Scudo Sports

Kadıköy

bugün çıkıcam Doğaç.. müsaitsen katıl bana..

Scudo
Doğaç bugün ilk önce Başıbüyük rampası aldım sonra Aydosa devam ettim..Aydosu tırmandıktan sonra viaport-sabiha-tersane ve sahilyolundan tekrar Kadıköy şeklinde 85 km yol yaptım.. güzel gündü keşke gelebilseydin.. :)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
bugünde çıktım ama 40 km aktif dinlendim diyebilirim.. sonrada bakım yaptım..

• Beğen
Doğaç bugünkü çalışmamızın verileri bu linkte.. telefonun şarjının yettiği yere kadar olan bölüm..sonrasında kayda geçmeyen 20 km daha var..toplam 81 km yapmışız..rüzgar zorladı ama iyi çalıştık..

(link)

• Beğen
Aynen Coni Vaynen =) süper antremandı.Hele bi de yeni bisikletime kavuşayım tam süper olacak.Artık bu endomondoyu kullanarakta haftalık neler yaptığımız daha rahat görmüş olucaz faydalı bir yazılım.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Doğaç bugün düzyol çalıştım.. çapraz rüzgarlı idi..detaylar alttaki linkte.. bu endomondoyu çok sevdim ben yahu.. :)

(link)

• Beğen
sağolasın.. evet rüzgara rağmen iyi çalıştım diyebilirim.. :) önümüzdeki güzel ve kuru günlere bakacağız artık..

• Beğen
Endo mondoooooooo=) abi bi ara koşmuşsun biraz sanki.13 km gayet iyi bir mesafe tebrik ederim ne ulvi bişeymiş şu yazılım ya.

• Beğen
evet bende çok beğendim.. bu arada koştum diyemem pek, sadece sahilde karşıdan karşıya geçerken hızlı geçtim.. (ışıklardan geçmedim de) :)

• Beğen
önümüzdeki hafta hava yağmurlu olacak, hatta perşembe günü istanbul için senenin ilk kar yağışı bekleniyor.. evde çalışacağız artık ):

• Beğen
Valla ben evde derlere çalışıyorum =) arada bir kruluk oldumu atıcam kendimi dışarı gibi gözüküyor.Tabi senin evde trainer var ohhhh...

• Beğen
barış abi bu hafta içi antrenman yapacak mısınız benim okulum tatilde izniniz varsa katılmak isterim.

• Beğen
Onat bu hafta sürekli yağış olacak gibi görünüyor.. yağmurda binmeyi hiç sevmiyorum.. :) yerleri kuru bulduğumuz gün çıkarız.. topiği takip edersin buradan haberleşiriz..

• Beğen
Tepkiler: Onat GÜRSOY
Geri