Scudo Sports

Kadıköy

@Ozan Güner

mükemmel bu değerleri yakalayabiliriz yalnız sadece suadiye köyünde 15 dakika mola olacak bir de zirvede, ben, erkan gelmez ise saat 08.15 de pendikten feribota biniyorum 45 dakika sonra yalovadayım ..saat 09.00 yalova çıkış oluyor..3.5 saat sonra suadiye ortalama 23 e iner..
saat 12.30 da suadiye köyü 15 dakika mola 12.45 de 14 km rampayı ortalama 8 olur anca 3 saat de ona saat 15 .45 de 1300 rakım 15 dakika mola 16.00 da 14 km iniş 25 dakikada iniş ve 16 .25 de suadiyedeyiz ve dönüş 71 km en çok 4 saat olursa saat 20.25 de yalovadayım ve deniz otobüsü kaçıyor pendik feribot saat 21.30 da pendikten eve 16 km var zati benim olay yalovada bitecek son 16 km eve olan km ..23.00 bilemedin 23.30 da evdeyim ..deniz otobüsü yok 19.30 dan sonra yatıyor ido pazarları..ozan saat 05.30 da ne deniz otobüs var ne de feribot ,
pendikten saat 08.15 de ilk feribot ..malesef pazar günü deniz otobüsü bostancıdan saat 08.55 de yok ondan önce ..

Scudo
@Kudret Kurtcebe
ortalama 8 olursa 3 saat değil 2 saatten kısa sürede çıkarsın abi 14km yi o zaman feribottan 9 da inersin 2 saatlik bi gecikme olur benim hesapladığım süreden 1 saatte akşamki feribotu beklerken 3 saat, zaten bisikletin üstünde geçen süre önemli o değerlere bakılacak yani sen 2 saatte 14km rampayı ve 7 saatte de kalan yolu bitirirsen 180km bölü 9 saatten ortalama 20 olacak Kudret abi..

evet doğru kafa karıştı gene 8 çıkış hızı olursa daha az sürer tabi ama ben bu durumun ne olacağını yarın göreceğim çünki iş 71 km in üstüne gelecekki haliyle rampa ortalama düşebilir..20 ortalama ise eyü razıyız ozan ...çok sağol ,valla erkandan ses yok eğer bi aksilik olurda gelemez ise ben tek gidiyorum bol bol resim çekerim özledim suadiye rampalarını yahu..;)

Kudret Abi eşlik edeyim diyeceğim de eşlik etmekten çok yarı yolda bırakmak olacağı için şimdilik bişey demiyorum :D Bi daha ki kartepeye inşallah, çalışmalara başladım..

@Ozan Güner

aslında nasıl olurdu biliyormusun sırf kendini denemek amaçlı olurdu tabi gücün bittiği yerde bırakır geri dönerdin sadece yol parası gider bisiklete para yok çünki ,
yarın pendik feribotta bakalım bisikletli olacakmı 10 kağıttan yırtacağız ...inşallah almazlar genede baş memurla konuşacağım ..

@Kudret Kurtcebe
Şimdi moralim bozulur benim yarı yolda dönersem, aşama aşama arttırıp hayal kırıklığına uğramadan geliştirmek daha mantıklı.Kudret abi bisikleti aldığımdan beri senle bi antrenman yapamadık kartepeyi git gel de bir yerlere gidelim beraber

sabah yağmurdan çıkamadım.. akşamüstü telafi ettim :)

(link)

DISTANCE
43.16 km
DURATION
1h:28m:20s
AVG. SPEED
29.3 km/h
MAX. SPEED
48.3 km/h
CALORIES
1049 kcal
AVG. HEART RATE
152
MAX. HEART RATE
186
TOTAL ASCENT
38 m
TOTAL DESCENT
44 m
CADENCE
93 rpm

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
Her zamanki gibi güzel değerler... Bende bugün öğleden sonra hava güzel olursa uzun yol tempolu sürüş yapmayı planlıyorum 60+

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
saol Ozan..müsait olsaydım eşlik ederdim bugün işlerim var öğleden sonra..

• Beğen
Evet bugün söylediğim gibi 60km düz yolda tempolu çalıştım.
Detaylar ;
Mesafe ;
60km
Tempolu sürdüğüm mesafe ; 50km
Tempolu sürdüğüm toplam süre ; 2:02:27
[10 dakikalık bir mola verdim 25km den sonra]
AVG. SPEED
24.5 km/h
MAX. SPEED
43.3 km/h
CADENCE
88-105 arası [ genelde tam 100 dü ]
Bostancıya inene kadar geçen 5km ısınma ve bostancıdan dönüş 5km soğuma olarak yaptım. Zaten inişli çıkışlı olduğu için tempo yapılacak bir yer değil. Genelde 30 un altına hiç düşmedim, rüzgar karşıdan şiddetli eserken 27 lere düştüm ama average speed neden öyle çıktı anlamadım, halbuki yolun 1/4 ünde falan 34-35 tempoydu tempo rüzgar yokken hiç 30 un altına düşmedi...

• Beğen
rakamlara şu an için çok takılma.. ter attınmı attın,keyfini aldınmı aldın.. :) kondüsyonunu arttır ondan sonra rakamlara oynarsın..

• Beğen
Valla aşırı ter attım özellikle de 55km üstüne 2-3km eve tırmanışta çok fena ter attım :D

• Beğen
eve giderken tırmanış olmasıda başka bir artı..yarın terslik olmazsa bende çıkacağım..

• Beğen
Ben yarın, bugün çıktığım için düz yolda tempoya enerjim olacağını zannetmiyorum, ama başıbüyükte rampa çalışabilirim, havaya göre duruma karar veririm

• Beğen
Ozan bende Başıbüyük rampasından devam edeceğim..belki denk geliriz birazdan çıkıyorum..

@Barış Güney

Bunu yazdığında ben uyuyordum Barış Abi :D Bende evin anahtarını arkadaşta unutmuşum eve birisinin gelmesini bekliyorum çıkmak için

• Beğen
oda iyiymiş..:) ben bitirip geldim bile turu..birazdan atarım detayları

• Beğen
buyrun detaylar..rota feneryolu-başıbüyük ve aydos rampaları-viaport-sabiha-sahilyolu-caddebostan

(link)

DISTANCE
70.84 km
DURATION
2h:40m:26s
AVG. SPEED
26.5 km/h
MAX. SPEED
56.3 km/h
CALORIES
1724 kcal
TOTAL ASCENT
666 m
TOTAL DESCENT
680 m
CADENCE
87 rpm

• Beğen
Avg speed rotaya göre mükemmel çıkmış sahilden dönüşte iyi basmışsın anlaşılan :D Bende 40 dakika önce yemek yedim bi yarım saat daha bekleyip çıkacağım

bugün iyi günümde değildim zorlandım bir ara.. :)

Geri