Scudo Sports

Kaç kere bisikletiniz çalındı?

@Bianchi tdl 1300 2000leri basi peogeot alu kadro 2009 klasik atlas yol bisikleti 2011 scott tampico 2013 eski bir single speed aklıma gelenler bunlar :)

Scudo
bisikleti çaldırmadım ama bisiklete led çektirmiştim onu çaldılar

100 den fazla demir kurukafalı dağ lastiği güzelim siboplarıımda gitmiştir

selemide çaldılar

80 liralık pedallarımda giitti

@Emirhan Cetkin
Artık bunlardan bir ders çıkarıp eve alırsın

@Emirhan Cetkin
Bence kafaya çok takma günü gelecek her şeyi bırakıp gideceksin

ilkokulun son yıllarında kırmızı bir pinokyom vardı. evin altından çaldılar. Daha sonra İtalya'dan gelme yol bisikletim aldık. 1999 yılında ben üniversitede iken kuzenime vermiştim ben yokken kullansın diye. Maalesef bisikletimi son görüşümmüş. Abim evin önünden çaldırmış. Çok üzülmüştüm. 2012 yılına kadar bisikletsiz gezdim.

unnamed (15).jpg images (40).jpg DSC04916.JPG DSC04908.JPG

Son 2 si bunlardi

unnamed (17).jpg images (42).jpg ilki de bunlara benziyordu ama cok hatırlamıyorum

Benim bisikletimin üzerinden hep aksesuarları çaldılar.Dijital barometre,Km saatinin sadece göstergesi ve en son bisiklet çantasını komple götürdüler.İçinde eldiven,yedek iç lastik ve tamir malzemeleri vardı.Çanta dediğim de kullanmadığım bir fotograf makinesi çantasıydı.Ama kardeşimin iki bisikletini de çalıp götürdüler.Hemde en güvenli yer olarak düşündüğüm lojmandan.Bir ay sonra bisikletinin birini karşımızda oturan bir eleman dışarıdan parayla almış.Bende öyle bulmuştum.Diğer bisiklet ise halen daha kayıp.

Geri