Scudo Sports

Kadıköy

Bu arada Başıbüyükden sonraki bozuk yolları nihayet asfaltlamışlar, güzel olmuş..

Scudo
@Barış Güney
Abi evet çok sevdim yeni etabı 2 kere aldım ya geçen mükemmel olmuş vallahi sonunda bir işe yaramışlar sık sık gidicem artık o yolu

@Barış Güney
bu pazar başıbüyükten dönüş değil yukarı kayış dağı etrafından ideal tepe olursa 73 km oluyor duruma göre başıbüyükten dönüş olabilir tabi asfalt iyi ise tadını çıkaralım yahu..

Fark etmez Kudret abi.. hangi rotayı belirlediysek ondan gidelim..nasıl olsa yazın bu rampayı çok çıkacağız.. :)

@Barış Güney

barış mangalcılar 10.00 dan sonra damlar ama onlara ras gelmeyiz ,sabahın köründe mangalcı olmaz, evet bu pazar bakalım o yeni asfalta ...

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/970752_588884577810787_1789257002_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/954660_588884301144148_812918797_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/378145_588883687810876_921310344_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/166018_588884874477424_772441587_n.jpg

sabahki 06.00-09.00 cengaverleri...barış teşekkür ederim geldiğin için tüm diğer dostlarımada ben 62 km de kaldım yalnız ciddi bir köpek çetesi var idi bunlar bana vakit kaybettirdi...4 yerde köpek çetesi vardı özellikle aydostakiler arabalara saldırıyor idi birde aydosa gelmeden valla o köpek olayına bu belediye çare bulamıyorsa ayıptır..6 lı sistem baştan çok iyi idi bi ara su olayından kaçmak için pendiğe gelirsen grup dağıldı ama önemli değil idi ..memleketim güzel insanları sokakları sular avrupada sokak sulamak cezaya tabi...tahminimce sen uzattın yolu...çünki ben köpekleri sakinleştirmek için ikinci molada aydosa gelirken 5 dakika harcadım üçüncü mola aydos cafeden sonra oldu tam orada azgın çete için 10 dakika harcadım önemli değil bu hareketi yapacağım her zaman sonunda beni tanıyacak ve saldırmayacaklar ilk mola 55 saniye oldu sağdaki köpekleri gördüm sabihaya gelirken hemen al benileri attım yediler sonra siz beni bekliyor idiniz ama beni beklemeyin bi dahaki sefere, vücudunuz soğur herkez temposunda serbesttir yalnız kesin olan bi şey var ise sabah 06.00 da çıkıp 09.00 da işi bitirmek gerçekten çok güzel oldu benim için,
valla hiç yorulmadım rampalarda sıcak beni bitiriyor gene tekrar yaparız..

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/971115_588891361143442_1394880628_n.jpg

en azgını siyah idi aydosa gelirken 10 dakikamı aldılar arkadaş olduk amcalar ile ...

@Kudret Kurtcebe

Kudret Abi bende saat çalmayınca uyuya kalmışım bi kalktım saat 6.30 Barış Abi'yi aradım cevap gelmedi foruma baktım sen 7.00 çıkış yazmışsın ona güvenerek hazırlandım sonra erkanı aradım sık sık yolda ben çıkarken maltepedelerdi saat 6.45 de evden çıktım hiç durmadan yetişmek için bastım Ben kartala geldim erkanlar kaynarcadan çıkıyordu. Ballıca girişine kadar gittim orda barış abi aradı bekle orda geliyoruz diye dönüşü beraber yaptık. Yanlız ben yakalayacam diye grubu rüzgarda tek başıma basınca çok yoruldum.E kahvaltıda edememiştim vakit yok diye... Uyuya kalmak bana baya bi acıya mâl oldu :D Bu arada 2 köpekte bizi dönüşte aydosa girmeden hafif eğimli yokuşu çıkarken 500m kadar kovaladılar.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
köpekten kaçma ozan ısırır ..seni düşürür..:) köpek korkunu yen amcalar al beniyi çok sevdi 20 tane köpekte aydos cafenin orada yolu kesmiş idi onlar ilede dost olduk hemen cafeden bi tane daha al beni aldım besledim 10 dakikamı aldılar zati 09.00 da bitecek idi olay aceleye gerek yok idi sıcak saat 09.30 dan sonra kendini hissettiriyor bu sıcaklarda akıl karı değil 100 + lar ,ta eylül sonuna kadar ,şimdi bu etabı yaparız ,daha çok yaparız ben etabı sevdim çünki tam ring yalnız sabihaya gelirken orada dikkat etmek lazım viaport yoluna çıkmak için orada kafa karışıyor ..evet saat 07.00 dedim ama erkan 06.30 da orada olurum dedi ama erkan bastı ve saat 06.10 da hareket ettik bostancıdan en geç saat 06.10 çıkış bunun nedeni sıcaklara kalma olayıki bunu sevmiyorum..ozan saatini tamir et bi dahaki sefere ..ülen o sizi kovalayan köpekleri üstelik beslemiştin besle kargayı oysun gözünü...

Kudret abi sende saol gene çıkalım bu güzergaha..Bu arada abi sen sabiha sapağından girdin sanırım..kaybettik birbirimizi.. :)

Ozan sende bu rüzgarda tek basıp fazladan efor sarfettin,ona rağmen rampalarda büyük problem yaşamadın..tebrikler..zamanında gelebilseydin çok daha iyi olurdu senin için..artık bir dahaki sefere uyanmak için turda 3-5 tane alarm kur.. :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
bu turun detayları altta..

Mesafe : 100.3 km
Süre : 03:48:53
Toplam Süre: 04:44:32
Ort. Hız : 26.3km/h
Max. Hız : 62.6km/h
Calori : 2,177 kcal
Ort. Harcanan Güç : 142 w
Ort. Kalp Atımı : 144
Max. kalp Atımı : 179
Alınan İrtifa : 712 m
Ort. Kadans : 81 rpm
Ort. Sıcaklık : 25 °C

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Barış Güney

sabiha sapağından girdim barış evet ...
çalışalım ,sabah serinliğinde çok iyi geldi bana..

Sen gel görecen o 100 leri canını yakacam vallahi..Kondüsyonunu sağlayana kadar acı çektircem sana.. :D

ben bu aralar turlara katılamadım barış abi birdahaki turlarda görüşürüz

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Evet Mini-v Brake'lerin siparişlerini verdim bugün aydostan inerken frenler yeterli olmadı dönüşü alamıyordum az daha. İnerken güvende hissettirmiyor değiştirmenin vakti geldi..

Geri