doğaç seni severim ama öz eleştirini yaptın işte agresiflik bunu kontrol etme durumu agresiflik olursa soğukkanlılık olmaz ise sorun olur gruba yetişmek için bastığın zaman dalağın şişmiş idi tabi bunlar tecrübesizlik idi grup ile birlikte tempolu sürmek bazen gruba dahil olmak bazen ferdi basmak ,buluşma yerinde durmak , ama sağa sola kaçış yapmadan grubun emniyetli bi biçimde sürmesinden yana tavır almak ..o gün biz uzun yapacaktık ama forumdan takip etmemişsin bizde mollafenari dedik o gün , ben bizim tura geldiğini zannettim.bu gün kısa yapmıyacakmıydık diyen sen idin, benim o konuda bilgim yoktu..yalnız dediğim gibi polis meselesi değil her meseleyi burada yazar çizerim kim hata yapar ise trafikte kim hata yapar ise yazarım kaynarca ekibinin topiğine yazdım kırmızıda koparma hikayesi örneği...gece sürüşlerinde kırmızıya yakalanmamak için basan dostlar arkada kalanı düşünmüyor öldümü kaldımı diye ve riske giriyorlar tabi bu yüzden ben azar işittim adam haklı idi sürücü ,bir dahada kaynarca ekibi ile olmadım orada kırmızı ışığı dinlemeden geçmek demek bisiklet sürücülüğüne yakışmaz orasını gece sürat yarışları haline getirdiler bu tabi sorumsuzluk idi..bunları burada yazdım ve çizdim senin o gün polis aracının önüne çıkman aynı şekilde ister kabul et etme sorumsuzluktur..hadi biz için gelmedin o gün ama barışın başı belaya girer idi eğer sen arkadaşlarını düşünmek istiyorsan önce trafikte yalnış hareket yapmayacaksın hele hele polis araçlarının önüne dalmayacaksın biz olmasak bile barış seni bostancıda bekliyor olsa idi polisler gelecek, barışta polisler ile muhatap olacaktı ve akabinde ters bi memur olsa idi aynen karakola çekerler idi ,alttan aldım durumu yumuşattım orada ve sonunda seni bıraktılar neyse doğaç trafikte agresiflik olmaz trafikte araçlara dikkat edeceksin şakası yok bu işin..
sen yokmuşsun gibi değil yalnış anlama seni eleştiriyorum yaptığın hareketlerden dolayı hareketlerin agresif olmayacak trafikte sakin süreceksin heyecan olmaz ,,,,sana güvenmem lazım ....toplu davet için biliyorsun kuralları zati kask artı bir de ne eklendi agresifliğini kontrol etme durumu bu çok önemli..disiplin bunu gerektirir grup disiplini şarttır her pedalşör trafikte agresif hareket ederek diğer pedalşörlerin durumunu tehlikeye sokamaz bu ister ise bir polis aracının önüne atlamak olsun nitekim gördün adamlar son derece sinirli geldiler..neyse olan olmuş ...doğaç trafikte agresif sürüşü olmayacak onu kastettim yukarda ....kişilik olarak değil..