Scudo Sports

Kadıköy

barış abi bugün 20.00'dan sonra yağmur gözüküyor hava da güzel müsaitseniz bugün çıkalım derim...

Scudo
onat bugün doğaç ın işleri var gelemeyecek..ben saat 1 gibi çıkacağım sanada uygunsa caddebostan migrosun önünde buluşalım..

onat özel mesaj atmış bana barış ,bende gelebilirim yalnız şu başıbüyüklere bakalım derim kısa mesafe maksat onat ile pedallamak istekli, onu rampalarda beklerim sen devam edersin çay ocağında beklemece olur sonra oradan devam eder sahile iner döneriz ..

@Kudret Kurtcebe

onatın biraz çalışması ve güçlenmesi lazım..çalıştıkça zaten fazla kilolardan da kurtulur..antrenman olayına gelirsek müsait oldukça biz her zaman yardım ederiz.. :)

bugün beklemeler sebebiyle sağlıklı sonuçlar alamadık ama genede detayları alta atıyorum.. bu arada başıbüyük rampasını 2 kere çıktım..

(link)

Kudret abi ve Onat tan ayrıldıktan sonra kartal-bostancı yaptım..detaylar altta

(link)

@Barış Güney

evet aslında onat yapar bu işi yalnız onun rublesini gördük rampada yorar onu ,ama rubleyi yeni almış artık onunla çalışacak sonra 3000 km sonra rubleyi değiştirir ve rampaya uygun biraz daha iyi ruble alır....

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=546675122027939&set=pcb.546675502027901&type=1&theater

fena havalar vallahi.. bu haftayı dinlenerek geçireceğiz gibi görünüyor.. sonraki hafta acısını çıkarırız.. :9

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Doğaç bu güzel ama rüzgarlı günü değerlendirdim..detaylar altta.. :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Geri