Scudo Sports

Kadıköy

Aynen abicim süper gittik bi ara uçtuk gibi oldu valla bende kendime hayret ettim ben bi cyclocross u alayım ne uçucaz senlen oooo=)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Scudo
barış selam...
anadolu cyclo cross ekibi seni davet ediyor bu pazar yalnız buluşma noktası dudullu ,,saat 08.00 disiplin 43 km boyunca tüm şile rampalarında tempo durmak yok şile benzinci 15 dakika mola yalnız teker patlamalarında herkez tek ....diğer bisiklet olur orada teke yolu düz toprak yol ve stabilize.....etap toplamı sana 190 km ye gelir bir günde ,rampalarıda dahil edersek, bana 150 yazıyor ama rampaları dahil edince 180 e geliyor..gerçi bir prosedür uygulayacağız bu pazar ilk 43 de ortalama 25 km de kalınacak sonra ilk mola olacak 15 dakika akabinde teke köyüne ortalamayı 25-28 de tutacağız...esas hıza tekeden sonra geçilecek 28-30 ortalama son mola formulada olacak ve ordan aydos cafeye sürate geçmece 30-32 ortalama bu prosedürü hep uygulama durumunda olacağız daha sonra çalışa çalışa ortalamaları yükseltmek olası..işin rajonu molasız gitmekte yarışlara girmek gibi derdimiz olmadığından herhangi bir şeyi kimseye ispatlama derdimiz olmadığından bu yollara girmiyoruz..
önemli olan hem doğru beslenme hemde sağlıklı kalabilme durumu..

@Kudret Kurtcebe

davet için çok saol abi.. durumumu etkileyebilecek olan hava dahil bir çok etken var .. ben c.tesi akşamı kesin durumu yazarım sana abi..

@Barış Güney

hava benim kontrolümde merak etme şu anda iki adet siteden takipteyim cuma -ct yağmur geçişleri var bunlar fazla değil ..pazar hava iyi 20 derece ..yalnız gelmeye karar verirsen seni bostancıdan alırım ama erken olur saat 07.30 da çünki saat 08.00 de ya da en geç 08.15 de dudulluda olmamız lazım bahtiyar ve erkan orada bekleyecek ikinci bisiklet şart asla o yollara focus yol gitmez yazık olur ,,,,evet bostancıdan dudullu buluşma yeri iç erenköyden tam 9 km ......murat sarıyerden nasıl yetişecek imkansız artık ....evet ct haberleşmece yaparız.....kısa mesafelerden artık vazgeç hedefin uzun olsun ...

@Kudret Kurtcebe

tamam kudret abi.. haber vericem c.tesi akşamı,malum haftasonu ve evdekilerin isteklerine göre hareket etmek lazım.. :D

@Barış Güney

Oooo İyi antrenmanlar =)))) Anadolu cyclocross grubunda kaç tane cyclocross varmış ki ben merak ettim doğrusu.Bizde Kadıköy pedal ı temsilen Barış Bey i antrenmanlarınıza uygun bulduk.Hayırlı antrenmanlar =))))

@douach

doğaç sen aldınmı sayko krosunu bildiğim kadarıyle 26 jantın var idi seni davet etmememin nedenlerini istersen yazayım gocunmaca yok ..hatalı sürüşlerin var birden sağa sola kaçma gibi ayrıca o gün polisler ile başımız senin hatalı hareketin yüzünden derde girecekti memurlar bizim kimlikleri isteyince duruma müdale ederek ne olduğunu söyledim durumu alttan aldım memurlar senin kimliğini istedi..evet birden aracın önüne çıkmışsın önce hareketlerimize dikkat edeceğiz trafikte bir hata yaparsın bizimde başımız belaya girer bilmem anlatabildnmi ben turuma kasksızları almıyorum bunun nedeni var tabi önce disiplin sürat yapıyoruz düştüğün an gittin demektir ..evet tek başına sür dağda taşta hemde kaskın olmasın sorun değil ...evet başka sayko kroslar çoktan beri var ama biz kısada kalmayız uzundayız uzunda ise çalışma lazım bilmem anlatabildinmi ..

doğru diyorsun kudret abi..dikkatsizlik yapıyor bazen.. dikkat etmesi lazım..

