Scudo Sports

Kadıköy

@Ozan Güner

Tamam Ozan,sorun diil.. Önce dersler tabiki.. Yazın acısını çıkartırım sizden.. :)

Scudo
Bu arada antrenmanı tamamladım detayları birazdan atıcam..

Gene aynı güzergahı yaptım Ozan..Bu arada sabiha sapağından sonraki rampada süremi geliştirmişim.. :)
Evin oraya geldiğimde Kudret abi ile karşılaştım, biraz laklak yaptık..

Detaylar
Mesafe : 71.6 km
Süre : 02:18:25
Toplam Süre: 02:22:14
Ort. Hız : 31.0km/h
Max. Hız : 67.3km/h
Calori : 1,589 kcal
Ort. Harcanan Güç : 172 w
Ort. Kalp Atımı : 155
Max. kalp Atımı : 180
Alınan İrtifa : 299 m
Ort. Kadans : 94 rpm
Max. Kadans : 142 rpm
Ort. Sıcaklık : 31 °C

Ben aranıza katılıp katılmama konusunda tereddüt yasıyorum=)). En kısa zamanda eksikleri hallederim umarım =) 28 inden 10 -15 gün sonra aranıza temelli olarak katılmak dileğimle... Ondan sonrada bisikleti pert etmediğim sürece işallah antrenman yapıcam =).

Senin gençliğin yeter :) özledik seni..Bu arada bugün şile-teke turu yaptık..detayları atacağım birazdan..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Bu sabah 07.30 da evden çıktım..Bostancıya buluşma noktasına gittim..Ordan Kudret abi ile dudulluya pedalladık buradan da Erkanı alıp turu Dudullu dan başlattık..Şileye vardıkdan sonra (güzel keyifli rampalar vardı) Teke sapağından içeri girdik ve girmez olaydık :D Rampalar sertleşti ve sıklaştı..Tekede grup toparlanınca serbest dönüş yaptık..Ben önden koptum fakat oraları bilmediğimden yolu uzatmışım ( malesef gene rampalara yakalandık hemde haybeye ).. Sonunda doğru yolu buldum ve Kaynarcaya atabildim kendimi..Sonrasında sahilden laylaylom eve döndüm..Kudret abi ve Erkanı performanslarından dolayı kutluyorum..Ben çok yorulmuşum tur bana (143+18) 161 km yazdı..Yolda 3 litre su ve 1lt soda fanta içmişim..Buna rağmen sabah evden çıktığımda 80.2 kg iken eve döndüğümde 77.2 kg ya inmişim.. :) Detaylar altta

Mesafe : 143.5 km
Süre : 05:57:22
Toplam Süre: 07:40:25
Ort. Hız : 24.1km/h
Max. Hız : 70.6km/h
Calori : 3,287 kcal
Ort. Harcanan Güç : 137 w
Ort. Kalp Atımı : 148
Max. kalp Atımı : 182
Alınan İrtifa : 1691 m
Ort. Kadans : 81 rpm
Ort. Sıcaklık : 34 °C

• Beğen
Barış tebrikler, gittiğin rotaya baktım rampaların yanı sıra yolun kalitesi nasıldı? stabilize yerler var mıydı?

Benim bu hafta sonu planlar bozuldu. Dün sabah 9'da eğitim olduğundan 5.30'da yola çıktım bu iyi karar değildi. Tuzla dönüşünde pendik'te yeni kurulan pazar nedeniyle yolun bir kısmını kırmızı şeritle kapamışlardı, güneşin yandan vurması nedeniyle kırmızı şeridi son anda fark edince kaçamayıp dubaya çarptım. Biraz önce baktım 33 km/s hızla çarpmışım. Sol diz kapağım ve sol omzumda hafif yaralanma oldu, ancak en olumsuzu sağ baş parmağımı yere fena çarpmam oldu. Aslında iyi başladığım tur da kötü bitti. Elimdeki sorun nedeniyle bugün paintball maçına gidemedim, sabahtan dışarı da çıkamadım. Öğleden sonra 19 mayıs bisiklet gezisi vardı, hazır polis eşliğinde yolu da açıyorlar iyi olur dedim onlara katıldım, yoksa hafta sonu öğleden sonra trafik çekilmiyor. Şirkete yine yaralı bereli gideceğim; benim halim dövüş kulübü'ne benzemeye başladı her hafta şirkete bir yerlerimde morluklarla, ağrılarla gidiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Bahadır Gürel

Öncelikle büyük geçmiş olsun abi.. Hafif atlatmışsın neyseki.. Rotaya gelince Şile ye kadar olan yol şahane rampalar uzun stabil rahatsız etmiyor..Teke yolunda ise uzun kısa değişken bir sürü rampa var böyle olunca yoruyor insanı.. Yol fena değil.. Boyalıca yollarından 10 kat güzel..Gerçi Teke tarafını düşünmüyorum artık gidersem Şile veya Ağva olabilir..Dönüşüde aynı yoldan dönebilirim..

