Scudo Sports

Kaçkar yarışı -parkur tanıma turu- (4-1)

otec

Forum Bağımlısı
Tepki
696
Bugün Kaçkar'ı ziyaret ettim de.. Yusuf hocam parkuru çıkarmaya gitmişti ve döndüğünde güzel bi parkur çıkardığını söyledi..
parkuru görmek/tanımak isteyenler..:vroam: pazar günü saat 9da Valide Bendi'nde buluşuyoruz.

Scudo
bende geliyorum her türlü olumsuzluğa karşı:)

@FARUK DİNÇ

yok be farugum daha bulamadık bı scale :)))) ama gurkan abın patlattı bombayı almıs scale burdan yıne solımm kankı allah gusel gunlerde bınmenı nasıp etsın :))))

@glopusgold

ALDIK KANKA SAOL SCOTT SCALE 20 Yİ BAKALIM ÜZERİNDE UFAK TEFEK BİR TAKIM DEĞİŞİKLİKLER YAPICAZ

@Gürkan ŞENTÜRK

HAYIRLI OLSUN.NİCE YARIŞLAR...

@Bora TİRKİ

saol bora abi....:)

gürkanım hayılrı ugurlu olsun yeni yılda yeni bir bisikletle bol bol güzel yarışlar ve turlar dilerim allah kaza bela vermesin. Altından bisiklet eksik olmasın.
Ne konuştum be :) siyasetçi olucak adamışım :)

ayın 11 inde biraz çamur görsün bakalım scale 20 abi bellimi olur belki girmezsin=)=)

ben kıyamam camura sokmaya bakalım gurkan sokucakmı ama oda sokmaz gıbı dımı kankı

oooo sen git Scale 20 al yarışa sokma aaaaaa olurmu hiç cıkcıkcık.....abi hayırlı olsun beeeee:D:D

@Gürkan ŞENTÜRK

gürkan rasimleri koymanı bekliyoruz. büyük bir iştahla

parkuru görmeye gidiceklerin bize bili vermeleri rica olunur;)

@cumhur

ole belese konmak yok adamlar gıdıcek camura gırıcek ıslanıcak rezıl rusva olucaklar sonra cumhur beye bılgı verıcekler yok canım baska bı ıstegın:D :D :D :D

gürkan hayırlı olsun güle güle kullan bi biz geçemedik carbona :( parkurda değiş tokuş yaparız ok :)

yasin seninkide güzel aslında takasa varmısın:)

Geri