sabahki 06.00-09.00 cengaverleri...barış teşekkür ederim geldiğin için tüm diğer dostlarımada ben 62 km de kaldım yalnız ciddi bir köpek çetesi var idi bunlar bana vakit kaybettirdi...4 yerde köpek çetesi vardı özellikle aydostakiler arabalara saldırıyor idi birde aydosa gelmeden valla o köpek olayına bu belediye çare bulamıyorsa ayıptır..6 lı sistem baştan çok iyi idi bi ara su olayından kaçmak için pendiğe gelirsen grup dağıldı ama önemli değil idi ..memleketim güzel insanları sokakları sular avrupada sokak sulamak cezaya tabi...tahminimce sen uzattın yolu...çünki ben köpekleri sakinleştirmek için ikinci molada aydosa gelirken 5 dakika harcadım üçüncü mola aydos cafeden sonra oldu tam orada azgın çete için 10 dakika harcadım önemli değil bu hareketi yapacağım her zaman sonunda beni tanıyacak ve saldırmayacaklar ilk mola 55 saniye oldu sağdaki köpekleri gördüm sabihaya gelirken hemen al benileri attım yediler sonra siz beni bekliyor idiniz ama beni beklemeyin bi dahaki sefere, vücudunuz soğur herkez temposunda serbesttir yalnız kesin olan bi şey var ise sabah 06.00 da çıkıp 09.00 da işi bitirmek gerçekten çok güzel oldu benim için,
valla hiç yorulmadım rampalarda sıcak beni bitiriyor gene tekrar yaparız..
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/971115_588891361143442_1394880628_n.jpg
en azgını siyah idi aydosa gelirken 10 dakikamı aldılar arkadaş olduk amcalar ile ...