Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
yarın öğleden sonra oğlumu kampüste ziyaret etmek için alemdağ tarafına gideceğim. şile yolundan gitmeyi düşünüyorum.
yol geniş olduğu için hafta içi kullanılabilir diye düşünüyorum.fenerbahçeden gidiş geliş toplam 65 km civarı. katılan olur mu?
kudret abi, çok istememe rağmen önümüzdeki hafta sonu önce izmir'e ziyaretim ardından da 10 gün için kıbrıs'a ziyaretim var.
hafta içleri binmeye çalışacağım.ekimde gene bir iki hafta boşumuz var. belki tur gözükür.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
murat abi selam.. bugün bostancı 5 (Kudret abi-Doğaç-Erkan-Ogün-Ben) kişi buluştuk ve mollafenari yaptık 122 km yazdı bana.. ortalamamız rampalara rağmen yüksekdi.. dönüşde sol dizim ağrıdı.. şu an buz tedavisi uyguluyorum.. yarın dinlenirim ben abi.. ama dersenki çarşamba günüde çıkacağım o zaman hemen seninleyim.. :D

@muradcaglidil

eyvallah murat şimdi bu gün ben barış doğaç ve ogün ve erkan genel bi karara vararak kartepeden turu tavşanlı-boyalıca hattına çevirdik zati ,toplam 168 km açıkçası bi hesap yaptım gereksiz bi 88 km var bu yol dönüştede alınmakta dönüşte trafik kamyon ve gürültü...tren olsa idi gebzeye işimiz çok kolay olacaktı tren yok tren sadece pendik e kadar 158 km toplam olacaktı valla araçlı birisini ayarlamak lazım .............kartepe anca öyle olur gebzeye kadar araçla gidilir ve araç tren istasyonuna park edilir ve 4 km sonra feribot zati ...işin kolayı bu artık trensiz ve araçsız kartepe artık zor olacak gibi..

günaydın kardeş topik kadıköy pedal doğaç barış listeye yazdım ....bu pazar 30 eylül tavşanlı-boyalıca hattı doğaç kask al yoksa kağıt imzalatacağım riske girme sırt çanta alma bel çanta al barışınkinden çok ucuz 5 lira felan kadıköyde bulursun vergi dairesinin orda ........barış dizin fazla sorun yaratacağını zannetmiyorum geçen pazar sen çok iyi idin doğaçta çok iyi genç adam kuvvetli ama dalağı şişti bu da biraz daha gücüne ayar çekmesi gerekemkte, sonuçta doğaç sıkı bir performansçı olma durumunda tekniği çözdüğü an iş bitmiştir ayrıca doğaçın cebi çok işe yaradı fakat ben harita çıkartacağım bire bir anadolu haritası dönüşte boyalıcadan o yolun haritasını printleyip yanıma alacağım gidişteki yolu epey gittim tavşanlı,ahmetli,örencik,ve mahmudiye köylerinden geçeceğiz sermayeci köyüne girmeyeceğiz zati orda yol ayrımında tabela var mahmudiye diye yazmakta mahmudiye tabelasından gireceğiz önemli bi durumda mahmudiye köyünden sonra 660 metreden aşağıya bakacağız bütün iznik gölü altımızda olacak resim çekmek için kamera al barış, bahtiyarda geliyor çok güzel yerler var sonra 10 km iniş var yalnız çakırlı tabelasından sola sapacağız buraya dikkat edeceğiz ben yavaş ineceğim tempo yavaş kuzey sahile indiğimizde iznik tarafına doğru basacağız ama şelaleye ilk varan bekleyecek zati 1 km sonra solda şelaleleri göreceksiniz orada bayağı durabiliriz ora çok güzel orayı es geçmeyeceğiz..sonra boyalıca köyünden kuzeye tekrar yukardaki marmara denizinin kuzey sahiline ulaşacağız sonra topçular..

günaydın.. dizim şuanda hala ağrıyor ama daha 1. gün normaldir.. haftasonuna kadar düzelir sanırım.. madem bol güzellik ve manzara var,foto makinamıda alıyorum yanıma.. :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Ben birazdan laylay loma çıkıcam caddebostan sahil gelmek isteyen varsa beklerim

bu saatte mi.. dikkat et kurtlar kapmasın.. :)

bu arada yılgör dostum nerdesin? sesin sedan çıkmıyor özledik seni..

