Scudo Sports

Kaçkar Çekmeköy Yarışları Final.....

yasinymn

Forum Bağımlısı
Tepki
1.266
Arkadaşlar Çekmeköy karlar altında..:)

Yer yer 15-30 cm kar var...:eek:

Muhtesem bir manzara vardııı
Birkaç resim çekme fırsatım oldu sizlerle paylaşıcam..
Herkesi son yarışta bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz

Scudo
Yarışacak olan akadaşlara kolaylıklar diliyorum şimdiden..Ben maalesef o tarihlerde Ankara'ya yerleşmiş olacağım, son yarışa giremiyorum yani..:( :(

bakalım bu sefer nasıl olacak parkur ama eminim bir öncelinden iyidir ,neydi ya geçen parkurdaki çamurlar balçık gibi yapıştımı bırakmıyor:):)

Vallah Lord of drinks kardeş ben urla nın çamuru gibi yapışkan bol çamurlu bir parkur görmedim!!1

Çekmeköyün çamuru cıvık oluyor heryere sıçrıyor ama yapışkanlığı oo kadar kuvvetli değil. :)

kar eriyecek.. parkur eskisi gibi mi olacak??

Muhtemel ki daha da çamurlu olcak geçen yarışa göre öyle mi fikir sabihi olan var mı ??

çamur ve yer yer karlı bir yarış olur bence. bu birikintileir bolca olur, temiz çıkmayız ama izmir gibi bir zemin beklememek lazım. keyifli çamur olur, gerçi benim için hepsi keyifli ya :)

yarışa gelmek için başvuru vs. gerekli mi yoksa otobüs saatinde üsküdar'da olsak yetiyor mu?

@kerembasaran
otobüs saatinde üsküdarda olman yetiyor, Çekmeköye gidildiğinde başvuru masasında formu doldurup 5 ytl yide verdinmi geriye birtek yarışmak kalıyor

• Beğen
Tepkiler: kerembasaran
Otobüs saatinde Üsküdar'da ol Kerem, kayıtlar yarış günü çıkıştan önce kayıt masasında yapılıyor.

İptal olma olasılığı yokmu Eskişehir'den geliyoz yollar malum öyle birşey olursa burdan haber verilirse çok memnun oluruz.

• Beğen
Tepkiler: kerembasaran
Gökay henüz böyle bir haber gelmedi. Zaten İstanbul'da da hava normale döndü. 2-3 gün önceki şiddetli yağıştan eser kalmadı. Çok büyük olasılıkla iptal olmaz ama ciddi çamur olacak ondan kaçış yok :)

yüksek kesimlerde ormanlardaki karlarda eridi bu gün... yaris günü en fazla çamur olur ki bu da gecen yariski kadar olmaz bence

• Beğen
Tepkiler: esbike_gokay
arkadaşlar belimdeki rahatsızlık nedeniyle iki seneden beri ilk defa bir yarışına katılamıyorum ama sizleri yalnız bırakmıyacam bu sefer yarışmak camur banyosu yapmak icin değil foto cekmek icin gelicem

• Beğen
İki yarış çok güzel geçti final yarışıda zevkli geçeceğe benziyor:)

• Beğen
Organizasyonda kackar bisiklet olduğu için hava şartı ne olursasa olsun
:D bu güzel organizasyonu finale yakışır bir şekilde gerçekleştirceklerine inanıyorum :)

@esbike

Gökay merhaba

Halil'in de söylediği gibi henüz olumsuz bir cevap yok.
Zaten İstanbul'da çamursuz bir yarış zevk vermez.

Ayrıca ben Muam ve kendi adıma çamurda boğuşmazdan zevk olan sporcularız.
Zaten Halil'in cildi için çamur lazım.:D

Eee o zaman her şartta yarıştayız.;)

Görüşmek üzere.
BORA TİRKİ

• Beğen
Bugün hava 15 dereceye varıyordu istanbulda hava böyle giderse belki kurur bile yerler.

Bu arada bazı arkadaşlar aşırı çamurdan bisikletlerin çok yıprandığınından ve gidemediklerinden yakınıyorlar ve yarışa girmememeyi düşündüklerini söylüyorlardı, bu açıdan parkuru düzenlerken mümkün mertebe az çamurlu yapılmaya çalışılırsa sporcuların şevki kırılmaz diye düşünüyorum...

ben de katılıyorum.. bisikletimi yıpratmamak için gelmemeyi düşünüyorum.. gönlüm gelmekten yana da olsa...

@Hakan Yazman

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güven
Geri