Scudo Sports

Kadıköy

ikimiz içinde diyelim..ama önce öğretmem gerekiyor :)

Scudo
Bahadır/Barış Abi turdan sonra ayrıntıları bekliyoruz...

turu bitirdik Ozan.. verileri hazırlıyordum.. 8 km evden bostancı mesafesinide katarsak toplam 146 km oldu..

DISTANCE : 135.73 km
DURATION : 5h:09m:51s
AVG. SPEED : 26.3 km/h
MAX. SPEED : 61.6 km/h
CALORIES : 3169 kcal
AVG. HEART RATE: 142
MAX. HEART RATE: 176
TOTAL ASCENT : 944 m
TOTAL DESCENT : 938 m
CADENCE : 88 rpm

(link)

bu arada rotamız bostancı-pendik-yalova-altınova-boyalıca-yalova-pendik-bostancı ..altınova-boyalıca arasındaki 31 km lik asfalt berbattı..resmen offroad yaptık.. :D

barış o altın ovadan boyalıca son derece kötü yoldur bu gün gördünüz olayı.iznik gölünün kuzey yolu sarsıntılıdır yol bisikleti için, o yollar zati yol bisikletine göre değil anca orhangazide doğru dürüst bi asfalt başlıyor ve inişte yalovaya güzel yalova belediyesi gerek tavşanlı girişine ve diğer altınovadan boyalıcaya kadar olan yola asfalt dökerse o vakit şık olur ...altınova ve boyalıca mesafesinde 1000 rakımlarda oluyorsun ve tavşanlıdan direk kuzey yoluna inişte 1100 rakımlarda evet şu an için o yollarda cyclo cross iyi gider..valla ozanın bisikleti tam oraya göre..

Abi ikinizi de tebrik ederim ,fotoğraflarda çok güzel, bugün 108 i yedik, aslında 146 yıda yapabilirdim de 170 diyince gözüm korktu heralde :D

@Ozan Güner
ozan 146 yı yaparsın bundan emin ol bugünki performans iyi idi senin ,
kesin yaparsın şimdi evet o altınovadan boyalıca 31 km boyunca berbat bi yol kuzey yolu sarsıntılı orhangazi asfalt 10 km tırmanış eğim fazla değil yokuş sonu paso iniş yalovaya yolun güzergahı bence güzel tam ring olmakta..

@Kudret Kurtcebe

yollar çok bozuktu o bölümde..vallahi bazı bölümlerde kollarım sanki güçlü bir masaj aletinin titreştirdiği gibi sarsıldı..

@Ozan Güner

yapardın rahat rahat..ama yol bozukluğundan tehlikeli bazı bölümlerde yok değildi..küçük beklemelerle beraberce giderdik sorun olmazdı..başka sefere diyelim.. :)

Barış resimler için sağol, evet o yol neydi ya, başlarda iyiydi filan ama su içtiğimiz yerden sonra ara ara bozuk yol başladı, yokuş aşağı titreye titreye indik, bir ara elim uyuştu gidonu bırakmam an meselesi oldu. Bir yerde okumuştum yol bisikletiyle çok rahat gittik filan diye yazmıştı, ona aldandım.

Bahadır abiyi de tebrik ediyorum..ilk defa bu kadar uzun yola girdi..kötü asfalt koşullarına rağmen 1000 mt irtifayı sorunsuzca aldı..

@Bahadır Gürel

abi öyle veya böyle çok keyifli oldu..sorunsuz atlattık..artık formula ve ötesinde yeni rotalar bakarız.. :)

@Barış Güney

barış geçen sene basamaklardan düştüm bisiklet ile köprücük kırıldı bisikleti kurtarayım derken haziranın 26 sında oldu olay 2 ay sonrada tavşanlı yoluna girdim aslında gitmemem lazımdı sağ kol uyuştu ve hissetmemeye başladı ama diyoruz ya bisiklet aşkı etap güzel çünki tek araç yok, boyalıcadan çıktık benim el gene aynı valla delilikti ama yol güzel...19 mayısta gene tavşanlı düşünüyorum köprücük artık geçti sayılır bakalım elim gene uyuşacakmı tavşanlı yolunda..

Boyalıca'dan Orhangazi yoluna döndüğümüzde belediye çalışanları yolun sağını kazmışlar iyi güzel de çıkardıkları çamurlu suyu hiç sıkılmadan yolun ortasına atıp duruyorlardı. Bu ne manzara ya :) hangi yerde böyle şeylere izin verirler acaba?

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Bahadır Gürel

bahadır dostum ,
ya iznik belediyesi ya karayolları ya da yalova belediyesi bakıyor oraya ...biz de bu gün bir türlü bitmeyen şile yolu üzerinde kömürlük üst geçit yolunu gördük ne hikmet ise bitmiyor arkadaş varmı böyle bi ülke daha ..

@Kudret Kurtcebe

Abi dikkat et genede çok sarsıntılı bir yolculuk,insanı yoruyor..

Barış selam, yarın akşam Bostancı-Kaynarca yapmayı düşünüyorum; tabi hala malum yerlerdeki ağrıları tam atlatmış sayılmam ama yarın akşama düzelir diye ümit ediyorum. Yarın öğleden sonra durumum netleşir, sen de katılmayı düşünürsen beklerim.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Geri