Scudo Sports

Kadıköy

Ozan bu akşam yaptığımız laylaylom gezinin detayları altta..

(link)

DISTANCE
57.31 km
DURATION
2h:23m:30s
AVG. SPEED
24.0 km/h
MAX. SPEED
45.7 km/h
CALORIES
1062 kcal
AVG. HEART RATE
130
MAX. HEART RATE
180
TOTAL ASCENT
101 m
TOTAL DESCENT
97 m
CADENCE
86 rpm

Scudo
Fena değil hiç mola vermediğimizi göz önünde bulundurursak

Birde giderken tempo 30 un altına hiç düşmedi 33-34 tempo yaptığımızda oldu

evet dönüş laylaylom oldu..sonuçta alışmaya başladın..biraz daha gidona hakim ol arasıra geziyor bisiklet.. :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
bugün de çıkma fırsatı buldum..rüzgar biraz zorluk çıkardı..

(link)

DISTANCE
44.51 km
DURATION
1h:25m:01s
AVG. SPEED
31.4 km/h
MAX. SPEED
41.7 km/h
CALORIES
1043 kcal
AVG. HEART RATE
151
MAX. HEART RATE
173
TOTAL ASCENT
73 m
TOTAL DESCENT
57 m
CADENCE
96 rpm

• Beğen
barış gedeyoz cehenneme 200 + ya mal olacak yalova -kartepe-yalova tam 180 km 14 km tırmanış var..evet çok uzun zamandır bu iş için kışın hazırlandık ben yağmurlu havalarda koştum ve bıçkıdere -rivalarda çalıştım şimdi olayın ne olduğunu anlayacağım 2 sefer güneyden gittim ortalama 20 de kalarak yorulma yapmadan 3.5 saatte suadiye rampalarına ulaşmaca suadiyeden sonra 14 km rampa tırmanış hızı 4.3 km de kalacak mecburen dönüşe pil kalsın..gerek suadiyede gerekse kartepe 1300 rakımda 15 er dakika dinlenme giderken yol boyunca çok kısa mola anlayışları 8-10 saniye ile sınırlı tek rampa yok güneyde tam yol bisikletine göre gölcük taraflarında kısa duvar rampa var...giderken ve dönüşte...yalnız yol bisikletine uygun değil suadiye stabilize yolları lastik patlayabilir erkan alıştı gerçi en ağır tavşanlı yoluna girdi yol tekeri ile ora çok kötü idi bura nispeten iyi sayılır koşulların bundan iyisi can sağlığı ısı 20 derece hissedilecek sadece sapancada bir saatlik yağmur ama 1 mm yani çiseleme ,,zirveye varış hedefi 15.45 1300 rakım 15 dakika mola aynı yerden bol virajlı iniş 14 km iniş...durma yapmadan yalova istikamet 71 km ..4 saatte çekebilir 20.45 yalova feribot 21.30 da pendik ama deniz otobüsü ile geçmece olacak direk bostancı..evet hava şimdilik iyi inşallah bozmaz...21 nisan pazar kartepe..

ooo erkene almışsınız..abi hazırsanız sorun yok..21 nisan şartlar iyi görünüyor..inşallah kazasız belasız bir tur olur ve hedefe ulaşırsınız..güzel haberleri ve fotografları yarın akşam bekliyoruz.. ;)

@Barış Güney

bayağı yorgun olacağım, kartepe topiğine koyarım barış, en geç saat 22.00 gibi evde olurum

haydi hayırlısı abi..resimler için kasma..gelince yat dinlen, ertesi gün resimlerle geniş geniş anlatırsın..

