Barış & Ozan tebrikler arkadaşlar, bu sıcakta iyi gitmişsiniz. Barış senin gidiş ortalaman 35 değil, 39 (bostancı-tuzla). Strava'da gördüğüm bu şekilde.
Bahadır abi evet muhtemelen öyledir..Caddebostanda çalıştırdım garmini,Bostancıya kadar hafif tempo ısınma modunda gittik..Bostancıdan sonra bastık..gerçekten çok keyifli idi..Seninde olmanı isterdim..
@Bahadır Gürel
oo süper o zaman benimkide yaklaşık 37 ye denk geliyordur zaten 40 ın aşşağısını görmedikki abi insan gibi basmadık km saatinden gözümü alamadım
günaydın barış...
gerçi daha çok var ekim ayının 21 inden 26 sına kadar olan sürede 12 .tur kartepe gündeme gelecek senle gidebiliriz yalnız o bisiklet ile stabilizeden inecen ..14 km kadar ve aynı yeri tırmanacan ....gerçi boyalıca kadar berbat değil ora suadiye rampaları saat 06.00 da bostancıdan deniz otobüsü ve saat 07.20 de yalovadayız oradan tam 72 km sonra 14 çıkış var dönüş 14 iniş ve ve 72 aynı yol 144 km sahil yolu sadece 14 km lik rampa var eğim 9 şimdi 44 dişle sahil düz yolda ben vakit kaybedeceğim zati ama önemli değil acelem yok ben sadece 14 km lik rampa için razıyım her şeye ..geçen sefer 09.00 çıkış tabi yalovadan çok geç oldu varış 72 km sonra suadiye köyü 3 saat 40 dakika ...tempoyu düşük tuttum çünki aklım hep 14 km rampada idi..şimdi bu hesaba göre ben saat 07.20 de çıkar isem yalovadan saat 11.00 de suadiye köyüne varıyorum bu çok iyi tabi.5 dakika mola ve sonra dalış rampalara 23 nisanda 3 saat 13 dakikada 1300 rakımda idim bu arada erkan kayboldu tabi zirveyi bulamadı evet 11.10 da çıkış yapsam 14 .23 de zirveki çok iyi bu benim için ,iyi bi saatte zirvede olacağım en çok 10 dakika mola aynı yerden dönüş 35 dakikada indim geçen sefer 15. 08 de suadiye köyü,
dönüş için 72 km kalır hava erken kararır artık ekimde 19.08 de aynen yalovadayım bu hesaplama 07.20 yalova çıkış için en uygun çıkış saati anca hafta içi olur eğer olaki sen gelmez isen aytek ile gitmeyi düşünüyorum..evet bu haziran-temmuz-ağustos-eylülde pazarları ayar çekmece bostancı 62 km aydos başıbüyük etabı 06.00-09.00 arası..sabahları çok iyi geliyor bana..
barış deniz nasıldı, tanıyamadım yahu, baktım bi dahonlu arkadaş bana bakıyor bi de benim uzak biraz bozuk sonra seni tanıdım...bu arada arka ayar oldu ,acilen benim takımları almam lazım dağıldı benimki..
Mesafe : 50.1 km
Süre : 01:38:04
Toplam Süre: 01:41:28
Ort. Hız : 30.7km/h
Max. Hız : 52.2km/h
Calori : 1,093 kcal
Ort. Harcanan Güç : 167 w
Ort. Kalp Atımı : 156
Max. kalp Atımı : 180
Alınan İrtifa : 75 m
Ort. Kadans : 83 rpm
Max. Kadans : 111 rpm
Ort. Sıcaklık : 32 °C
Bahadır abi bu sıcakta sanırım biraz fazla zorladım, dizimin üst bölümünde ufak bir ağrı oluştu..Abi yarın sen kendine göre program yapıp buradan yaz bana..Eğer sabah kendimi iyi hissedersem sabah katılırım..
Barış Abi haber verseydin keşke beraber çıksaydık. Bende antrenman yapayım diye çıktım sıkıldım tek başıma aktif dinlenme gibi bişey oldu
30km sürdüm aslında tam bi interval çalışması gibi oldu ara ara rüzgara karşı 38-40 arası hızda gittim ara ara dinlendim tekrar yaptım vs. Çok yormadım kendimi keyifli oldu
barış yukardaki mesajını okudum yarın bence dinlen evet 06.00 çıkış düşünüyordum o da iptal olacak yarın ben derneğin etkinliğine gideceğim köprü geçişi değil destek olacak gezi parkına ...
Ozan öğle sıcağında çıktığımdan seni zora düşürmek istemedim..Ben gidişte epey zorladım kendimi dizimin üst bölümü ağrıdı,ağrıyan dizle dönmek zorunda kaldım,sen daha iyisini yapmışsın dinlenerek gitmişsin.. önümüzdeki günler yağışlı olacak biraz dinleneceğiz..