..Dediğin gibi bir yandan sıcak diğer yandan sert rüzgar sele üstünde çok zorluyor.. Yarın laylaylom yaparım,esas haftasonunu bekliyorum..

Arkadaşlar pazar günü sağanak yağış gözüküyor,duruma göre hareket ederiz..

Merhaba Bisiklet Sever arkadaşlarım. Bugün gerçek anlamda ilk bisikletimi almış oldum.
Sedona 729 modelini alarak çok doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.
Göztepe Kaçkar Bisiklet'ten almış olduğum Sedona'mı şimdilik Kadıköy Çarşıya kadar sürebilme fırsatım oldu ve dükkanıma geldiğimde çok doğru bir karar vermiş olduğumu anladım.
Göztepe Kaçkar Bisiklete ve benimle ilgilenen Mehmet arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.
Dükkana gelir gelmez çektiğim bir fotoğrafımı aşağıda paylaşıyorum;
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/7943_10201442943703785_1365865741_n.jpg

Sabahları aşırı nem var, dün sabah 5 civarı çıktım çok rahatsız ediciydi. Bir de Dragos'ta lastiğe uzun bir tahta çubuk girdi. Onu çıkarmakla lastiği onarmakla uğraşırken bir bardak ter döktüm, hatta bir ara geri dönmeyi bile düşündüm de başladığım işi bitireyim dedim.

Cumartesi kısa bir tur yaparım, belki tek Bostancı-Tuzla köftecilere giderim ya da ekiple Sabiha olur. Pazar'a dinç gelmek istiyorum.

Benim arka janta Mavic çember takmış arkadaşlar. Bu akşam bisikleti götürüp taktıracağım. Geçen Pazar yaşadığım sorunları da çözdüm. Bisikletin zincirini az yağladım, bir de arka fren ayarını sıkılaştırdım. Dün sürerken ses filan gelmedi.

• Beğen
@Bahadır Gürel

Bahadır abi bisikletinin hallolmasına sevindim..Pazar günü sağanak kesin gibi, bu durumda ne yapalım c.tesiye kaydıralımmı turu..Diğer türlü ameliyat sonrasına kalacak :)..

Bu tura katılacak arkadaşlar c.tesi konusunda fikirlerinizi paylaşın,ona göre hareket edelim..

(link)

Geri