@Barış Güney
yalnız euro sportta bakıyorumda bazen adamlar rüzgara karşı grupça gidiyorlar ve grup içinde rüzgar yenmiyor işin en zoru rüzgara karşı basabilme gücü tek adam tanırım aytekin erzan kuvvet var onda gebzeden ta suadiye kadar
rüzgara karşı volkan ile ikisi basmıştı tam 63 km eylül ayı idi gene ve ben 3 sırayı korudum yalnız onların tempo çok yüksek idi barış henüz sen kartepede olmadın işin en zoru oradır burdan adam bulamıyorum benle gelecek murattan ses yok bahtiyar 150 km den sonra kesiliyorum diyor sen herhalde 240 km yi bi günde yapamazsın 11 sefer yaptım kartepeye ve o rampalar dehşet tabi doğaçın rampası senden geri ise doğaça da zor gelir oralar yalnız bu iş ballıcadan farklı ve polinezden ve şile 145 km den gerçi 180 e eşdeğerde bütün o etapları devirdim hiç biri kartepe gibi asla olamaz evet 101 km üstüne 18 km rampa eğim 9 herkezin yapacağı bi iş değil bura için en çok 6 ay çalışmak lazım hummalı doğru etaplarda bol bol şile 145 km tam ring başka türlü olmaz bu iş...evet kartepe artık olmayacak gibi, durumlar onu göstermekte..