Scudo Sports

Kaçkar yarışı -parkur tanıma turu- (4-1)

hava bütün hafta parçalı bulutlu olarak görünüyor.....camurlu olmayacaktır diye tahmin ediyorum...yarış hakkındaki son bilgiler nedir acaba kaç tur atılacak kimler hangi grupta yarışacak eski sezona göremi yeni sezonamı????

Scudo
@cumhur

aynen cumhurum hava durumuna baktım bende bütün hafta parçalı bulutlu gözüküyor... Aman bozulması:)

@cumhur

Turlar ve guruplar farklılık göstermeyecektir muhtemelen ilk yarışdan...

@Hakan Yazman inşallah öyle olur abi:D

@Gürkan ŞENTÜRK

bozulmassa kuru bir yarış olur büyük ihtimal yada cok az camur kalır :S gencleşemeyeceğiz galiba :(

Tur sayıları artsın,kategöriler aynı kalsın.

ya bide geyik kategorisi açsınlarda bizde mücadele edelim dimi :) serkan abiye söledim ciddiye almadı beni :):):)

@cumhur

kadeşim,yine çamura battık galiba yağmur yagıyor.

Ya arkadaşlar yarış haftasındayız bu kadar kafanızı rahatsız etmeyin yaaa ( yok kaç tur yok çamur kar yağmur yağdı mahvolduk falan iyi yarışcı her koşulda hazır olmalı ) rahat olun tüm gücünüzü ruhen ve bedenen yarışa saklayın yarış günü her şey belli olucaktır...

11.01.2009 Kaçkar Bisiklet Yarış Bilgileri

Yarış Yeri: Belgrad Ormanı Valide Bendi

Yarış Tarihi: 11.01.2009

Yarış Saati: 10.00

Kayıt Saati: 09.15 - 10.00

Parkur Uzunluğu: 5 km.

Tur Bilgileri:

Junıor: 4 Tur

Elıte: 6 Tur

U-23: 6 Tur

Master: 4 Tur

+38: 4 Tur

Bayan: 3 Tur

Ulaşım: 11.01.2009 Tarihinde Saat 08.30 - 09.00 arası Kaçkar Bisiklet Ortaköy Mağazasının önünde 2 adet Midibüs ve Bisikletleri taşımak için Kamyonet bulundurulacaktır. Yarış bitiminde araçlar tekrar aynı yere geri dönecektir.

Kaçkar Bisiklet'in sitesinden aldım..

Yarışacaklara iyi yarışlar, izleyeceklere iyi seyirler..

her türlü imkan ve koşul hazırlanmış ve bizlere sadece orda olmak ve tadını çıkarmakla birlikte eğlenmek kalıyor. ;)

@ysnymn

yasin Para kokusunu aldın ya şimdi deli gibi basarsın :D
Haaa Bana yarışta omuz attığını daha unutmadım :mad:

evet aynen ilk yarış olduğu gibi olacak heralde 110 kişi oylamaya katıldı ama yarışta 58 kişi vardı

@Gürkan ŞENTÜRK

kardeşim para bir yana ( elbette teşvik eden unsur )
sezon sonunda geri dönüp baktığımda olmak istediğm noktada olursam ne mutlu olmazsamda daha çok çalışıcam..

@ysnymn

Takılıyorum kanka
hadi bakalım görelim seni

@Gürkan ŞENTÜRK
eyw babacan....
yok canım sana bir şey dediğim yok (bu sefer sana tekme atıcam) :D :D

@ysnymn

ATTA GÖR SONRA ........ YARIŞA GİREBİLİYORMUSUN BİR DAHA NEYSE :D

Geri