kadıköy pedala selam.....
öncelikle barışa geçmiş olsun derim yalnız spd den ayakkabı nasıl çıktı onu bi kontrol ettirmek gerekir ben asla böyle bi olay ile karşılaşmadım çünki çok iyi ayar yapıldı ,,,,,,antremanlarınıza gelince gördüğüm kadarıyle partnerler arasında fark var bu da bazı partnerlerin diğer partneri geçmesi ve beklemesi.arkada kalan partnerin ise neden geri kaldığı irdelenebilir 2009 dan beri sayısı az olmayan dostlar ile antremanlarda var olduk istanbul içi...bu antremanlarda aynı performansa sahip partnerler birbirini bulmakta idi önemli olan budur bir kişi çalışır diğer kişi gelemez ise ilk antremanda durum gelmeyenin aleyhine olur birlikte çalışmak önemlidir ,,,,,,antreman yapmanın hedefi olmalımıdır bu soruya verilecek cevap ne olmalıdır eğer kişinin hobisi süratli bisiklet kullanmak ve beslenme disiplinine uymak onun yaşam biçimi olmuşsa ,bence bu yaşam biçimi her kişiye mahsus olmayan bi özelliktir...bu çizgiyi devam ettirmek önemlidir ..daha öncede söyledim tekrar yinelemek istiyorum barış rahatsızlığını bi doktora göstermen senin menfatine prostat için gittim ben evet hiç bi şey çıkmadı ultrasona girdim gene bi şey çıkmadı ve böbrekler canavar gibi 40 yaşındayım şu anda yani 40 yaşında bi adamın metabolizması var bende ,kas ağırlığı 50 kilo evet 66 kilonon 50 kilosu kas ağırlığı bu bisiklet sporunu seçmiş olan bi insan için ideal olmakta yağ yok bende çok az..evet şu condatoru sevmem niye doping kullandığı için adamın vücut yapısı çok ince adam o adam fırtına gibi rampada tabi..antremanlarda başarılar ama partnerli çalışma çok önemlidir rüzgara karşı değişmeli basma tekniği bunun için çok çalışmak lazım bu forumda kaynarca ekibi başaramadı ekip konusunda işin zoru aynı performansa sahip pedalşörlerin oluşturduğu bi ekibi yaratmak bu çok zordur ama başarılmayacak bi şeyde değildir yeterki azim olsun çalışma olsun barış ben seni yılgör ile partner yapmıştım ama gördüğüm kadarıyle yılgör çalışma yorgunu sabah kalkamaması normal olmakta..
doğaç hızlı gitmeye başladı ona partner lazım murat ile ikisi iyi bi ikili olacak gibi ama muratında bağlı olduğu bi durum var yani hep handikaplar olmakta....ozan ne yapar ne eder ,burada anladığım kadarıyle partnerler tam yerini bulmadı..