Scudo Sports

Kadıköy

@Barış Güney

sağol barış bende özledim

bir süredir bisiklete zaman ayıramıyorum doğru düzgün.siz 100+ turlara başladınız tabii

almayı düşündüğün bisiklet çok fiyakalı . hafif bir bisiklet olduğu aklımda kalmıştı.fx serisinin en iyisi.
fiyatıda ona göre yüksekti tabi

(link)

bu aleti edinmek var benimde aklımda . bir öneriniz varmı arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Scudo
selam yılgör.. benim malesef hiç bilgim yok bu konularda.. ama video güzelmiş adam dans ediyor resmen.. :)

barış senin topik olduğu için fakat turu ben organize ettiğim için kuralları senin topikte iletmek istersem ,,,,
en az 6 ay 100 artı etaplarda at koşturmak gerekmekte zamana karşı tabi temposu zayıf olan gelmesin arkada kalır ve bize vakit kaybettirir mollafenaride biliyorsun lay lom lom olmadı mola oldu kısa oldu,ama sonda uzun tuttuk aydosta, zati bostancıya ordan 10 km var idi....senin teker patladı hepimiz durduk yardımlaşma oldu bu pazar tam km yi çıkardım 63 km in cin top oynuyor orda, tavşanlı boyalıca hattında kopma kesin olacak gidişte ve rampalar çok giderken 19 eğim ler var...bol bol resim çek ben belki olamam o resimlerde çünki ilk 33 km rampalarda durmadan gideceğim kendi saatimi tutacağım yalnız mahmudiye köyü sonundaki 660 rakımda ras gelirsek ordan bi resim topluca alırız ama dediğim gibi durmadan gitme olayı mola yok 33 de iniş 10 km çakırlıdan girmece toplanma ve irtibat yeri şelale çakırlıdan bir km sonra solda..evet 18 yaş altı kabul etmiyorum biliyorsun birde önemli hastalığı olanları senin durumun ayaktan sorun olmaz ise gelmende sorun yok yalnız etap sonunda insanlar basabilir bu durumda sen kendi gücüne ayar çek derim doğaç dönüşte basacak büyük olasılık çünki genç adam tabi bu geçen pazar kendi hatasını gördü gruba yetişmek için aydosta basınca dalağı şişti bu pazar aynı hataya düşeceğini zannetmem...

abi senin benim topik yok, tüm topikler bizim.. :) fotograf makinesi alacağım ama sele üstü pek çekemiyorum durduğumuz yerlerde anca çekeceğim..

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
doğaç ben dün 30 km düşük vites yüksek kadans (90-100) çalıştım..dizimdeki ağrı azaldı ama devam ediyor.. pazar günü için hafif çalışmalara devam edeceğim.. yarın öğleden sonra çıkarım muhtemelen..

• Beğen
@Barış Güney

barış ben gay sür ağrıyı kesecek ....genede oto kontrol yap tavşanlı-boyalıcada..

güzel kremler aldım ben gay dahil.. sürüyorum düzenli yarın belli olur benim durum.. sanırım gelebilecek durumdayım..

Evet okul işi düzene girdi çarşamba cumartesi pazar tatil günlerim dün ballıca yaptım dönüşü en son doğaçla yaptığımız istikametten yaptım.Bu haftasonu 1 günü boşa çıkarabilirsem antrenman yapabilirim ufak tefek halledilmesi gereken işlerim var.
Yeni bisiklete odakladım kendimi kazandıklarımı kaybetmeme amaçlı antrenman yapıyorum gelene kadar, bakımdan sonra çok soğudum bu bisikletten

• Beğen
ne zaman gelecek yeni bisikletin? benimki kasım sonu gibi türkiye'ye gelecek görünüyor..:( o kadar beğendimki bisikleti şimdiden parasınıda hazırladım.. :D bulsam hemen alacağım.. :)

• Beğen
@Barış Güney

barış o trek çok güzel model, karbon treklerde karbonun çatlama riski daha az zati,,,,,,kasım sonu artık kuru soğuklarda garipçelerde var oluruz ..kısa mesafe rampalar iyi...sen bi takım insanların dediğine bakma tabi kondüsyonda lazım uzun etaplarda ama bisikletin hafifliği kesin olarak uzun etaplarda tam bi avantajdır anladın sen ne dediğimi...herkez geçmişi ile öğünmekte ama ben şimdiye bakarım kim ne yapıyor geçmişten nostaljiden hiç hoşlanmam şimdi burdayız ve bu pazar 168 km ama 200 km yorgunluk yaratacak etap alınacak..

abi hafiflik ve kadro geometrisi çok önemli.. trek oclv karbona güvenim çok.. 10 gündür yabancı forumları araştırıyorum.. olumsuz bir şey okumadım.. aksine çok güzel yorumlar var.. sabırsızlıkla bekliyorum.. :)

Barış abi erdoğanlardakini siteden kaldırmışlar satıldı mı yoksa 2010 model diye mi bilmiyorum, daha öncede lütfü beyle konuştuk o bisikletle alakalı daha sonra alacağımı söylemiştim de şimdi almaya hazır olmadan aramak istemiyorum.Eğer satılmadı ise en erken ekimin 7 si en geç 15 ine kadar alıcam. Satıldı ise onun yerine bi alternatif veya aynı bisikleti başka yerden bulmak veya getirtmek ne kadar zaman alırsa artık.

• Beğen
barış abi resimler ve videolar topiğe atıldı bakabilirsin oraları görmen lazımdı

• Beğen
bende çok istiyordum ama elim kolum bağlandı malesef..bir dahaki sefere diyelim bahtiyar.. :)

yarın boğaz yolunu takip edip çayırbaşından belgrat ormanına oradan da zekeriyaköy , gümüşdereye gitmeyi planlıyorum.küçük oğlumun okuluna gidiyorum.boğaz yolundan sonrası keyifli ve kısa/orta yokuşlar var.katılmak isteyen olursa ??

• Beğen
murat abi ne güzel geziyorsun vallahi imrendim.. benim yarın vaktim var ama sağanak yağmur var çarşamba ve perşembe.. bende bugünü değerlendireceğim.. :)

murat abi bugünkü yüksek tempo antrenman çok güzeldi.. rampalara rağmen ortalamamız epey yüksekdi buna rağmen yorulmadık sorunsuz geçti.. :)

• Beğen
Tepkiler: muradcaglidil
bugün 48 km lik bir antrenman yaptım.. yarın hava çok rüzgarlı olacak ama genede çıkmayı düşünüyorum.. gelmek isteyen olursa beklerim.. :) tabii havaya göre

pazar sabahı sele üstünde olacağım.. büyük ihtimalle murat abi de katılacak..gelmek isteyen olursa bekleriz..

Geri