• Beğen
Tepkiler: yılgör
bugünkü şile yolu sürüşü trafik içinde geçti. özellikle tünel içlerinin karanlık olması ile yan yol katılımları, yolun daraldığı yerlerde
emniyet şeridine tecavüz olasılığı bütün keyfi alıp götürüyor. çarşamna günü bu kez kilyos gümüşdere civarına gidiyorum.( bu defa küçük oğlanı ziyaret).
katılmak isteyen olursa keyifli bir rota olabilir.

• Beğen
@muradcaglidil

onun için biliyorsun murat pazar günü erkenden kaçtık o şile yollarından haziran ayında, ve daldık bıçkıdereye ve durmadan gittik tam ring olayı dönüşte trafiğe raslamadık viaportta ve aydosa gittik süratli olununca iş başka olmakta tabi....yalnız şile olayı dudulludan durmadan yapılırsa ta 43 km sonra tüm rampalar alınarak solda benzincide durulursaki böyle yaptık hep, dönüşte aynı yerden değil eski şile yolundan ahmetli ve ulupelitten ta göçbeyli ve aynı dönüş güzergahı yani bıçkıdere dönüşü o zaman fazla muhatap olunmuyor şile dönüşü trafikte.

@muradcaglidil

murat abi dizimdeki ağrı azalırsa ben gelirim.. doğaçda gelir sanırım..

@muradcaglidil

murat abi bu pazar turumuza bekleriz tavşanlı

Ya bu arada laylay lom tur oldu size 25 ortalamali 35 km antrenman biz programlandik galiba antrenman =)bi ara kendimi 35 le giderken buldum

• Beğen
doğaç geçen pazar tur dönüşünde laylaylom dedik.. dizimi heba ettik valla.. :D bundan sonra laylaylomda öne geçmek yasak sana.. başka çare yok..

@Barış Güney

katılıyorum, doğaç güce ayar dalak şişmesin 200 km de ,bu pazar 200 km ye yakın bi durum olacak 168 km toplam ama rampalar çok ,,,,,,,murat geliyor eyvallah kanki murat..
bu arada bu gün haritayı printledim tam 6 adet yol ayrımı var,doğaç cebe bak bende harita olacak kopma olursa herkez haritadan baksın cepten anadolu yakası haritası ayrıca cepleri herkez bence yazsın ...boyalıca çıkışından 6 adet yol ayrımı var

1- inci yol ayrımı,sağa dönülecek
2 -inci yol ayrımı sağ yan yola girilmeyecek,
3 -üncü yol ayrımı,sağdan girilecek ve sola dönülecek burada kafalar karışır beyler yolu uzatmayın haritaya bakın iyice..
4- üncü yol ayrımı sağa değil sola dönülecek
5- inci yol ayrımı sola girilmeyecek
6 -ıncı son yol ayrımı,sağa girmeyeceğiz sola dönerek altın ovaya ulaşacağız

(link)

sırasıyle dönüş yolu,,boyalıca-fevzi çakmak mah.-yalakdere-akçukur-mah.soğuk su beldesi,soğuksu köyü-subaşı beldesi ve hürriyet mah -den altın ova..

haritalardan pek anlamıyorum..ben önümdekini gözden kaybetmiyim yeter bana.. :))

@Barış Güney

barış cepleri yazarsınız sen bahtiyar erkan doğaç murat bana bakmayın ben tavşanlı yolunu artık biliyorum yalnız boyalıcadan hiç çıkmadım bu nedenle dönüşte kopma olursa ben kaybolmam elimde harita olacak o yol tamamıyle çok net gözükmekte haritada ,,,,muratın gelmesi çok iyi oldu..

Geri