Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
doğaç yarın o kadar vaktim olmayacak eve gelmem lazım öğleden önce..güzel havayı ailecek değerlendireceğiz..sabah 8 de bostancıda olup sabiha yapmayı düşünüyorum.. belki atilla bisiklet ile giderim.. uygunsa gel sende..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Bu sabah Atilla Bisiklet grubu ile çıktım.. İyi geçti diyebilirim..Dönüşte pendik bisiklet eğitim merkezlerinde güzel ağırladılar.. Biraz sohbet ettik ve bisiklet sporu için çok faydalı işler yaptıklarını gördüm.. Teşekkürler Atilla Bisiklet.. :)

doğaç kış aylarını değerlendirmek için trainer almaya karar verdim.. bu ay sonu delta dan alacağım gibi görünüyor..

Bende roller almayı düşünmüştüm ama kuru havalarda sürekşi çıkarak soğumayım diyorum şimdilik ben ama belki yeni bisikleti alırken bende düşünürüm bir roller neden roller dersen üzerinde hareket edebiliyosun daha aktif oluyosun ama genede bi araştrıma yapmam lazım tabi=)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
araştırdım bana ve evime uygun olanı trainer gibi gözüküyor :)

• Beğen
@Barış Güney
(link) bendede bundan var pek fazla binemiyorum insan sıkılıyor en fazla 10 km binebiliyorum
roller var bir onlara göz atsan

• Beğen
@Erkan Közen

Erkan film falan izlerim ben sıkılmam diye düşüyorum..:)mecburen çalışacağız bu şekilde, kışı fit durumda geçirmek lazım..

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
aynen öyle güzeldi.. lastik patlaması bile olay mahalinin ilginçliği sebebiyle çok sıkıntı yaratmadı..:)

• Beğen
Hatta olay mahali geçen zamanı hissettirmedi=) Bugün lastiklerini bi daha bi elden geçir bence ve elektrik bantlarını çek de bi daha patlamasın!

• Beğen
Doğaç trainerı aldım.. cannondale bisikleti bağladım.. :)

Tacx Satori T-1856 henüz kullanmadım..hava güzeldi dışarda sürdüm.. 2 tane de dış lastik aldım ( Conti gp 4000 s )

• Beğen
Geri