Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
@douach

doğaçcım çok kısa ve dik inişdi..hız yok denecek az idi fakat benim spd ayakkabı kaydı pedaldan sağa doğru dengesizlik oldu ve dizimin alt tarafına aynakol çarptı ve kesti.. :) olay bundan ibaret..

@sedat_slave

benim dönüş daha ilginçti.. otobüs e arkadan bayan bir sürücü çarptı..3-5 dk bekledik sonra beykozda indim..baktım tüm otobüsler dolu bende bisikletle bastım geldim kadıköye.. :D kesin bende bir şeyler vardı bugün..

• Beğen
Tepkiler: horsepower
@Barış Güney

Son Durak filmi modunda olmuş=).Bence sen erkenden yat da bugünü bitir abi başına başka bişey gelmeden allah korusun.

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
sanırım ikinizde haklısınız.. en iyisi bu güzel ve bir o kadar ilginç günü unutmak ve yatmak..

bu arada 1 hafta dinleniyorum ben.. çalışmalar haftaya aynı hızla devam.. :)

• Beğen
Tepkiler: sedat_slave
@douach

emir büyük yerden (yengen) doğaç.. bana kalsa bugün sele üstündeydim.. :) biraz tek çalış, sele üstü iznini alınca bıçkıdere yapacağız.. :)

kadıköy pedala selam.....
öncelikle barışa geçmiş olsun derim yalnız spd den ayakkabı nasıl çıktı onu bi kontrol ettirmek gerekir ben asla böyle bi olay ile karşılaşmadım çünki çok iyi ayar yapıldı ,,,,,,antremanlarınıza gelince gördüğüm kadarıyle partnerler arasında fark var bu da bazı partnerlerin diğer partneri geçmesi ve beklemesi.arkada kalan partnerin ise neden geri kaldığı irdelenebilir 2009 dan beri sayısı az olmayan dostlar ile antremanlarda var olduk istanbul içi...bu antremanlarda aynı performansa sahip partnerler birbirini bulmakta idi önemli olan budur bir kişi çalışır diğer kişi gelemez ise ilk antremanda durum gelmeyenin aleyhine olur birlikte çalışmak önemlidir ,,,,,,antreman yapmanın hedefi olmalımıdır bu soruya verilecek cevap ne olmalıdır eğer kişinin hobisi süratli bisiklet kullanmak ve beslenme disiplinine uymak onun yaşam biçimi olmuşsa ,bence bu yaşam biçimi her kişiye mahsus olmayan bi özelliktir...bu çizgiyi devam ettirmek önemlidir ..daha öncede söyledim tekrar yinelemek istiyorum barış rahatsızlığını bi doktora göstermen senin menfatine prostat için gittim ben evet hiç bi şey çıkmadı ultrasona girdim gene bi şey çıkmadı ve böbrekler canavar gibi 40 yaşındayım şu anda yani 40 yaşında bi adamın metabolizması var bende ,kas ağırlığı 50 kilo evet 66 kilonon 50 kilosu kas ağırlığı bu bisiklet sporunu seçmiş olan bi insan için ideal olmakta yağ yok bende çok az..evet şu condatoru sevmem niye doping kullandığı için adamın vücut yapısı çok ince adam o adam fırtına gibi rampada tabi..antremanlarda başarılar ama partnerli çalışma çok önemlidir rüzgara karşı değişmeli basma tekniği bunun için çok çalışmak lazım bu forumda kaynarca ekibi başaramadı ekip konusunda işin zoru aynı performansa sahip pedalşörlerin oluşturduğu bi ekibi yaratmak bu çok zordur ama başarılmayacak bi şeyde değildir yeterki azim olsun çalışma olsun barış ben seni yılgör ile partner yapmıştım ama gördüğüm kadarıyle yılgör çalışma yorgunu sabah kalkamaması normal olmakta..
doğaç hızlı gitmeye başladı ona partner lazım murat ile ikisi iyi bi ikili olacak gibi ama muratında bağlı olduğu bi durum var yani hep handikaplar olmakta....ozan ne yapar ne eder ,burada anladığım kadarıyle partnerler tam yerini bulmadı..

Okul başladı benim ders seçimleri falan var onlarla ilgileniyorum , bisikletten yine o gıcık ses geldiği için binesim gelmiyor bakımda çözülemedi.Haftasonlarını başıbüyük-ballıca şeklinde değerlendiricem,birde bizim okulda spor salonu var onu araştırdım yıllık fiyatı 500 tl imiş iyi aslında ders aralarında ve dersten çıkışta fazla kiloları vermek adına kayıt yaptırmayı düşünüyorum.iyi bi haber bu arada , colayı ideal kiloma ulaşana kadar tamamen bıraktım.4-5 gün oldu, bir damlasını sürmüyorum artık ağzıma.Ama antrenman açısından şuan gerek bisikletin durumu gerek okulun başlaması engel oluyor. Haftasonları ve müsait zamanlarımda ne kadar bu bisikletle artık antrenman yapmayı istemesemde formumu korumak adına çalışacağım, cyclo cross gelince tam gaz devam zaten.

