Scudo Sports

Kaçkar yarışına kimler geliyor? (Çekmeköy)

arkadaslar bılal ıstabuldaa ... gazanız mubarek olsun.......... bu sene federasyon yarısı pek yok gıbı ama bu tur yarıslar bızı cok mutlu edecek tesekkurler sızlere......

• Beğen
Tepkiler: yenibisikletci
Scudo
ulaşım iş nasılo olacak gecen seferki yarıştaki gibimi acaba

Ulaşım için üsküdardan otobüs kaldırılıcaktı !!!

Pazar günü yarışa katılanlara cılt bakımı ücretsiz kimse kacırmasın :)

@suskun

hava şartlarından dolayı bir dağ bisikleti yarışı iptal olmaz, en azından ben öyle birşey duymadım şimdye kadar. inanılmaz hava şartlarına ragmen yapılan yarışlar var. yarış kısaltılabilir, tur sayıları azaltılabilir ancak iptal söz konusu degil.

hem bu dağ bisikleti yarışı arkadaşlar, işin zevki de her ne olursa olsun binmek ve yarışmakta bence.

beni tanıyanlar bilir, hava kötüleştikçe ben sevinirim :D

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
muammer haklı adı üstünda dağ bisikleti yapıyoruz... :D

Yarın güzel kareler oluşucağından eminim.... ;)
Birde Yurtdışı ülkelerinde yapılan bataklık veya çamur yarışlarına dedem yaşında :p insanlar geliyor yarışıyor lütfen hava şartı ne olursa olsun geliniz.....

Ben gelicem arkadaşlar, hava nasıl olursa olsun lastiklerinizin havası ayarlı olsun... :vroam:

@muamyildiz

Kaçkar yarışlarının çamur adamı Muammer YILDIZ...:D

Yarın inş zemin güzel olur kaza falan yaşamayız...:rolleyes:

arkadaslar bugün cumartesi ve biz parkurdaydık on cm civarı kar var deli agır olacak güc gerektiren bir yarış olucak dökülenleri toplarız

En azından izlemek için gelmeye çalışacağız

Şimdiden tüm yarışmacılara başarılar

lastik secimide caresiz kaldım:( black shark mud 2.10 (scwalbe)
ırc mytos xc 2.0 zizce hangi lastik?
arkadaşlar cevabınızı bekliyorum bu iki lastik evimde takılmayı bekliyor
zizlerin vereceği bir kararla:eek:

zaten camur olacağı kesin ama elimdeki lastikler ikisi camur icin iyi olabilir ama tutuş ve performans bakımından hangisi

Ben gelemiyorum:(:(:(..Giden arkadaşlara başarılar dilerim..Dikatli olun..Kendinize iyi bakın...

yarın gelmeyi planlıyorum hazırlıklarımı yaptım katılan arkadaşlara başarılar...

@nirvana
Biraz geç oldu ama :) Black shark mud, ben de sırf bu yarışlar için bunlardan aldım ve dün test ettim :) gayet memnun kaldım öneririm diğer yarışlara da ...

• Beğen
Tepkiler: İLKER TAŞ
Geri