Scudo Sports

Kadıköy

@yılgör

inş.. üsküdar iskelesi en geç 07.00 da çıkış yapıyoruz.

kubilay sen 07.20 gibi hekimoğlunda olursun..oradan sizi alıp tırmanırız güzelce.. :)

Scudo
polenez yolcusu kalmasın arkadaşlar..sabah 07.00 da üsküdardan hareket..07.30 gibi hekimoğlundaki arkadaşlarımızı alıp yola devam.. :)

ben 07:20 hekimbaşı girişinde bekliyorum erkan gelemiyor hasta olmuş

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
katılan herkese teşekkürler güzel tur oldu güzergah zor olandı
douğaç:1saat 18 dakika
bahtiyar:1:21 dakika
barış abi:1:21:30 da geldi
kubilayın lastiği patladı
abisi tamamlıyamadı
güzel tur oldu

son sefer problem olan rampayı alarak tamamlandı tur.. kendi açımdan bakarsam; 85 km sele üstündeydim ve rahatsızlığım nüksetmedi ve sanırım atlattım bu işi..turdaki performansımı çok beğendim.. bahtiyar ile 3 dk geç geldik sebebi de arkamızdan bir anda kaybolan kubilay a bakmak için indiğim rampayı tekrar çıktım.. korkuttu bizi biraz neyseki sadece lastik patlatmış :)

saol murat abi.. bu arada haberim var senden sonra sahilde bende denk geldim kudret abi ye.. bıçkıdere ye davet etti.. bakalım artık..

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@muradcaglidil

teşekkürler murat sen davetlisin ve hatta misafirlerimizdensin ogünde öyle gene hazirandaki gibi ,durumuna ayar çekersen bekleyeceğim gelemesende önemli değil ,saat 06.30 da bostancıdan onuru alacağım ve hemen 9 km sonra dudullu olacak,,,ve bahtiyar ve erkan orda bekleyecek ozanda biraz ilerden bize katılacak ,,,,,

@Barış Güney

barış topiğin hayırlı olsun ,evet bu günki antreman için tebrikler 85 km toplam yalnız gene aynı yerden aldınız zannedersem çekmeköyden değil şimdi 130 km bu etap ve ilk 60 km çok çetin olacak 6-7 -10-19 eğim rampalarda durulmayacak ilk göçbeyli köyünün dışındaki markete varan 15 dakika mola verecek ve ilk varan saatine bakacak derecesini unutmayacak biliyorsun ben sistemli çalışıyorum yalnız bu etabın zorluğu ilk 60 km de durmamaktır ora 24 km idi hekimbaşından çekmeköyden devam ile polinez,,işin zoru budur yani bıçkıdere buraya gelene kadar sistem koymuş idim kısa polinez uzun polinez ama aksilikler oldu her neyse defter kapandı şimdi malesef yeni topik açılınca sert kurallar geldi ilk 6 ay 100 artı etaplarda çalışmış olanlar diye ve 18 yaş altı uygulaması başladı ..evet tekrar yeni topik hayırlı olsun....hedef 14 ekim kartepe rube 260 km dir...bunun için ilk etap bıçkıdere sonra 30 eylül şile 145 km ve 14 ekim kartepe rube bu sistem hep böyle olacak artık ,

@Kudret Kurtcebe

Kanımca bu sefer doğru rampadan başladık çıkmaya şöle diyim duvar gibi bi rampa vardı.Bu arada ben kozyatağından üsküdar ordan hekimbaşı ve polonez toplamda 50 km yol tuttu.Yani bu sefer yanlış girmedik demek istiyorum tam emin olamamakla birlikte

@Kudret KurtcebeTopik hayırlı olsun arkadaşlar haberim yoktu, bilseydim gelirdim bende çalışmaya ihtiyacım var malum.Kudret abi ben senin şile konusundaki mesajlarını yanlış mı anladım ? Hazır değil falan diyince gelmememi söylüyorsun gibi birşeye kapılmıştım ama şimdi katılıcak diyince kafam karıştı. Neyse ben yarın her ihtimale karşı bisikleti bakıma götüreyim hazır olsun.

@douach

doğaç doğru rampa evet bahtiyar doğru yerden çıktık dedi şimdi olay şu 12 dakika fark yaptın bana burası 24 km olduğuna göre, ama rampada harcanan kalorilerin km hesabı var ora 32 toplam çekmekte şimdi bıçkıdere buranın iki misli yol,eğimler çekmeköy tabelasının girişindeki eğimler kadar ama bu eğimler turun sonuna doğru gelecek önce şile rampalarında tepineceğiz ta ömerliye kadar basacağız sonrası 4 adet rampa ve sağdan kömürlük köyü ve bıçkıdere köyü tabelasından sağa durmadan devam ta göçbeyline kadar ve göçbeyli sonunda küçük bi market var orada durmaca 15 dakika mola ve direk aydos cafeye kadar up uzun yol var durma yok aydos cafede semaver keyfi yapacağız....ordan temden bi şey kalmıyor ideal tepe sapağına ve bostancı 130 km ama 160 km ye eşdeğer...

@Ozan Güner

saat 02.38 ve sen hala ayaktasın neden kaybediyorsun uzun yollarda kalıyorsun bu yüzden geçen sene bıçkıderede neler geldi başına biliyorsun uyku düzeni şarttır erken yatacan erken kalkacan, ayrıca kola yok işkembeye kilit ağza kilit....
şile için antreman yetersizliğin var yukardaki mesaj bıçkıdere için bu pazar senin 60 km boyunca en az 2 saat sele üstünde 6-7-10-19 eğim rampalarda durmadan basman gerekecek o bisiklet ile nasıl olacak artık kimbilir...lastik patlarsa değiştireceksin geride kalırsan sen değiştireceksin biz lay lom lom cu değiliz bir senedir yanımdasın artık bi şeyleri kapman gerekir aksi takdirde sınıfın sürekli sıfır çeken öğrencisi olma durumun devam eder ..bu arada yaş uygulaması başladı biliyorsun bu nedenle 18 yaş altı artık olmayacak ağır etaplarda..tabi bu seni ilgilendirmiyor..

Geri