Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
Aman dikkat Barış kısa süre içinde bir kaç kez zorlama yapma derim. Bunu da işin üstadı bana söylemişti. Zorlanan kasların gelişmesi için 3-4 gün süre tanımak lazım. Ben yarın 6:30 gibi çıkarım. Bir saat kadar tek turlarım 8'de de ekibe katılırım belki.

Haftada 4 antrenmana alışık değilmişim bunu anladım bu hafta, yarın çok zorlamak istemiyorum kendimi. Önümüzdeki hafta da 4 antrenman deneyeceğim, bünye kaldırıyorsa iyi, olmuyorsa 3'e indiririm. Bu sabah 2 saat kadar tek sürdüm, sonra 8'de gruba katılım bir saat kadar sürdüm recovery turu oldu ekiple sürüş.

@Barış Güney

@Bahadır Gürel

Tamam abi sende dikkat et kendine..Önümüzdeki haftasonuna bakacağız o zaman.. :)

@Barış Güney
barış abi pazar günleri 06:30 07:00 gibi çıkış yapılırsa ben gelirim 06:00 benim için çok erken evden 05:00 çıktığım için karanlık oluyor

bu pazar yokum haftaya her pazar gelirim bir aksilik olmaz ise

06.30 uygundur barış ,gelirim yalnız 62 km de kalırım sıcak beni bitiriyor..

Tamam abi sen sabihadan girersin biz f1 den girer 72 kmye bağlarız,Aydosda seni yakalamaya çalışırız..

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Barış, Pazar günü sabah yola çıkarken yorgunluk hissetim. Bir de yağmur eklenince 20 km'yi zar zor tamamladım. Bu hafta da 4 kez çıkacağım, bakalım Pazar günü ne durumda olacağım? İyi hissedersem sizinle gelirim. Kötü olursam benim ekiple turlarım.

@Bahadır Gürel
bahadır dostum 3 e indir şunu 4 fazla hele hele sıcaklarda aman ha bu aylar riskli sıcak ile oyun olmaz 44 yaşımda dostumu kaybettim yüksek tansiyonu var idi ilaç alıyor idi ..tuzladan dönüşte tempo yapıyor saat 10.30 da ve kartala doğru rahatsızlanıyor temmuz ayında ısı o gün 42 derece idi ve kalp kirizi geçiriyor tuıvalette başını lavaboya vuruyor ve beyin kanamasından ölüyor ilaca bağlı olanlar yüksek tansiyonu olanlar herhangi bi rahatsızlığı olanlar dikkat edecek. ve barış dostum senin durumunda riskli böbreklerde kist olayı aman ha dikkat edin kendinize bahadır dostum kalbe dikkat ..yorgunluk hissettiysen bahadır dostum o tura çıkılmaz idi risklere girmeyeceksin girdiğin an sakatlanırsın ..pazar günkü turun bence sana yararı olmadı sportif açıdan tabi.. 3 e indir ve saat 05.30 -09.00 arası iş bitsin derim..

Barış Abi 90km yazdı bana ne kadar ağrılı bi antrenman olsada güzel oldu giderken özellikle iyi gittik

@Bahadır Gürel

Sana nasıl uyarsa Bahadır abi..Kendini çok zorlama, tabi bu hepimiz için geçerli..Bende kendimi kötü hissedersem gezinti modunda bineceğim.. :)

@Kudret Kurtcebe

Doğru diyorsun Kudret abi..Bu yaz sıcağa özellikle dikkat etmek lazım..Erken yada geç saatlerde binmek lazım..

@Ozan Güner

Ozan fazla kasmadan güzel tempoda gittik..Banada 101 km yazmış..Detayları atacağım birazdan..

Ozan o dediğim rampayı 02:48 ile almışım.. :) Nerdeyse istediğim süreyi elde etmişim..Şimdi yeni hedef 02:30 bakalım artık ne olacak..

@Barış Güney
Çok iyi abi 2.45 diyordun zaten... Son attığın sprintte durum ne ?

Detaylar geldi Ozan..

(link)

Mesafe : 101.3 km
Süre : 03:32:56
Toplam Süre: 04:00:10
Ort. Hız : 28.5km/h
Max. Hız : 62.3km/h
Calori : 2,009 kcal
Ort. Harcanan Güç : 141 w
Ort. Kalp Atımı : 141
Max. kalp Atımı : 243 ( 2 dk.lığına rüzgarda sapıttı Garmin )
Alınan İrtifa : 349 m
Ort. Kadans : 84 rpm
Max. Kadans : 121 rpm
Ort. Sıcaklık : 27 °C

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@Ozan Güner

Altıncılığa çıkmışım 52.2 ortalama ile gitmişim o sprintte..bana göre gayet iyi alttaki linkten bak diğerlerine..

(link)

Geri