Scudo Sports

Kadıköy

@Kudret Kurtcebe
Abi bu işin bittiği nokta zaten, bu bisiklet beni en az 2-3 sene götürecek inşallah. Ne zaman ki kondisyonum artar ve daha hafif bir bisiklete ihtiyaç duyarım o zaman buna geçiş..

Scudo
Ozan bisiklet alırken Synapse benimde listemdeydi..fiyatı yüzünden vazgeçmiştim.. :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@Barış Güney

Benim ancak rüyalarımda şimdilik, inşallah nasip olur diyelim :D
Abi bunun ağırlığını hiçbi yerde bulamadım, bilgin var mı ? 7.5 falandır heralde en fazla ?

hatırlamıyorum detaylarını ama muhtemeldir..güzel bisiklet açılarıda çok agresif değil tam tırmanış bisikleti :)

Arkadaşlar selam geçen forumda sorun vardı cevap yazamadım. Geçen pazar anneler günüydü ve ben de bunu unutmuşum. Gölcük planı yattı. Saat 12'ye kadar vaktim vardı, bu nedenle rutin pazar rotası yaptım. 19 Mayıs'ta şirketten arkadaşlarla bir paintball planı var. Aktivite öğleden sonra, yani sabahtan 12:00'ye kadar bisiklet başında olabilirim belki ama en geç 12'de dönmem gerekir, bir de bunun üzerine Paintball ile bacakları zorlar mıyım bilmiyorum, belki bu Pazar sabah da sürüş yapamayabilirim. 18 Mayıs'ta da bir eğitim var. Yani bu hafta sonu bisikletten uzak kalabilirim. Salı-Perşembe akşamı gruba katılıp kısa antrenman yapmayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Bahadır Gürel

Bahadır abi önümüzde daha çok güzel günler olacak sorun diil abi başka sefere..bende biraz evvel döndüm antrenmandan, tek başımaydım her zamanki gibi :)molasız tempolu sürüş denedim..antrenmanın sonuna doğru dizimde hafif sızı hissedince biraz erken kestim..çok yorucu idi :)

Ozan faceden kutladım ama buradan da kutlayayım "Doğum günün kutlu olsun".. :)

@Barış Güney
Eyvallah Barış Abi beraber nice senelere inşallah :)
Değerleri yazsana abi bugün çıkmışsın galiba

inşallah diyelim.. bu arada bugünkü molasız antrenman detaylarını atlamışım..rakamlar altta Ozan

Mesafe : 66 km
Süre : 02:05:40
Toplam Süre: 02:06:02
Ort. Hız : 31.5km/h
Max. Hız : 67.3km/h
Calori : 1,5923 kcal
Ort. Harcanan Güç : 181 w
Ort. Kalp Atımı : 161
Max. kalp Atımı : 180
Alınan İrtifa : 311 m
Ort. Kadans : 90 rpm
Ort. Sıcaklık : 28 °C

(link)

@Barış Güney
mükemmel bizim antrenmanın gidiş dönüşlüsü olmuş bu ortalamada aşşağı yukarı aynı iyi yorulmuşsundur sen şimdi :D

valla çok yoruldum Ozan..dönüşte dizimde baldırımda sızı oluştu,tempoyu erken kestim..sanırım biraz fazla zorladım..zaten nabızdan belli ortalama 161 :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
barış, ozan selam..

şimdi 19 mayıs güzel hava en düşük 19 derece .....kaçmaz...
bahadır dostum herhalde gelemeyecek ben saat 06.00 da bostancı iskeleye gelirim kesin gideceğim..bi aksilik olmaz ise bence gelin derim...hava çok güzel...tabi süpriz olmaz ise..

@Kudret Kurtcebe

Selam Kudret abi,

Bahadır abi bu haftasonu müsait değil,benim durumumda haftasonu belli olur..umarım sorun olmaz ve gelebilirim..

Herkese merhaba,

Ben de Kadıköy'den aranıza yeni katılanlardanım. İş yaşamından arta kalan zamanlarda doğa fotoğrafçılığı ile de uğraşıyorum.

Bisikletimi, spor maksadının yanı sıra Anadolu yakasının doğayla iç içe alanlarını fotoğraflamak/gezi yazıları yazabilmek amacıyla da kullanma düşüncem var.

Tabii şu sıralar antreman turları atabiliyorum Tuzla-Kadıköy arası, sonra Ömerli-Şile gezerken patlamayalım :)

Katılmak isteyeceğim geziler non-stop değil gezmek görmek amaçlı/duraklamalı (abartmamak kaydıyla:) tarz geziler olacaktır, kendimin planlayacağı turlar da bu şekilde olacak,

Katılmak isteyen herkesi beklerim, iyi pedallar.

Bu arada bisiktetim Sedona Borla 2013

http://3.bp.blogspot.com/-RczF-qJhkPg/UZJzW0Ypi2I/AAAAAAAABh8/s8elHj30Hpw/s1600/jj.jpg

Ozan yarın öğle yada öğleden sonra sele üstünde olacağım..Haberin olsun.. :)

iyi günlerde kullanın... planladığınız gezilere uygun bisiklet seçimi olmuş. Gezi öncesinde paylaşırsanız uygun olursam katılmak isterim. selamlar

@Barış Güney

Abi okulda olucam ben şimdi çıkıyorum 6 gibi biticek.. Son günü okulun dersler bitiyo bugün. 27 sine kadar sınavlar var ondan sonra tamamen boş olucam. Bu aralar o yüzden çok bakamıyorum sınav haftası diye...

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Turlarınız hafta sonuna denk gelmediği sürece bende katilmak isterim...bol pedallamalar

Geri