Abi sen kask al dedin kask aldım şaka mı yapıyosun=) Artı birtane antremanda kask yoktu kafamda zaten o antrenmanda da siz piyangodan çıktınız biz barış abiyle yapıcaktık antrenmanı.Polis mevzunu niye buralara taşıdın anlamış değilim o da benim sorunumdu sen neden üzerine sorumluluk alıyosun ben anlayamadım ki? Ben polisle işimi hallederdim sorun yok yani sen canını neden sıkıyosun böyle şeylere boşver bence! Benim hatalı bir sürüşüm mü var =) agresif olabilir ama hatalı olduğunu zannetmiyorum.Uzun antrenman demişsin de benle uzun antrenman yapmamışsın gibi konuşuyosun pek kavrayamadım=) o antrenmanı ben ilk olarak bitirmedim mi! Hangi antrenman olursa olsun farkımı gösteririm şüphen olmasın Kudret abi neden bu kadar sınırlar içine koyuyosun durumları ben kavrayamıyorum ben de disiplin adamıyımdır antrenman buluşmalrında buluşulucak yerde ilk olan hep ben oldum =) Neyse Kudret abicim seni kırmak yada üzmek gibi bir düşüncem olmadı saygım sonsuz yanlış anlama.Ama Kadıköy pedal grubuna gelip bizim barış abiyle olan konuşmalarımızdan sonra sanki ben hiç yokmuşum gibi mesaj atman yanlıştır madem disiplinden bahsediyoruz!!!.Toplu davet sana yakışandır.Madem özel davet bunu özelden yapmalıydın.Bu konuda daha da konuşmak istemiyorum Kudret abicim.

@Barış Güney

neyse agresif olduğunu kabul ediyor doğaç biz medeni insanlarız barış eksiklerimizi konuşacağız .

@Kudret Kurtcebe
Abi sen kask al dedin kask aldım şaka mı yapıyosun=) Artı birtane antremanda kask yoktu kafamda zaten o antrenmanda da siz piyangodan çıktınız biz barış abiyle yapıcaktık antrenmanı.Polis mevzunu niye buralara taşıdın anlamış değilim o da benim sorunumdu sen neden üzerine sorumluluk alıyosun ben anlayamadım ki? Ben polisle işimi hallederdim sorun yok yani sen canını neden sıkıyosun böyle şeylere boşver bence! Benim hatalı bir sürüşüm mü var =) agresif olabilir ama hatalı olduğunu zannetmiyorum.Uzun antrenman demişsin de benle uzun antrenman yapmamışsın gibi konuşuyosun pek kavrayamadım=) o antrenmanı ben ilk olarak bitirmedim mi! Hangi antrenman olursa olsun farkımı gösteririm şüphen olmasın Kudret abi neden bu kadar sınırlar içine koyuyosun durumları ben kavrayamıyorum ben de disiplin adamıyımdır antrenman buluşmalrında buluşulucak yerde ilk olan hep ben oldum =) Neyse Kudret abicim seni kırmak yada üzmek gibi bir düşüncem olmadı saygım sonsuz yanlış anlama.Ama Kadıköy pedal grubuna gelip bizim barış abiyle olan konuşmalarımızdan sonra sanki ben hiç yokmuşum gibi mesaj atman yanlıştır madem disiplinden bahsediyoruz!!!.Toplu davet sana yakışandır.Madem özel davet bunu özelden yapmalıydın.Bu konuda daha da konuşmak istemiyorum Kudret abicim.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
@Kudret Kurtcebe

Biz farklı konulardan konuşuyoruz sanırım =) Yada Kudret abim beni anlamadı mühim değil.Ben gayet şeffaf olarak doğruları yazdım!! Kudret abicim agresif sürüşümü kişilik olarak agresifliğim olarak algılamış=) benim haksızlığa ve bu şekilde görmemezden gelme durumlarına karşı tepkim var her zaman.Durum da bundan ibarettir başka bişey yok hayırlı pedallar hayırlı antrenmanlar.Barış abi eksiklerinizi konuşun.

