Scudo Sports

Kaçkar Bisiklet 1. Belgrad Ormanı Yarışı Fotoğrafları

Güzel bir gün olmus, orda olmak istemistin ama olmadı malesef.

Scudo
gercekten guzel bir yarıs gunu olmus bizde bir mtb alıp yarıslara mı katılsak:)

Gercekten güzelmiş eline sağlık tuğrul...

Kaçkar bisikletin keyifli organizasyonuna Tuğrul arkadaşımızın da güzel resimleri eklenince çok hoş bir tablo çıkmış ortaya.
Bunun yanı sıra Mutlu arkadaşımızın çektiği artistik resimlerde eklenince sanki bende oradaymışım gibi hissettim kendimi.
Tüm yarışmacı arkadaşlarıda buradan kutlarım, pedallarınıza sağlık.

Sewgiler

Esenköy güzel yer tabıat guzellıgı burayı cekıcı yapıyo hele orman yollarına bısıkletle çıkıldımı tadı ozaman anlaşılıyo dağ bisikletinin. hele tazdağının zirvesinden çadraya doğru bi downhill parkuru varki süüpeer.

arkadaşlar konuyu dağıtmasak? isterseniz esenköy ile ilgili yeni bir konu açalım. orada bilgi-anı-fotoğraf paylaşımı yaparız. isteyen bir arkadaş bu konuyu ilgili bölümde açsın.

Evet arkadaşlar çok guzel bır yarış oldu..
emeği geçen herkese teşekkur ederimm..

Bir dahaki yarışta görüşmek dileğiyle saygılar..

Resimler harika tebrikler, çalışmıyor olsam izlemek, parkurda bir iki tur atmak, dostlarla hasret gidermek için kesin gelirdim.. :)

evet bende odaydım beş tur atabildim barkur cok güzeldi havada iyyiydi özellikle teknik inişler mükemmeldi ama benim mekanik disk fenler ön ve arka beşinci etabın sonlarına dogru birden tutmamaya başladı bende üzülerek son üc tur kala bırakmak zorunda kaldım

ama organizazyon güzeldi parkur güzeldi her şey mükemmeldi bu organizazyonda emegi gecen ve fotoları ceken herkese teşekkürleri borc biliriz birdahaki yarışlarda görüşmek üzere bu arada camur insanı gercekten güzelleştiriyormuş

yarış sonrası sucuk ekmek kimin aklına geldiyse tebrik ediom :)

Bir kaç resimde ben yüklüyeyim dedim...

Yarışma da birinci olan(kendi katagorisinde en üst katagori )

Tek bayan yarışmacı tabiki birinci

Foto.çekmemde yardımcı olan abimiz ve aile boyu simiti...

Bu kadar yetrli sanırım daha var ama...

sucuk ekmek bike&outdoor organizasyonuydu. :D iyi gitti :p

huseyin daha varsa yolla yaw benim resmim yok hiç burda :) no.57 :)

Hüseyin resimler için çok sağol ellerine sağlık...

Geri