Scudo Sports

Kadıköy

O kısmı bana ayrıntı olmaktan çok şey ifade ediyo=).Bende baktım bu arada cyclocross focus marka gayet iyi ekipmanlar cannondale dan daha ucuz hem!! sen nerden alıcaksın abi nakitte ne kadar indirimolucak olmadı özelden konuşalım=)

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Scudo
evet bisikletimi aldım.. 105 donanımlı olanını aldım..

@muradcaglidil

teşekkürler Murat abi.. :)

ne zamandır yazmıyordum.
yeni bisikletin hayırlı olsun barış :) kazasız belasız iyi günlerde kullan.
kadro boyuna ne karar verdin o kısmı çözemedim. 54 yada 56 demişsin.
bisikletin resimlerini paylaşırsın artık

:cool::cool::cool::cool:

• Beğen
@yılgör

ooo yılgör hoşgeldin yaw.. :) teşekkür ederim saol..bisikleti 54 kadro aldım..resimleri ayarlayabilirsem yarın çekerim.. önce öğrenmeye çalışıyorum.. yol spd leri çok fenaymış alışmam gerekiyor.. bir süre çok temkinli kullanacağım bisikletin karakterini çözmeye çalışacağım.. :)

barış focus geldi hayırlı olsun yol canavarı alman malı evet sağlam o bisikletler onlardan bi şikayet duymadım son derece akıllı bir seçim 2 dünyadan gelmiyor bisiklet 1 dünyadan almanyadan geliyor.....alman teknisyeninin disiplini ile tayvandaki ucuza çalışan teknisyen arasında son derece kalite farkı vardır onun içindirki tayvandan gelen gıant yol bisikletleri takır takır çatladı iki arkadaşımda bu benim scott benim şansıma çatlamadı ama mtb ye göre ağır sayılan bi karbon bu karbonunda dereceleri var en hafifinden en ağırına benimki en ağır olmakta ama bana avantaj sağladı ...orjinali 10 kilo 700 gram idi son değişiklik ile 10 .350 e indi sınır bu ....çünki artık stabilize ve sert düz topraklarada girmekteyim ..gidona alışırsın zamanla, yarış gidonuna, evet iş değişti tabi..spd ler çabuk ayaktan çıkar duygusu yaratıyormu çünki ben hiç yol spd si kullanmadım ne de ayakkabısı benim spd arazi için şahane ve ayakkabıda öyle..

@Kudret Kurtcebe

bisiklette sorun yokda.. aldığım ayakkabının altı karbon kaller yüzeyi çok geniş.. giderken çıkarıp takarken ilk seferde takamazsam ayakkabının altı kayıyor..çünkü ayakkabıda yeni pedalda yeni.. alışacağız artık.. :)

@Barış Güney

barış düz yolda tak çıkar antremanı yaparak bu işi kotarırsın benimde yabancı olduğum bi durum ben artık malesef mtb cinsi spd ve ayakkabıya artık alıştım ama bu gerekli çünki sert zeminlere giriyorum..

@Kudret Kurtcebe

yarın tüm gün acemiliğimi biraz olsun gidermek için sahilde çalışacağım.. :)tedirgin gitmek hiçde keyifli değil..

dün 27 km bugünde 33 km yol yaptım.. yol bisikletini anladım, olayı kavradım diyebilirim.. şu yol spd olayına alışmam biraz daha sürecek gibi görünüyor..

ortalama falan gibi çaban olmasın zaten sağsalim 33 kmyi tamamlamak bile başarı bence =).Bu arada sayende beynime girdi yeni bisiklet fikri ne güzel unutmuştum ya =)

• Beğen
@douach

dediğim gibi çok iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum..kafamdaki onca soru işareti nerde boşaymış.. :) inşallah sende istediğin gibi bisiklete kavuşursun Doğaç.. yağmurlar geçince düz yol laylaylom yapalım..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
sevgili kanki murat dostum yarın ben garipçede bedava çay içeceğim eğer sarıyerde isen saat tam 12.30 gibi sarıyer iskelede olurum denk gelirsek garipçeye çıkarız bu mesajı görürsen şık olur...eğer taşınmadı isen saat 09.30 da beşiktaş iskelede olacağım .....

@Barış Güney

yamurlar geçsin bayramda istanbulda iseniz bir tur düzenleyelim.
yeni bisikletin fotoları ne oldu barış burda paylaşmıcan mı?:cool:

• Beğen
Geri