doğaç seni severim ama öz eleştirini yaptın işte agresiflik bunu kontrol etme durumu agresiflik olursa soğukkanlılık olmaz ise sorun olur gruba yetişmek için bastığın zaman dalağın şişmiş idi tabi bunlar tecrübesizlik idi grup ile birlikte tempolu sürmek bazen gruba dahil olmak bazen ferdi basmak ,buluşma yerinde durmak , ama sağa sola kaçış yapmadan grubun emniyetli bi biçimde sürmesinden yana tavır almak ..o gün biz uzun yapacaktık ama forumdan takip etmemişsin bizde mollafenari dedik o gün , ben bizim tura geldiğini zannettim.bu gün kısa yapmıyacakmıydık diyen sen idin, benim o konuda bilgim yoktu..yalnız dediğim gibi polis meselesi değil her meseleyi burada yazar çizerim kim hata yapar ise trafikte kim hata yapar ise yazarım kaynarca ekibinin topiğine yazdım kırmızıda koparma hikayesi örneği...gece sürüşlerinde kırmızıya yakalanmamak için basan dostlar arkada kalanı düşünmüyor öldümü kaldımı diye ve riske giriyorlar tabi bu yüzden ben azar işittim adam haklı idi sürücü ,bir dahada kaynarca ekibi ile olmadım orada kırmızı ışığı dinlemeden geçmek demek bisiklet sürücülüğüne yakışmaz orasını gece sürat yarışları haline getirdiler bu tabi sorumsuzluk idi..bunları burada yazdım ve çizdim senin o gün polis aracının önüne çıkman aynı şekilde ister kabul et etme sorumsuzluktur..hadi biz için gelmedin o gün ama barışın başı belaya girer idi eğer sen arkadaşlarını düşünmek istiyorsan önce trafikte yalnış hareket yapmayacaksın hele hele polis araçlarının önüne dalmayacaksın biz olmasak bile barış seni bostancıda bekliyor olsa idi polisler gelecek, barışta polisler ile muhatap olacaktı ve akabinde ters bi memur olsa idi aynen karakola çekerler idi ,alttan aldım durumu yumuşattım orada ve sonunda seni bıraktılar neyse doğaç trafikte agresiflik olmaz trafikte araçlara dikkat edeceksin şakası yok bu işin..
sen yokmuşsun gibi değil yalnış anlama seni eleştiriyorum yaptığın hareketlerden dolayı hareketlerin agresif olmayacak trafikte sakin süreceksin heyecan olmaz ,,,,sana güvenmem lazım ....toplu davet için biliyorsun kuralları zati kask artı bir de ne eklendi agresifliğini kontrol etme durumu bu çok önemli..disiplin bunu gerektirir grup disiplini şarttır her pedalşör trafikte agresif hareket ederek diğer pedalşörlerin durumunu tehlikeye sokamaz bu ister ise bir polis aracının önüne atlamak olsun nitekim gördün adamlar son derece sinirli geldiler..neyse olan olmuş ...doğaç trafikte agresif sürüşü olmayacak onu kastettim yukarda ....kişilik olarak değil..

neyse boşverin önemsiz konular bunlar..

@Kudret Kurtcebe

kızmaz kızmaz iyi bir kardeşimiz biliyorsun.. arada olur :)

• Beğen
Tepkiler: horsepower
hava bugün antrenman için çok müsait.. 2 saat içinde çıkmayı düşünüyorum..

Almışlar altlarına cayo yu mayo yu , bide başlarında kudret reyiz. Oh ne ala güzel güzel konuşuyorlar. batsın bu dünya arkadaş

@mehmetsunu

yapacak bir şey yok mehmet umarım sende istediğin yol bisikletine kavuşursun kısa zamanda.. :)

bu arada antrenman dönüşü bisikletlerin bakımlarını da yaptım..şimdi dinlenmece.. vallahi keyfime diyecek yok.. :)

Geri