Scudo Sports

Kadıköy

salı perşembe grubu ile çıkacaksın sanırım..terslik olmazsa katılabilirim..20:45 de bostancı da olurum abi..

bu arada bende de yorgunluk var.. :)

Scudo
@Ozan Güner

aylarca beklemenin açığa çıkardığı heyecan patlamasıydı sanırım..sonuçta ince eledi sık dokudu ve içine sinen bir bisiklet aldı..bence de en doğru seçimi yaptı.. :)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Bende doğaçın frenlerden alıcam arada fiyat farkı 4 euro olmasına rağmen müthiş bi performans farkı var...

kesinlikle arada fark var.. güvenlik söz konusu olduğundan almalısın derim.. :)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
@Barış Güney

Barış selam, sağ baldırdaki kasılma bugün de geçmedi akşam da zorlamak istemiyorum. Perşembe akşamına katılırım ama sen uygunsan tura katıl, Dinçer'e benim selamımı söylersin :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Bahadır Gürel

tamam abi başka sefere diyelim..bende gruba katılmıyacağım..birazdan çıkarım daha hafif tempoda aktif dinlenirim.. :)

Ozan Doğaç bugün 12.00 gibi çıktım.. şiddetli rüzgar vardı..birkaç gün daha sürecekmiş rüzgar..antrenman detaylarını birazdan atarım..

DISTANCE : 45.51 km
DURATION : 1h:27m:20s
AVG. SPEED : 31.3 km/h
MAX. SPEED : 48.2 km/h
CALORIES : 1030 kcal
AVG. HEART RATE: 150
MAX. HEART RATE: 174
TOTAL ASCENT : 130 m
TOTAL DESCENT : 117 m
CADENCE : 91 rpm

(link)

Güzel çalışma olmuş abi, ben bugün çıkmayacağım 53km rüzgar diyor accuweather da ,kısa taytla çok üşüyor insan kışlık ekipmanda yok henüz...

• Beğen
Frenlerin siparişini verdim, yanında da energy gel siparişi verdim 99 euro üstü alışverişlerde kargo bedava olduğu için 99 a tamamladım, pazartesiye doğru gelir chainreaction dan verdiğim için gelmesi biraz uzun sürüyo..

@Ozan Güner

hayırlı olsun..gümrüğe takılacakmı bu siparişin?

@Barış Güney

Abi 150euro altı takılmıyo diye biliyorum ama emin değilim, nerden öğrenebilirim onu ya şimdi abimde aradı onla ilgili gümrük olayı nasıl oluyo diye

@Ozan Güner

limit 75 euro onu biliyorum..

@Barış Güney
Bakalım hayırlısı artık, araştırdım biraz eski konuları ptt ile gelenlerin bazıları gümrüğe takılmadan geliyormuş... Benim seçtiğim kargo seçeneği ptt ile çalışıyor, bir aksilik olmassa takılmadan gelmesi lazım...

• Beğen
Geri