Sabah 10 da mehmet ve arkadaşıyla buluştuk,istekleri üzerine yavaş tempo 20 ile 13km yaptık [ bana 20 ye geldi] , onları bıraktıktan sonra başıbüyükte rampa çalışmak için idealtepe köprüsünden başıbüyüğe doğru gittim, yaklaşık eve dönüş yoluyla beraber rampa ağırlıklı 14km daha yaptım. Sadece büyük yokuşa kadar çıkıp döndüm köpekler ve kötü yol şartlarıyla uğraşmamak için.Çıkarken ortalama 12 ile 8 arası gidip geldi,eğimin fazla olduğu yerlerde 8 e düşünce pedal ağırlaşıyor 10 a sabitlemem lazım çalışarak. Bir dahaki rampa antrenmanında 2 kere çıkacağım o yokuşu.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Kudret KurtcebeKudret Abi sağ salim iyi derecelerle bitirirsiniz inşallah erkan'la bu turu. Yanlız tırmanış hızı 4.3km demişsin 14km rampa 4.3km hızla 3 saatten fazla sürüyor abi yaklaşık 7.10 gibi inmiş olacaksınız feribottan 3.5 saat oraya ulaşım yaklaşık 3.5 saatte tırmanış 7 saat yapıyor. 6 saat de dönüş olsa molalarla birlikte ve feribotla beraber 13 saat. Sele üstündeki zamanda yaklaşık 10-11 saate geliyor. Çok uzun değil mi ? Bence tırmanış hızını 7-8 yapıp enerjiyi energy bar lar yoluyla sağlarsanız daha iyi bir derece olur

@Ozan Güner

çok iyi Ozan bu çalışmalara devam et yaza bomba gibi olursun.. :)

• Beğen
Ozan 28 nisan avrasya bisiklet gezisine kayıt yaptırdım..katılmayı düşünüyorsan acele et,kayıtlar kapanabilir..

@Ozan Güner
yav ozan şu işi çözemedim bi türlü 4.3 km ne kadar saat eder 14 km de dediğin doğru 7-8 tempo ile daha önce çıkmış idim sonuçta zati sürekli gözüm saatte olacak 3 saatin dışına sarkmaması lazım ...iniş 25 dakika sürer 14 km iniş o sorun değil 71 km yi 3.5 saatte almaca ortalama 20 oluyor düz yolda kaç km hız yapacağız onu da bulamadım farazi konuşuyorum diyorum km 20-21 arası gidp gelecek gene saate bakacağım 71 km yi 3.5 saate sığdırma durumu saatler tam olmalı 3.5 saatte 71 km gitmece ve 15 dakika mola ve 3 saatte 14 km rampa çıkmaca ve 15 dakika mola ve dönüş 25 dakikada inmece 14 km yi ve son kalan 71 km yi dört saatte almaca hepsi 11 saat 25 dakikada herşey bitmeli bilemedin 12 saatte ...

@Kudret Kurtcebe
Abi sen gidişi rampa dahil kaç saatte bitirmek istediğini söyle ben size gitmeniz gereken hızı hesaplayayım

180 km olduğuna göre etap..biz bu etabı en çok 12 saatte bitirmeliyiz

eğer rapmayı 7 ile çıkarsanız 14km rampa 2 saatte biter, 71km yide eğer 24km/saat ile giderseniz 3 saatte bitirirsiniz.3 saatte bitirdikten sonra 20 dakika mola, 7.10 da feribottan iniyorsunuz saat tam 10.10 da suadiye desiniz, 20 dakka mola saat 10,30 2 saat tırmanış 12,30 da zirvedesiniz , yarım saat mola saat 1.00 14km iniş yaklaşık 25 dakka yarım saat sürer saat 1.30 olur ordanda 71km olarak hesaplarsak 3 saatte saat 4.30, feribot bekleme + binme saat 5.30
6.25 -17.30 11 saat 5 dakikada feribot ve mola süreleri dahil bitirirsiniz bu işi,bisiklet üstündeki süre 8 saat 30 dakika bence çok iyi 8 saat 30 dakika,eğer molalarda enerji bar ile desteklerseniz hiçbir sıkıntı yaşamassınız.180km yi bisiklet üstündeki süreye böldüğüm zaman 21.5 ortalama çıkıyor daha ne olsun. Saat 5.30 gibi istanbulda olunca geceye de kalmamış olursunuz en geç 18.30 19 gibi evlere varmış olursunuz Kudret abi bence dediklerimi bir düşünün derim

Geri