Scudo Sports

Kadıköy

Barış selam; biraz önce Oktay'a da ilettim, henüz haber alamadım.

Plan şu:

Bostancı-Pendik-Feribot
Yalova-Gölcük-Yalova 110 km ((link))
Feribot-Pendik-Bostancı

Yalova-Gölcük-Yalova hattı yol bisikleti için harika bir yer. 2 Mayıs’ta Emre Eren bu hattı kullanmış, 7 km boyunca 50 km/s ortalama tutturdu ((link)). Geçen Pazar Altınova'ya geldiğimizde hızımızı alamayıp sapağı kaçırmıştık. İşte o yol.

Sen de düşünürsen bu Pazar planlayabiliriz. Ortalama hız hedefimiz 28 km/s, ama yol düz ve süper asfalt, rüzgar karşıdan esmiyor, bu nedenle ortalama hız 30 km/s olabilir. Oktay iyi bisikletçidir, yeter ki olumlu haber alayım.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Scudo
Bahadır abi şuan için olumlu bakıyorum ama 2 haftasonu ardarda hanım ne der bakıcağız.. :)birkaç gün sonra haber vericem abi..

böyle yol bisikletçilerini görünce seviniyorum valla. ben de elimden geldiğince turlara katılmaya çalışacağım.

• Beğen
Barış Abi çıkıyor musun bugün perşembecileri aramak için, kaç gündür yatıyorum birşeyler yapmak lazım

Ozan bugün çıkamayacağım..dizlerimde hafif ağrı var zorlamayayım..pazar günü yengen izin verirse :) Bahadır abi ile Yalova taraflarına gideceğim yada fazla uzaklaşmadan buralarda uzun bir rota çizeceğim..malum yalova tarafına gidiş dönüş tüm günü alıyor..tüm gün için izin koparamazsam Doğaç ı da alıp pazar günü pedallayalım..hava iyi olursa yarında hafif tempo yapabiliriz..

Tamam abi ben bugün çıkıcam haberleşiriz sonrası için

(link)

ağva gidiş....

ağva dönüş aşağıda..

(link)

selam barış 23 nisan 215 km yi devirdikten sonra şimdi 178 km lik bi ağva var 200 km ye eşdeğer olacak dönüşte yol bisikletine uygun etap yok ama idare eder özellikle ağvaya kadar paso asfalt ama dönüş teke üzerinden darlık ve ovacık köyden formulaya sadece darlık ve ovacıkta yollar stabilize kasisler fazla ciddi bir etağ ağva en az kartepe kadar zorlu ....160 km lerinde üstüne çıkılacak geçen sene şile teke yaptık o turda bize 170 km ye patladı ..evet sen bi adet cyclo cross alacak idin aslında çok az bi yol için burada saykoya gerek yok yolda gidebilir erkanın bisikleti yol bisikleti..bahadır dostu aşar zannedersem bu olay,
daha önce kartepe için hazır değilim demişti ozan buraya gelebilirmi o bence cevabı verecek bilemiyorum senin hanım izin veririse bence gel derim ......zora talim yapalım ...19 mayıs tarih..

Kudret abi etap çok güzel mesafe uzun..ağva benimde aklımda olan bir rota idi..yarın akşam kesinleşir durumum,malum ev hali.. :) Bahadır abi ile de konuştuktan sonra rota belli olur.. ;)

Edit : Tarih 19 mayıs'mış. Eğer şu energy gelleri ve frenler önümüzdeki hafta içinde ulaşırsa ben ağvayı denemeye varım..

@Ozan Güner

tarihe bende dikkat etmemişim ehehe..Bu arada Ozan ne yaptın? çıktınmı

@Ozan Güner

valla avrupa yaka şarlıyor kartepe için benim için her yol paris sürerim ağvaya gelen gelir ozan..

@Barış Güney

tarih 19 mayıs barış, hanım artık versin bi izin kırk yılda bir uzun olacak senin için ..saat 07.00 çıkış bostancı 19 mayıs havaya endeksliyiz..havalar bi garip bu gün..bu arada doğacın yeni bisikleti hayırlı olsun 12 den vurdu focus bir numara bence...

@Barış Güney

Abi hava çiseliyordu yağacak gibiydi güvenemedim havaya çıkmadım

@Kudret Kurtcebe

19 mayısa çok var abi..ayarlarız inşallah :) ..bu arada dönüş yolunda asfalt durmu nasıl boyalıca dan betermi?

@Ozan Güner

hava çok kasvetli bugün..hazır dizimde ağrıyorken dinlendirmiş oldum.. :)

@Barış Güney

hiç bi yol boyalıca kadar kötü olamaz ve tavşanlı şimdi ağvadan tekeye kadar olan yol asfalt yer yer çatlaklar var ama yolun tamamı için değil stabilize darlık ovacıkta var tekeye kadar iyi tekeden sonra sağa bir yol dönmekte o yol çok önemli olduğu için ağva dönüşü teke köyünde ekip bekler ve birlikte tekeden çıkar sağa dönerek darlık a gideceğiz oradan ovacık köyü ovacık köy içinde yollar asfalt -toprak sonrası stabilize ama akabinde formula yolu paso asfalt ora tam yol bisikletine göre dudulludan tüm şile rampaları ve şile merkezden ağva yoluna yol o kadar kötü değil asfalt..tabi çatlaklar yer yer var..

Bugün çok evde kaldım diye çıkayım dedim, bi 30km ( ara ara dinlenmelerle) interval çalışması yaptım. Yokuşlarda da ayağı kalkarak interval şeklinde çıktım. Hava güzel olsaydı daha uzatacaktım da üşümeye başlayınca eve geldim.

• Beğen
Geri