Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
@yılgör

yılgör hava bugünde çok güzel,dayanamadım ben çıkcam ama hafif takılıcam..

@Barış Güney
barış abi pazartesi bende geliyorum sabiha tarafınamı gidiyorsunuz saat kaçta tam bostancı iskelenin önünde olacağım

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
tamam erkan gel.. saati tam kararlaştırmadık akşama kararlaştırırız.. :)

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Erkan yılgörle konuştum..hava müsait olursa saat 10 da bostancı da buluşuyoruz.. yılgörün düşük de olsa gelememe durumu var.. gelemezse ikimiz devam ederiz..

• Beğen
@mhmmt111

bugün aktif dinlendim.. (laylaylom modunda)

yarın bi uzanacağım göztepe ışıklara ,barış,erkan ile siz takılacaksınız galba , derneğin bi olayı var eşlik edeceğim lay lom lom cu olduk ;)emme bu ay şile -teke olacak

@Kudret Kurtcebe

laylaylomda iyidir arada Kudret abi.. buyur sende katıl istersen abi , düzyol tempo çalışacağız muhtemelen..

Erkan bu arada hava yağışlı olursa sabah buradan yazışalım..

• Beğen
@Barış Güney

barış,yarın murat suyabatmaz ile hasret gidereceğim eski türkiye yol şampiyonu 80 lerin en iyi adamı idi yol bisikletinde, şimdi dernek başkanı oldu, onun sayesinde bir çok şey öğrendim , bi nevi hocam sayılır ,gerçi benden genç ama teori kuvvetli murat başkanda ,

@Kudret Kurtcebe

tamam abi .. belki denk geliriz yarın konuşuruz..

• Beğen
yarın saat kaçta nerde buluşuyorsunuz barış abi yarın geliyorum izniniz olursa :) ordan 29 ekim etkınlıgıne gecıcem bostancıya

• Beğen
saat 10 bostancı adalar iskelesi önü..

orda olucam abi kaç gündür bu günü bekliyorum :)) meteorlojiye baktım hafta sonuna gore daha sıcak bi gun bulutlu bi hava var yağış yok inş değişmez :)

• Beğen
evet saat 9 da çıkıyorum 10 da ordayım

bende çıkıyorum şimdi önce karaköy atlaskamp tan bi kışlık ceket alcam bisiklet ıcın ordan sızın yanınıza gelıcem :) saat 12.30 dada etkinlik var ona katılmayı planlıyorum :)

• Beğen
Geri