benim topiğe mesaj atmışsın ama yarın saat 08.00 de arkadaş bana gelecek arkadan geliriz çamlıca yapmayız siz saat 07.30 da hareket edersiniz ben arkadaşı kandırırsam aydos tarafına çekerim uzun zamandır bisiklete binmiyor eskiden zımba idi..
sarıyer büyükderenin üstünde kocataş'ta bir yer kiraladım. denize bakan bir gecekondu.. bugün sözleşme için gidiyorum. istanbul'da gördüğüm en sert yokuş, dün taksi çıkmak istemedi. bir yerleşeyim, sizleri de beklerim.
sorun saat 07.00 de dudulluda nasıl olacaksın üsküdardan epey yol var dudulluya ,,,dudullu 2 etap içinde aynı çıkış yeri yani dudullu kavşak saat 07.00 şile ağva 200 km ....şile teke 160 a eşdeğer
genelde rampalı güzergahları kullanıyoruz toplu antrenmanlarda..sahil yolundaki düz antremanlarımı buradan yazarım.. müsaitsen her zaman bekleriz..mesela az evvel bitirdim (kadıköy-pendik-kadıköy) antrenmanı..
murat abi bizim açımızdan üzücü bir gelişme olsada hayırlı olsun abi.. gene bir şekilde bir araya gelmeye çalışalım abi.. beni biliyorsun her zaman müsaitim..