Scudo Sports

Kadıköy

Scudo
14:00 civarı son dönemde sıkça çıktığımız kayışdağı kahve yolunu yapmaya niyetim var.
müsait olan varsa buradan haberleşiriz.

yarın da gene şartlar elverirse, salı yol bisikleti grubunun kuyruğuna takılmayı düşünüyorum.

@bahtiyar közen

teklifin saol bahtiyar..gelmek isterdim ama kudret abinin farklı düşünceleri var, ondan dolayı ben başka bir güzergah yaparım.. sizlere kazasız pedallarmalar diliyorum.. ;)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@muradcaglidil

murat abi ben dinleniyorum.. yarın da niyetim dinlenmek ama eğer kendimi dinlenmiş hissedersem sana katılabilirim..yola çıkmadan önce mutlaka ara abi..

sevgili arkadaşlarım bu hafta sonu pazar için güzergah önerileriniz varsa alalım.. doğaç sen anlarsın bu işleri bize bir kaç rota çıkar bakalım.. şöyle bol rampalı bol acılı olsun.. :D

• Beğen
Tepkiler: horsepower
@Kudret Kurtcebe
Tam 2 eylülden beri (polinez yaptığımız gün ) sabahı misafirler geldi fransadan babamın çocukluk arkadaşı ve kızı erasmusla burada okuyacakmış bizde kalıyorlar(doğaça bahsetmiştim),herkes çalıştığı için onlarla ilgilenmek bana düşüyor,istanbulu gezdiriyorum kaç haftadır o yüzden ne foruma girme fırsatı ne de doğru düzgün antrenman yapma fırsatı bulabildim.Bazen de eve geç geliyoruz 1 gibi. Yoksa uyku saatimi ayarladım sayılır 12 gibi yatabiliyorum.
Abi ben hiç uzun yollarda kalmadım ki, yani kalmaktan kasıt bitirememekse tabi.Geriden falan geldim ama yinede bitirdim turları.Şimdi 13 eylülde bi ballıca yapıcam 2 eylülden beri binemedim şimdi bi okula uğrayacağım ordan sonrada bakıma götüreceğim bisikleti gelince bakarım foruma

@Barış Güney

teşekkürler barış bu etap senin için riskli ayrıca 60 km boyunca durmadan devam edilecek ve sadece 15 dakika ara olacak ondan sonra ta göçbeyli çıkışından aydos cafe ye kadar durmayacağız durma yok bizde ...aydos caminin ordaki son rampalar alınacak iş senin için riskli 130 km ve 160 a eşdeğer ballıcada rahatsızlandığını söyledin kısa mesafelerde yakalama olmaz ama uzun mesafelerde nüksederse ne olacak dönüş senin için ızdıraplı olacak bu pazar biz kartepe antremanlarını başlatıyoruz hedef 104 km sonra 18 km rampayı almak toplam 260 km bi günde 7 ekime kaydıracağım erkana bakıyor olay ...herkeze başarılar..

@Ozan Güner

ozan seni kadıköy pedala transfer ediyorum bu topiği takip et ve dostlar ile çalış istersen pazar kadıköy pedal ile takılabilirsin benim için sorun yok...

bostancı iskele kayışdağı kahve standart yolu yaptım. tam 48:00 de geldim. yolda her zamankinden biriki dakika daha çabuk geldiğimi sanmıştım ama tutmadı. rüzgar poyrazdan geldi ve zaman zaman etkiliydi.

özellikle haftaiçleri artık bu yolu çok tehlikeli görüyorum. kampusten sonra tepede bir hafriyat alanı var ve kamyonlar vızır vızır ve son derece savruk çalışıyor.

bir noktada virajı içerden almayı denedim, bir elinde cep telefonu sorumsuzca süren bir gencin arabasıyla burun buruna geldim,
şeriti erken değiştirip önümde pay bırakmış olmasam yapışacaktım.

sabah çok erken çıkmaktan başka çare yok

geçmiş olsun murat abi.. malesef o güzergahda öğle ve öğleden sonra çok kamyon oluyor.. öğle saatleri rampaları aldıktan sonra devam etmemek lazım.. kayışdağı tarafına geçen gittiğimiz şekilde gitmek lazım.. dediğin gibi en ideali erken saatler.. erken saatlerde çıkıp bir ara ballıca yapalım sen ben ve doğaç .. :)

@Barış GüneyBarış abi benimde bi ballıca yapmam lazım katılabilirim size tarih uyarsa tabi 12 sinde olursa gelemem,(Bakıma verdim çarşamba alıcam) 17 sinden sonra olacaksada haftasonu olması lazım okullar açılıyor..

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
doğaç ve murat abi konuya cevap yazınca herkese uygun olan günü ve saati buluruz.. merak etme.. ;)

• Beğen
@Barış Güney

Perşembe ideal gün gibi gözüküyor benim açımdan çnk çarşamba bakımdan alıcam bisikleti ama yarın alabilirsem haber veririm tabi ki.Ve sabah 6 buçuğuda ideal saat olarak öneriye sunuyorum.Asıl soru Barış abi hani sen Ballıca yapmayalım diodun tahmininden daha iyi durumdasın sanırım.

• Beğen
çıkacağınız gün belli olsun, eğer gelebilecek olursam buradan haberleşir, bir önceki akşam belki de size derim ki, 8:30 gibi çıksak olabilir mi? vb. buna rağmen gelemeyebilirim !
2 kişi veya en fazla 3 kişi olunduğunda değişiklik belki size de uyar, sayı artınca bu yöntem zor.

@Ozan Güner

Bana bahsetmemiştin erasmuslu kızı ama erasmus artık uzmanlık alanım sayılır haber vereydin bende katılırdım size=) Şaka maka biz ballıca yapıcaz sanırım Barış abinin talebi üzerine sende takılırsın bize

@douach

perşembeye kadar bomba gibi olurum sorun olmaz.. saate gelince 06.30 köpekler hariç sorun dill.. :D şimdilik perşembe 06.30 diyelim o zaman.. güzergaha gelince ballıca harici önerilere de açığım.. bu arada ballıca ya varınca çok soğumayacağız bu sefer.. :)

• Beğen
@Barış Güney

Tamam abi 6:30 süper. o zaman ben alternatif güzergah bakayım bi =).Ama o konuda iyi bişey çıkaramazsam bildiğimiz güzergaha ek gibi birşey yaparız Kurtdoğmuşa gideriz hem yeni bir yer görmüş oluruz hemde orası biraz daha uzun oluyo.

• Beğen
@douach

tamam doğaç.. perşembe saat 06.30 bostancı iskelesinde buluşuyoruz.. güzergah sana ait.. ozan gelmek istersen sende bostancıda ol..biraz arkada kalabilirsin ama sonuçta aynı yöne gidiyoruz..

doğaç pazar günü için sıkı bir rota bakalımmı yoksa polonez rampalarına devammı.. bu arada yılgör de bu haftasonu kesin geliyor.. partnerimi özledim yahu.. :D

• Beğen
Tepkiler: yılgör
Geri