Barış abi yokuşları gayet güzel alıyor, ince ayara götürdüğümde daha iyi olur 1 den ve 3 ten 2 ye geçmiyor vites onun dışında rublenin performansı 12-25 e göre çok daha iyi bir de antrenmanları düzene oturtup çalıştığım zaman hiç zorlanmadan çıkarım tüm rampaları
Diyorum ki bir ağır tur haftasonuna koyayım, 2 tur haftaiçi başıbüyük-uğurmumcu yapayım ta ki bu ağır tur dediğim tur bana hafif gelene kadar. Ondan sonra o turu haftaiçi 2 gün hafif antrenman olarak alır, daha ağır bi tur haftasonuna, bu düzende güzel olur
Bisiklet üzerinde bu hafta bazı değişiklikler yaptım..değişen parçalar jantlar,ruble,iç-dış lastik,zincir,fren-vites telleri,fren bacakları ve gidon sargısı..cannondale km saatimi doğaç a hediye ettikten sonrada uzun zamandır almak istediğim garmin edge 500 e sonunda kavuştum..çatlayan kaskımı da yenilemeyi ihmal etmedim.. bisiklet 600 gram kadar hafifledi, cüzdanda aynı doğrultuda hafifledi..
kısa 2 gezi yaptım.. fren vites ayarlarının tekrardan yapılması lazım malum tüm teller değişti..onun haricinde sorun yok gözüküyor..çarşamba hava aksilik çıkartmazsa son ayarları deltadan sevgili Emir kardeşim yapacak..sonrasında Kaynarca yaparım.. bu arada Emir ve Halil e herşey için teşekkür ederim..çok ilgilendiler saolsunlar..
Merhaba dostlar, perşembe veya cuma bisikletimi alıyorum(kron xc150 V) kadıköy göztepede yaşıyorum. uzun süredir bisiklet kullanmadım cumartesi günü bağdat caddesi üzerinden kadıköye doğru turlamayı planlıyorum. müsait olan arkadaşlar varsa beklerim. derseniz panpa ben başka rotadan gideceğim, farklı rota tekliflerine açığım.
Merhaba Mehmet, hava eğer uygun olursa perşembe veya cuma günü, bağdat caddesi-kadiköy değilde , bostancıda buluşup bostancı-kaynarca-bostancı yapabiliriz, yaklaşık 50km kadar.Hemde yeni bisikletini güzel bir test etmiş olursun.
Abi daha çıkmak nasip olmadı en son Doğaç'la görüştük işte ondan beri evde yatıyor bisiklet. Güzel bir hava bekliyorum antrenmana başlamak için. Bugün arkadaşta kalacağım matematik sınavına çalışıcam yarın hava güzel olursa çıkmayı düşünüyorum
Koltuğu değiştirince çok konforlu oldu bisiklet benim için, eve gidene kadar çok keyif aldım ağrısız sızısız. Tek problemi kaldı arka frenin kablosu kısa olduğu için gidonu sağa çevirdiğimde bazen kablo çıkıyor yerinden o kabloyu değiştiricem,onun dışında hiçbir problemi yok
Hayırlı olsun abi, ben okul olduğu için yarın 7 gibi falan çıkıcam akşam denk gelemeyiz senle bu sefer, zaten bi süre denk gelmeyelim ben biraz çalışayım ondan sonra
Ozan cuma günü 13 den sonra bir plan yapsak diyeceğim ama biraz geç bir saat bisiklet sürmek için perşembe günü yani yarın 13-14 saatlerinde bisikleti alacağım bostancıdan alıyorum. sahile yakınım, belirli bir saat belirleyelim?
@Mehmet AKIN 1993
Ben 17.30 da sınavım olduğu için en erken 19-19.30 gibi bostancıda olabilirim, akşam sürüşü olabilir.Veya cuma günü sabah saatide olur, cuma günüm tatil.
sabah 8 9 hiç farketmez hava güzel olduğu sürece.
hocam cuma günü saat en geç sabah 10 da evde olmam gerekir ki çok kısa bir tur olur o zaman. cumartesi müsaitsen her saat bana uyar, sana facebook adresim olarak yolluyorum. oradan haberleşelim.
bu arada bugün yaklaşık 3-3.5 saat yeni bisikletle ilk turumu attım, kalamış bostancı, arası bayağı güzel geçti (link)
buradan bana ulaşabilirsin.