Scudo Sports

Kadıköy

@Barış Güneyİşte bundan bahsediyodum :) Bende bisikleti teslim aldım abi bugüne yetişmedi yarın götürüp tek parça haline getiricem.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Scudo
abi izlediğiniz güzargahta yol durumu asfalt ve trafik olarak nasıl?

Ozancığım hayırlı olsun.. aklındaki soruları (ruble aktarıcı vs.) bisikletin toplanacağı yerde sor..kafanda soru işareti kalmasın..

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güner
@Ozan Güner

ozan yarın velespite uğrayacağım 17.00 gibi denk gelebiliriz...yağmur olmaz ise ...

bende bisikletimi velespit ten almayı düşünüyorum iyi bir firma gibiler. Kadıköy bisikletçiler sokakta ali ihsan diye bi adam var çok kötü yaklaşımı var , bilgilerinize

• Beğen
ali ihsan abi çok eski bisikletçidir.. ancak sürekli gelişen, yeni bisiklet sektörüne pek adapte olamadı malesef.. :) bisiklet almak için delta -velespit - yeşilbisiklete bakabilirsin..

• Beğen
Tepkiler: ulaş alkaşi
@Kudret Kurtcebe
Abi ben götürmeyeceğim bisikleti yarın okulda olucam abim götürüp halledicek öğlen 12 gibi, yerini gösterdim bugün.Ama okuldan yeterince erken çıkarsam gelirim yanına bisikleti alıp muhabbet ederiz.Tanıştırırsın sen velespittekilerle bu ruble-aynakol olayını bi de orda sorarız onlar biliyordur

@Ozan Güner

yarın zati yağmur var sivil olurum,
olayın bizzat başında olurum, ağbine söyle yarın tam 12.00 de velespitte olurum..kamil orada olmaz ise alperen olur

@Kudret KurtcebeTamam abi 12-1 arası bir saatte orda olacak o sen başında olursan iyi olur aklım orada kalmaz.

Arkadaslar selam

cok az kullanilmis giant revel o bİsİkletİmİ satip yerİne guzel bir yol bİsİkletİ almak İstİyorum resimlerini paylasacagim fİyatlar konusunda fazla bİlgİm yok Önerİnİz varmidir

beraberinde verilecekler

sigma sayac
suluk kafesi
Ön /arka flaŞÖrler
swalbe katlanbilir (yol İÇn)lastik +kendi lastigi

@Kudret KurtcebeEdit : Erdoğanlarda overdrive var imiş eğer alabilirsem alıcam.

Barış Abi konuya bir kişi yorum yaptı, shimano olduğu sürece sorun yok, birbiriyle uyumlu ruble ve aktarıcıları kullanabilirsin diye. Bende Deore LX aktarıcı 11-34 ve Deore Cs Hg-50 Ruble'ye baktım 2 si 160 tl ye geliyor.%37 indirimli LX aktarıcı.
Bence 11-34 bu sistem benim çok iyi işimi görür bütçeyide çok aşmıyor, yarın bi erdoğanları arayıp birde onlara sorayım onlarda ok verirse siparişi vereyim..

@Ozan Güner

dedim sana sorun olmaz diye.. :) aynen düşündüklerini yap..

@Barış Güney
Abi erdoğanları aradım , önce olmaz gibisinden konuştu Lütfü Abi, indexleri yol bisikletlerinin 1.2 ymiş, dağ bisiklet aktarıcılarının 1.4 müş, ( ne olduğunu bilmiyorum index'in ) galiba sadece rubleyi değiştiricem anladığı için,çünkü ruble ile arka aktarıcı değiştirince olur dedi. Ama tam performans alamayacağımı düşündüğü için shimano nun uzun bacaklısını önerdi o da , bakacak şimdi kaça kadar destekliyor rubleyi bana dönüş yapacak.Ama benim aklım 11-34 te kaldı eğer 32 değilse LX taktırırım diye düşünüyorum

• Beğen
anladım bekliyorum gelişmeleri :)

@Barış Güney
Barış Abi son noktayı koydum artık. Yeşil bisiklet ve velespit bisikleti aradım, 2 side aynen şunu söyledi ; , Hiçbir sorun çıkmaz shimano olduğu sürece aynı yabancı sitede bana söyledikleri gibi , hatta erdoğanlar bisiklette bana söylenenleride söyledim, onun üstüne 2 side Daha önce yaptığımız şeyler bunlar tecrübeyle söylüyorum dediler.Zincirinde uyumlu olduğunu öğrendim istediğim parçalarla. Lx aktarıcı ve sram pg 950 ruble nin şimdi erdoğanlardan siparişini vereceğim Salı günü gelir salı günü takarım bisiklete.

• Beğen
Geri