Scudo Sports

Kadıköy

barış teşekkürler iyi geldi bana ,ama kısa mesafede ben cortladım ,şimdi bu tekirdağ olayını malesef 200 den 160 a çekeceğim anlaşıldı...

Scudo
@Kudret Kurtcebe

abi biraz antrenmansız kalmışsın o kadar.. toparlarsın halledersin.. :)

@Barış Güney

evet bu kış ayları böyle işte, hafta içi tek çalışmam gerekecek evet güzergah güzel kısa mesafe olarak ideal, bu arada ne de olsa focus yol farkı ama barış sende çok çalıştın tebrikler ....

@muratcolakoglu

cortlamak ilk 50 km ye eşdeğer etabı 2 saatin altında alamamak demek evet kondüsyon gerilemesi anlamında ,yani cortlamak;)

doğaç bugün çıktım ama seni aramadım.. müsait olsaydın sen arardın, hava uygundu çünkü.. :)

Evet Barış abi bildiğin üzere dün 1saat 33 dakika da 42 km yapmış olduğum bir antrtenmanım oldu.
http://www.endomondo.com/workouts/112837148?country=tr&lang=en&measure=metric&fb_action_ids=10151197356958036&fb_action_types=endoapp:track&fb_source=timeline_og&action_object_map={"10151197356958036":566688210014351}&action_type_map={"10151197356958036":"endoapp:track"}&action_ref_map=[]

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
baktım detaylara güzel tempo tutturmuşsun.. tebrikler.. :)

Doğaç yeni bisikletini aldığında malum daha kondüsyonlu olmam lazım..fırsat varken çalışmaya devam.. :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Barış abi sen gene de çok abartma=).Deli heyecanlıyım yeni bisiklet için shimano rs 80 janttan vazgeçttim sanırım rs 20 veya rs 30 alıcam önceliğim ultegraları takmak olucak bisiklete. Schwalbe marathon racer 700x35 c lastiği sipariş ettim. (link) biraz tuzlu ama değişcek zaten çok metini duydum araştrıdım da iyi bir seçim oldu. İphone nerdesiiiiiiiiiin=S

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Barış Güney

Bu arada art arda iyi antrenmanlar yapmışsın abicim derceler iyi yeni bisikletle bende seni taşıyabileceğim için en az 70 km olur antrenmanlarımız süper olucak süper

@douach

inşallah öyle olur.. bide şu havalar müsaade etse çok daha şık olacak..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Düşüceler düşünceler=) dün araştırma yaparken dura ace 7800 kol buldum sıfır ve sonra düşündüm 7900 arka aktarıcı ve 7900 ön aktarıcı yapsam dura ace set olsa !!! ultegra 6700 le aynı fiyata geliyodu ama sonra bilirkişilere danışınca ultegra 6700 almam gerektiği karara bağlandı=).Aslında hala dura ace beni cezbetmiyor değil ama...

Geri