Scudo Sports

Kaçkar yarışına kimler geliyor? (Çekmeköy)

evet bende sonunda sınavlarımın arasından sıyrılıp yarışa geliyorum. orda görüşmek üzere

Scudo
peki gene ayni tertiple gidilecek diymi

uskudardan servis falan ?

ulaşım düzeni aynımı olacak;
ben yarış hazırlıklarına başladım, bisikletimi kadrosuna varıncaya kadar parçaladım temizledim yağladım ve şimdi birleştiriyorum yarıştan önce güzel bir bakım gerekli bence
merak ettiğim bu yarıştada bundan önceki yarış gibimi ulaşım sağlanacak merak ediyorum

hakkaten hiç ses seda yok kaçkar bisiklet ses verin yahu:D

Ulaşım aynıdır bir değişiklik olsaydı bildirilirdik..:)

Yarın gene güzel bi gün olacak anlaşılan..Gelenler eğlenecek, gelmeyenler üzülecek..Yarışacaklara kolaylıklar diliyorum..:)

(link)

ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntı yok yine Üsküdar dan yine aynı saatte (09) parkurda görüşmek üzere. bu arada parkur yaklaşık 1km uzadı haberiniz ola. Katılımcılara şimdiden başarılar.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=21473

burdan devam edelim

fotolar da 1-2 saat içinde www.fotohasan.net te

ama yarış akşamı fotolar nerde kaldı diye fırça atacaksan vay halimize başkan!! :)

önceden fotolar salı aksamı yayınlanırdı, herkes bir heyecan içinde beklerdi, pazar, pazartesi gelip dönerdi herkes fotohansana (grafikler tavan yapıodu) şimdi iyice zamanı kısaltıp pazar akşamına çektik, istanbula dönüş gibi bir problem de olmayınca hızlandı tabi . ama sabır biraz ogün başkanım.

saygılar..

evet ya Sabır Biraz.El İnsaf Yani.300 adet fotoyu tektek gözden geçir.Web sayfasını düzenle ve yayınla .Üstelik bütün bunları birkaç saatte yap .Genede milletin bağırmasını engelleyeme.Hakikaten el insaf yani.
......fotolar yüklenmiştir.Vatana milleye hayırlı olsun.
(link)

sanırım ufak bir yanlış anlaşma olmuş :)

teşekkürler hasan abi...

Ellerine Sağılık Hasan abi Çok teşekkür ederizzzzzzzzzzzz :)

unutmadan yazmakta fayda var: son yarışta organizasyon ekipi sizler için bir mangal partisi yapacak. hadi şimdiden keyifli yarışlar ve afiyet olsun.

• Beğen
Tepkiler: Bora TİRKİ
oh oh ne guzel

yarista guzel olur ise o gun baya bi renkli olacak

hayirlisi diyelim

salicakla

ben gelıcem ama gezmeye:D pekı ulasım nasıl olcak ben zeytınburnunda kalıyorum .varmı bi plan?

Latif ulaşım kolay senın için. İster otobus ister tren ile Eminönune gel ordan Üsküdar'a vapura bin üsküdarda herzanki yerinde (çeşmenın orda yanlış hatırlamıyorsam vapur ve motor iskelesinin karşısında) bir adat büyük otobus bir adetde kamyonet olacak bisikletlerin ve yarışmacıların ulaşımı için ama unutma erken gelmen gerek yoksa yer kalmaya bilir:) saat 08:45 gibi.

hava muhlefeeti böyle giderse kııran kırana bir yarış olacak
herkese şimdiden başarılar

allah vites kulaklarimiza zeval vermesin bu yarisi tamamlamak için bu şart :)

Geri