Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
Henüz takmadım yeni lastikleri üşendim.. :)Performans olarak epey bir fark olacağı kesin..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Neler oluyo konumuz donmuş=) Barış abi sanırım yavaştan triatlona merak sarmaya başladım en azından bir yarışa gireyim de bitireyim istiyorum.Sen çıktın mı bugün

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Doğaç güzel havayı değerlendirdim..Dönüşte focusa uğradım vites ayarlarına baktırdım.. Şimdi istediğim gibi oldu..

Senin mevzuna gelince triatlon işi zor..diğer disiplinlerde nasılsın bilemiyorum ama çok çalışmak lazım.. :)

• Beğen
Kaç km yaptın ? Ya yapılmıcak şey değil ilk hedef yarışı bitirmek koşmaya başlıcam yavaştan artı bisiklet antrenmanlarını da rutine bindiricem zaten seneye ağustos eylül için hazırlanıcam 1 ay sonra falan değil

45 yaptım.. Hadi bakalım görelim seni..çalışırsan yaparsın sen..

• Beğen
Evet bugün çıkıcam.. ararım seni..

Doğaç dayanamadım bu güzel havaya tekrar çıktım..dinlen diye sana haber vermedim..76 km yol yaptım..ısınma ve soğuma bölümü hariç 61 kmnin ortalaması 31.4 oldu..sıkı antrenman oldu..

• Beğen
maşallah bayaa bir antreman olmuş tebrik ederim =) Bende dayanamadım bi kursa gidip geldim 15 km yaptım.Ama kötü haber şu ki km saatimi düşürdüm ve bozuldu şuan çalışmıyo naapıcam bilemedim.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
sende sıkı çalışmışsın.. :) diğer haber kötüymüş.. ne yaptığını bilmeden yapılan antrenmanın keyfi biraz kaçıyor helede alışınca..

• Beğen
Geri