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
barış dudullu çıkş noktası ile aydos cafe arasındaki mesafe 118 km idi goggle maps öyle hesapladı yalnız tüm şile rampaları ve tekeye giderken rampa en belalıları tekeden darlık a olan rampa onlar neydi yahu duvar duvar suadiye rampaları bitmiştir artık bundan sonra teke var ve darlık oralar dehşet yahu çok sevdim ..tekeden sonra koptuk zati sabahki durumum iyi idi kendime fark attım ho ho ..geçen sene tüm şile rampaları durmadan 2 saatte almış idim o yol 60 km ye bedel bu gün 14 dakika daha önce geldim 1 saat 46 dakika eyü eyü..ortalama 33 oldu ve tekeye 5 dakika geç geldim bunun nedenini biliyorsun o neydi yahu 13 eğim öbür tarafta bu kadar eğim görmedik çayırbaşı köy taraflarından yeni köyde neyse bundan sonra anca havalar serinlediği zaman gene yaparızda yalnız öğlen sıcağında tekeden sonra darlık yolunda o rampa neydi yahu aşağıda resmi var duvar duvar .yolu sevdim ama yalnız gene araba çoktu ovacık köyüne giderken ekimde olur ora hatta kasımda ..sıcakta asfalt ısındığı için benim teker dönmemeye başladı ve küçük taşlar tekere yapıştı iyimi bi de onları ayıkladık ..:)

duvar duvar...https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/485480_586066694759242_1053699869_n.jpg

artık kartepe bitmiştir yaşasın darlık ın rampaları..stabilize benim işim..

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/944565_586066398092605_2037581669_n.jpghey maşallah tekeye giden rampalar vay be...neydi be valla şimdiden özledim..ama sıcakta çekilmedi..

barış 118 km lik antreman olayı 118 değil oranın eş değeri en az 160 km ye eşdeğer bu arada bana 1 saat takdın dönüşte ho ho ..yaş farkı..

evet Kudret abi güzel oldu ama zor oldu özellikle sıcaklarda Teke ve Darlık rampaları sağlık sorununa yol açabilir (daha yaz gelmeden sıcaklık böyleyse)..Serin havalarda buralarda daha insaflı acı çekilir.. :) Özellikle ilk bölümde beklediğimden iyi idin Kudret abi..Sonrası zaten hepimiz için zordu :)

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/954837_586067481425830_1624208084_n.jpg

uçurdu beni..
:)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/941690_586067118092533_202283983_n.jpg

barış o karşıdan bi indim aman allah yani yalnız kardeşim manyak gibi araba kullanıyor idiler adam yakın geçiyor ,zati yol dar oranın zamanı bence kesin kış ..

oralarda araba nerdeyse yoktu olanıda seni bulmuş :) bu arada evet sonbahar-kuru kış günleri ve ilkbaharda gidilebilir..yazın cızzz :)

Ozan ve Doğaç özledik sizleri..Hadi artık antrenmanlara başlayalım.. :mlk:

• Beğen
barış ..ilk polinez turunu hatırla altta eski bisikletin ve yardımlaşmalı oldu o performans turu ve geride kalmış idin grubu hep durdurdum senin yetişmeni sağladım,murat var idi deli murat sıkı basıyor idi o kötü bisiklet ile sonra değiştirdi ..evet nerden nereye hafta içi boş olman senin yararına oldu ve çok çalıştın ve darlığı yedin bitirdin son etap seni bekliyor ekimde artık hanım izin versin senle hafta içi basalım kartepe otele evet sadece iki kişi yaparız bu işi ne erkan gelebilir ne de ozan,, zati zor şu an ozan için ,bahtiyar çalışıyor hafta içi saat 07.25 de yalovadan çıkış gene yalova deniz otobüsü ve bostancı..ekim sonu ideal olur ....12 inci turu senle yaparız....

Hatırlamazmıyım..O zaman ilk rampalı ve uzun turumdu ve aşırı kiloluydum..Nerden nereye, o günden bu güne 20 kilo vermişim ayrıca fazlasıyla kondusyonum artmış..O zamanlar arkasında kaldığım kişiler şuanda benim arkamda..1 senede başardım bunu ama çok çalıştım..Çalışınca oluyor Kudret abi..
Kartepe olayına gelince Ekime çok var şartlar uygun olursa gelebilirim..

@Barış Güney

ekimde kesin gideriz ,ekim sonu ,nasılsa buradasın bize 72 + 14 + 14 + 72 km patlayacak..toplam 172 km ama 14 km rampa var 200 e denk olur..

Barış abi 143 km nedir yaw=) valla tebrikler ne diim fena imreniyorum. Proje bitip yeni jantlar gelsin de hele bi sancılı durum bi geçsin yaz sabah erken saat antrenmanlarında basmak nasip olucak sanırım =)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Kudret Kurtcebe

tamam abi..aksilik olmadığı sürece gideriz..

Geri