Scudo Sports

Kaç bisikletiniz oldu?

Şuana kadar kaç bisikletiniz oldu?

• Toplam katılım
    212
3 tekerli kırmızı bir bisikletle başladım. Küçükken karıncaların üzerinden geçip, karıncanın suyunu çıkardım diyormuşum, tam hatırlayamıyorum 2-4 yaş civarını. :) Sonra 4 tekerli mavi bir bisikleti hatırlıyorum ancak çok binemeden kayıplara karıştı kendisi. Daha sonra ilkokul başında 2 tekere beyaz Beldesan Roody ile geçtim. Sonrasında yaş 11 civarında siyah kadro-sarı düz maşa ve gidon boğazlı Bianchi aspid sx ile ilk uzun yol (uzun yol dediysek 20 km civarı:)) ve arazi deneyimlerimi yaşadım (halen çalışır durumda kendisi). Lise yıllarında ise gri Bianchi Aspid sf ile hayal kırıklığına uğradım. Donanımı arttıra arttıra uzun yola ve hafif araziye dayanır hale getirdim. 2007'den bugüne kadar ise Geotech Race kadrolu toplama bisikletim ile yol alıyorum. Seviyorum şu anki kadro ve donanımımı.

Sadece kendime ait olanları sayınca 6 bisiklet etti. Bunun yanında 2 tekeri ilk kez alt komşumuzun mavi bir noname bisikleti ile öğrenmiştim. Ha bir de küçükken ufak bir sallanan atım vardı, o bisikletten sayılmaz değil mi.:p

Scudo
İlk bisikletimi 5 senedir kullanmaktayım.:)

4. bisikletimi kullanıyorum ..

teh. bi an gaza gelip bütün ömrümü mosso üzerine kurdum yav :D baştan sayacak olursan bi adet pinokyo bi adet bmx tarzı bişey bi adet bianchi xc aspid bi adet bianchi stratos sf bi adet ve son olarak mosso falcon :)

Tam hesap yapmadan 6-8 diye işaretledim ama 10dan fazlaymış benimde :)

1. 3 tekerli bisikletim.
2. 4 tekerli 16" bisikletim
3. Rus malı dolma tekerli bisikletim.
4. 20" dağ bisikletim.
5. Bisan-İhlas Montain cat
6. Beldeyama patch cat
7. Bianchi Dragon
8. Nishiki Buswacker
9. Marin Indian Fire Trail
10. Norco Sasquatch
11. Scott Speedster S30

Metal bir üç teker,
Dolma tekerli 12'',
BMX 20'',
Bisan-İhlas Mountain cat,
Bisan ATLAS,
Mondeo diye bir marka,
Çift amortisörlü,
Peugeot Explorer 010,
Geotech Expert,
Columbus gipiemme Road,
Peugeot Tourmalet Road,
Fondriest Road,
Bianchi Champion,
Talbot road,
SCOTT Speedster S30...

son 10 tanesi,son 2-3 yıl içinde elimden geçti :D

Bu arada benimde columbus ve birde bisan atlasım olmustu onları unutmusum :) Onlarla beraber 13 oluyor..

Benim hatırladığım kadarıyla 7 tane bisikletim oldu.İlkini ve sonuncusunu tek geçerim:)Alman Bauer ve İtalyan Whistle.

Bmx-Pıhama-Bisan Atlas-Amoeba Hussar-Corratec S.04-Corratec S.01 ..ilerde de kısmetse karbon bir corratec :)

BMX
Bianchi Shark 24 (daha 1-2 ay once verdik)
Bianchi Tornado (calindi bu)
...
Uzun bir ara
...
Sedona 321

unıversal 20-concord-morıshıma-trek4300d2009-trek43002010

Bisan (Okul öncesi) - Pinokyo (Çalınan) - Toscano (Şimdiki)

3 tekerli, sonra bmx, en sonda hunter:) İnşallah daha iyileri gelir:)

Şöyle bir durum var. Hemen hemen herkes bisikletinin çalındığından bahsetmiş. Hepimiz bu kadar bisiklet çaldırıyoruz da bu bisikletler nereye gidiyor??..

1.Bmx
2.Bisan art 720
3.peugeot explorer
4.Carraro 435 daytona
5.Specialized sirrus elite
6.Canyon endurace cf (carbon) 7.0 (Seneye bir terslik olmassa getirtecegim)

Şuan 5.bisikletimi kullanıyorum, 1. ve 2.nin markalarını hatırlamıyorum ama 3. Salcano Excel idi, rengi güzel bir maviydi. 4. Salcano Nova idi, siyah-kırmızı çift amortisörlü çelik kadrolu epey ağır bisikletti ama herşeye rağmen bütün bisikletlerimi seviyordum. Şuan 2013 model xc1000 kullanıyorum, bakalım 6. ne olacak. :)

1.bmx
2.beldesan teenager
Şimdi bianchi asset leopard 2000

1. Markasını hatırlamıyorum 4 tekerlekli ilk bisikletim.
2. Ümit marka bir dağ bisikletiydi, çelik kadro falan. :)
3. Trek 3500 MTB
4. Carraro Race 052

Benimde şimdiye kadar iki bisikletim oldu ikiside pinokyo idi ikinci el aldığım ilk bisikleti toplayıp kullanmaya başladıktan sonra çaldırınca bir sene sonra tekrar yaz tatilinde çalışıp kazandığım parayla tekrar ikinci el bir bisiklet alıp onu toplayıp binmiştim uzun süre kullandıktan sonra yaş büyüyüp ben bisikleti kullanmamaya başlayınca bisiklet çürümesin annem mahallede durumu olmayan bir çocuğa vermişti uzun süredir bisiklet kullanmıyorum bu yaz almaya karar verdim ama bisikleti koyacak yer sıkıntısı nedeniyle bir türlü yenisini alamadım ama inşallah bu sorunu katlanır bir bisikletle çözücem

• Beğen
Tepkiler: serpenter
Geri