Scudo Sports

Kaçkar 3. Antrenman Yarışı sonrası

Startı biraz daha önem vermek lazım yusuf abi duyrulurrr tek tek isim isim çağrılıp sıralanırsak kargaşa olmaz diye güşünüyorum bizim yarışlar kalkış yarışı (drag) değil diye düşünüyorum önemli olan 6 yada 7 tur sonrası :D

Scudo
Dereceli sporcular zaten biliniyor, startta onlar önlerde yer alsa gerisi kolay...
Bir de şu kestirme yapanlar utançlarından bir sonraki yarışa gelirler mi yoksa utanmadan bir daha mı gelirler bilmem ama o kadar eziyetten ve çamurdan sonra bir de kstirme yapmış olmanın verdiği dayanılmaz "hafiflik"le nasıl mutlu ayrılıyorlar oradan onu anlayamam...

Yarış parkuru çok zevkliydi fakat yol yorgunluğu ve hastalık üst üste gelince baya zorlandım.Eda'ya gelince önceki yarışta spd forma tayt gibi temel ihtiyaç malzemelerini kaybetti bu yarışta onun zorluğunu çekti ilk tur düşmüş ve yarışı bırakmış hatta numarasını bile sökmüşler daha sonra ısrarlar üzerine devam etmiş ondan sonuç böyle.Edanın ilk üçüncülüğü.Yarışmadan sonra tekrar Eskişehire geldik daha yeni uyanabildim yorgunluğu baya ağır oldu :)

kısayol yapanlar gayet rahat bir şekilde bir sonraki yarışa da gelecekler, daha sonrakilere de. yüzleri kızarmaz bile.

start konusunda da yusuf un ögrenmesi gereken bir takım seyler var. dag bisikleti yarısı startı nasıl olur bir ara bizzat gidip kendisine anlatmayı kendime görev ediniyorum :)

@LorD Of DrinkS

10 dk beklerseniz çalışacak ftp sunucusuna atıyor şuanda hızlı davranmışın :)

• Beğen
Tepkiler: KemalBaloglu
@esbike

hale link aktif değil bence uploud edip sonra linki verseydin daha güzel olurdu :D

(link)

http://www.esbike.net/albumlernew/2008/1/EKMEKYYARII/dscn0549.jpg
Bu fotografçı arkadaşlarda fotoları yayınlarsa seviniriz.

@ysnymn

AKTİF AKTİF BEN GİREBİLİYORUM ELİM AYAĞIMA KARIŞTI HE GİRİN BAKALIM :)

Kaçkar yarışlarının dahada profesyonel olması için bencede start'a verilen önemin artırılması gerekir. Gerçi bu o kadarda kolay değil çünkü yarış kaydı yarışdan 1saat öncesine kadar tamamlanıyor ve 1saat içerisinde sıralamayı yapmak pek mümkün olmayabilir. Yinede bir çözümün bulunabileceği düşünüyorum. Son yarışta ilk 3e girenler en önde start almalı en azından.

evet fotolar yorumlar hepsi cok güzel bu tip organizasyonların yapılması da cok guzel ama bize düşen de elimizden geleni dürüst bi şekilde ortaya koymak..cogu kişi hasta ve imkansızlıklar içinde orada camur içinde boguşurken kısayol yapmak ise bence büyük bir ayıp..

sonuçlara baktım benim gördüğüm kişilerden kürsü yapanlar da olmuş bunu yusuf abiye ben ileticem artık ne yapılması gerektiğine onlar karar verir burada isim vermek istemiyorum..

@ExtremE

start konusunda en yakın zamanda yusufla görüşcem. bizim bu düşüncelerimize o da hak veriyordur, ben gereken sekilde kendisine anlatmaya çalışcam, nelerin yanlış oldugunu, ne yapılması gerektigini. yarış öncesi 2-3 dk lık bir çaba ile son yarışta start şahane olacak. emin olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
@ysnymn

Link için teşekkürler gerçekten güzel fotoğraflar,
Kaçkar bisikletin bölümünün linki anasayfadan kaldırılmış nedense.

Yarış gerçekten çok zorladı hele uzatma olan yerde insan çaresiz kalıyodu ön lastik sürekli çamurdan sıkışıyodu...neseki sağsağlim bitirdik..

Bu arada bende bi ara böle bitkin argın giderken oda ne:eek: ... grup halinde çalıların arasından bir bayan vede 2 erkek yarışmacı olmak üzere 3 kişi çıktı çalıların arasından!Nekadar noluyoruz!! die bağarsamda ''amaann nolcak beee!'' cevabını aldım ve sustum..:boese157: :mad:

Yarışa giren,derece yapan herkezi kutluyorum..destekleyen insanlarada teşekkür ediyorum.

Kaçkar Bisiklet uçmuş nedense ??

Bu arada starta önden başlamak isteyenler 1 dk önce davranabilirler.. Zaten az kişi vardı bu yarışta.. Tabi ki daha güzeli olur ama çok ters bir durum da yoktu.. Hata da olabilir çok abartmamak lazım diye düşünüyorum.. Bişi için bin şey yapılır, biri ters gider, nedense hep ters giden şey gündemde kalır :)

• Beğen
Tepkiler: tuncdemir
Zaten dükkanlarındaki tadilattan dolayı parkuru yarıştan 1 gün önce "parkur olsun" diye belirlemişler... Onlar da haklı be... :D

Geri