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

selam kudret abi.. pedalın üstünde duruyordu ayağım ve kilitlememiştim o anda malesef.. ve birden ayakkabının altındaki demir kaydı pedaldan.. :) önemli bir şey olmadı.. 3-4 dikişle atlattık..partnerler konusunda da şu anda daha çok doğaç ile pedallıyorum..çünkü yılgörün iş durumu çalışamsına engel oluyor.. umarım yakında bir düzene sokar oda.. bizim performanslara gelince..doğaç düz yolda gerçekten çok güçlü basıyor yorulmuyor..uzun ve stabil rampalarda ise ben iyi durumdayım..murat abi içinse farketmiyor düz, rampa, eğri, doğru her yerde performansı iyi..:) sonuç olarak bu üçlü uyumlu birbirine.. yılgörde zamanla performansını yükseltir diye düşünüyorum..

@yılgör

saol yılgör..atlattık ve geçti diyelim.. önümüzdeki maçlara bakıcağız artık.. :) bu arada yeni bisiklet almaya karar verdim.. şu anki amacım..trek fx 7.7 2013 (carbon-düz maşa-disk frensiz) almak..türkiyeye geldiği anda gidip bakacağım.. :)

• Beğen
Tepkiler: yılgör
Çok güzelmiş düşündüğün bisiklet baktım şimdi internetten barış abi de, dışardaki fiyatı bile şuan 2000$'lerde türkiyeye en az 3000$ den giriş yapar o 5000 tl yi geçer valla,gerçi carbon 5000 de aşşağı yok orasıda ayrı konu, kudret abinin dediği gibi bu bisiklet işi para gerçekten

• Beğen
bakalım hele bir gelsinde.. umarım 2200 euro civarı olur

barış,bıçkıdere de oldukça çok rampa var....bostancıdan çıkış yaparsınız direk göçbeyline kadar gidersiniz çok basit murat biliyor yolu..ora gerçekten sıkı bi antreman yeri ,,bu pazar 40 km esti rüzgar saat 07.30 da ekip başladı dudulludan ogün ben bahtiyar ve erkan rüzgar sabah 20 km idi ve tam önden vuruyordu..4 lü bastık rampada bazen ben öne geçtim grubu çektim grub ta kömürlük girişine kadar kopmadı bahtiyar 09.55 de göçbeyli çıkışına vardı rüzgara rağmen 2 saat 25 dakikada, erkan 10.03 de vardı hemen ogün 10.04 ve ben 10.18 de vardım haziranda ise hiç rüzgar yoktu 6 dakika murat takmış idi bana ..2 saat 10 dakikada almıştım 60 km yi ama 40 km rüzgarda durum değişti ..2 saat 48 dakika rüzgar yaramadı bana ....38 dakika rötor yaptım yalnız grup ile bir saat fark olmadı bahtiyar bana 23 dakika takdı erkan 15 dakika ogün 14 dakika ortalama tempo ikinci gidişte düştü tabi ...rüzgara karşı gücümüz yok onu anladık....

@Ozan Güner

evet öyle ozan yalnız bu pazar bahtiyar 15 kilo bisiklet ile 60 km yi 2 saat 23 dakikada aldı bu bence başarı neden çünki şile rampaları artı bıçkıdereden sonra gelen amansız rampalarda hemde 40 km ile esen rüzgara karşı yalnız bahtiyar kartepe için gelemeyeceğini belirtti 150 km den sonra kesiliyorum dedi bunun nedeni bisikletinin ağır olması tabi gücünü kesiyor,burda devreye hafif bisikletler giriyor tabi bahtiyar 10 kilo bisiklet ile uzun yollarda asla kesilmeyecek tabi ....onada bi tane lazımda iş geliyor paraya dayanıyor mevcut kadroyu modifiye edecek artık..

rüzgarda malesef performans yapılmıyor.. açık ve rüzgarsız bir havada bıçkıdereyi yaparız artık..

• Beğen
Tepkiler: yılgör
@Barış Güney

barış valla doğru diyorsun ağzımın payını çok güzel aldım rüzgarın gücü en az 13 km de olması lazım 20 km ye çıkınca ve üstüne amelelik yapıyoruz resmen ,kömürlükten sonra kervansaray geliyor bunlar küçük köyler sonra bıçkıdere köyü geliyor köy girişlerinde kısa duvar rampalar var kömürlük e gelmeden grup benden koptu ve rüzgar 20 km inde üstüne çıktı..dudulludan çıktıktan sonra ömerli inişi var resmen bisiklet altımdan gidebilirdi hafif bisikletin bu zararı var yandan kamyon geçince kamyona doğru çekildim ve sürati zati kesmiş idim oldum olası 10 kiloluk bisiklet ile ömerli inişinde yavaş inerim kamyonlar vakum yapıyor..kilo 66 bisiklet 10 kilo toplam 76 kilo ,çok kolay uçar..grubu ömerli sonrasında rampanın yarısında yakaladım ,esas zor olay bıçkıdereden sonra gelen rampalar taşdelen su merkezinin orda bi rampa varki duvar..ondan sonrada bitmiyor devam ediyor ..orada rüzgar tam arkadan vurdu taşdelen su merkezinde ve duvar rampayı aldım ama her yer öyle değil idi ..kuzey doğudan şiddetli esen rüzgar göçbeyliye doğru bana soldan vuruyor gücümü emiyordu...neyse aldık ifademizi..;)

Geri