Scudo Sports

Kadıköy

Önümüzdeki haftasonu için rota teklifi var "Anadolu Kavağı"..Gelmek isteyen başvuru forumunu doldursunlar.. :)

Scudo
Evet abi..İlhan ve Bahadır abi gelecekler,Ozan da gelir şimdilik 4 kişi..

Abi saat 6:00 da Bostancıda buluşuruz.. Google mapsden anlamam ama gidiş böyle oluyor sanırım.. :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Başvuru formunu sen benim yerime doldurmuşsun Barış Abi :D Bu yarın ki antrenmana Doğaç gelicek mi ? Bide yarın saat kaçta antrenman

@Ozan Güner

Yazdım bile.. :) Doğaç ı yarın için çağırdım gelme ihtimali var..Yarın saat 06.30 da bostancı dayız..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
iyi akşamlar barış ,
yarın ben 60 da kalacağım sabah ta kurtköy pendik sapağına kadar tempoyu yavaş tutacağım esas tempoyu yavaş yavaş viaporttan sonra yapacağım geçen sefer çok güzel bi tempo yakaladım sona doğru aydos caminin oradaki kısa ama duvar rampayı sağdan aldım sol taraf yol kötü zati iniş kartala doğru yakacak a ve oradan direk cezaevinden carrefour a pedal yalnız yavaşlama olayı malum köpeklerin olduğu yer kurtköy pendik sapağının sonuna doğru olan yerde,,en azılıları orada, onlar için bisküviler hazır, diğer taraftaki köpekler artık beni kanıksadı iki pazardır besledim onları geçen pazar bana bağırmadılar bile ,evet yarın görüşürüz sen gene 110 yap grup sana uysun derim..

@Kudret Kurtcebe

Tamam abi.. Sana uygun rotayı bulduğun belli, rotayı sabitledin.. :rolleyes:

Bugün İlhan'la konuşuyorduk haftaya Beykoz tarafına gidelim dedi, bana uyar dedim.

Barış bugün Veloslow'da fotoda seni Arkın Şeker'le aynı karede gördüm (scott bisikletli); sana söz etmiştim bizim şirkette çalışıyor. Galiba tanışmadınız. Haftaya Anadolu Kavağı için onu da çağırırım.

Yarın sabah 6:30'da Bostancı'da olurum. Bugün tur sonunda Tarık "yarın mutlaka gel ikişerli kapışma var sana da rakip bulurum" dedi bana ama bende şu an kimseyle kapışacak motivasyonum yok, sanırım bir sonraki yarışlara hazırlık yapıyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Bahadır Gürel

Bahadır abi tanışma faslına yetişemedim,yüzeysel selamlaşma oldu.. Ben toplanma yerine geldikten 1 dk sonra pedallamaya başladık.. :)

Abi sen zaten sağlığına motive ol, şu 2 ayı atlattıktan sonra bakarsın o işlere, hemde sağlıklı şekilde..

günaydın barış ,
saat gibi benim kafa, anında uyandık..06.30 da bostancıdayım, erkandan ses yok bahtiyardan da .sabah erken erken pedala basmak bana iyi geliyor...

@Kudret Kurtcebe
kudret abey malesef ben gelemiyorum kendimi yorgun hissediyorum gelirsem arkada kalırım tembellik ettik yine

evet barış geldim .60 km de bu sefer 23 ortalamayı bulduk işin en zoru sonda oluyor aydosta yalnız gene trafiğe rasladım sabah vakti bi yerlere giden çok piknik e felan yer kapmaya gidiyor millet ..gene azgın köpeği besledim yalnız beni tanıdı kuyruk salladı bağlı olan köpek aydos taraflarında bu sefer köpeklere raslamadım ..haftaya kurtdoğmuş offroada gelen olursa gideceğim 28 ile dalalım bakalım toprağa..

Geri