Scudo Sports

Kaç dakikada kaç km yapıyoruz?

Scudo
Selam arkadaşım,

Bunu saatte olarak sorsak daha iyi olmazmıydı?

Bir de 40dk da 7km se sanırsam 1saatte 10.5 km oluyor yanlış hesaplamış olmayasın ?

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
Çok değişken bir soru bu. Fabrikaya staja giderken korkudan 13-16dk da 10km civarı yapıyordum yokuş aşağı yerler ve düzlük vardı. Zaten normal bir kondüsyona sahip biri düz yolda rahatlıkla yapar bunu :D

bisikletim kronxc500.şehir trafiğinde ışıklarda duraklayarak fln 5km yolu 8dk da fln gitmiştim.

Ucuz bir bisikletle 21 dk da 5km yaptım.

33 km 1 saatte tamamlıyorum
100 km'yi 3 saat 20 dak. tamamlıyorum

'MTB'

bu konu aslında çok değişkenlik gösterir. mesela benim 4 küsür km yi 6-7 dakika gibi bi sürede aldığımda oldu(düz yol rüzgarsız hava bi kereye mahsus :D ). gezi amaçlı 20 km yi 1 saatde aldığımda oldu. hatta ve hatta hata yapıp acemi biriyle yola çıkıp 40 km gibi bir yolu (git-gel) yaklaşık 4-5 molada 4 saat gibi bi süredede gitmişliğimde var :D:D

ama umuyorum hız rekoru kıran arkadaşlar kafayı buryada takmazlar :D

ben bir milli sporcuyum ve muhsin yazıcıoğlu bisiklet turunda zamana karşı etabında 7 .30 km yolu 9.15 verdim inanmayanlar araştırabilir...ismim cebrail ŞEKER zamana karşı bisiklet değildir ama yol bisikletidir...

• Beğen
Tepkiler: Yy787878
Cebrail kardeş ,yıllık antreman programın hakkında bilgi verir misin? Ne iş yaparsın? Ailenin bisiklet sporuna karşı duruşu nasıl ? Sivas'ta bisiklet sporu nasıl?

• Beğen
Tepkiler: Cebrail ŞEKER
yanlış hatırlamıyorsam yada saat bizi şaşırtmadıysa arkadaşımla birlikte 40 km yi 65 75 dakika arası bir sürede gittik

7 km trafikte ışıklar dur kalk dahil ortalama saatte 30-35 km hız ile 13 dk da gittim bisikletim mtb salcano igman.

arkadaşlar bisiklete yeni başlamış biri olarak yokuş inmeli ve cıkmalı bir yolda sizce 105 km yi kaç saatte alırım?

• Beğen
Tepkiler: erendiz çetiner
148 km 6 saat istanbul gaziosmanpaşa tekirdağ otogar ^^

Salcano Hector 26 ile yayalar ve kaldırımlara parkeden araçlar yüzünden 40km 2 saat 33dk.

Rüzgara karşı en son 13.9km/ 34:35.

çift süspansiyonlu bisiklet ile 4 km 5-6 arkamdan biraz rüzgar vardı.

Geri