Scudo Sports

Kaç basar abi

serhat abicim zaten frenler ii olmadan ordan inmek imkansız gibi bişey çıkış baya bi zor oluyo ama inişte hiç bir yorgunluk kalmıyo yani o kadar yolu çıktığına değiyo:D

• Beğen
Tepkiler: ZaRaKi
Scudo
ilginc bir rekor soyliyim, 8 sene olmustur, kuzenimi fatihten yani bizim evden sirinevlere birkatim tabi bisikletle :) merterden asagi inerken ki orasi cokda dik diil ama bisikletteki iki kisi sayesinde guzel bir agirlik olmustu 72 basmistim :) o genc yasta yaptigim en guzel hizdi ;) tabi tehlikeli birdaha onume birini alip oyle bir hizla gitmem

Selam arkadaşlar. Gölbaşı'na giderken süper bir iniş var. Çıktığınız rampaların tüm acısını unutturacak lezzette. Yaklaşık bir sene önce o mekanda 87 km/h hıza ulaştım öyleki yanımdaki kamyonu sollamak zorunda kaldım ihhi :)

55 km gördüm viraj dı belki bilirsiniz idealtepe minibüs yolunu sahil yoluna baglayan bi köprvar orda işte=)

Bu haziran Hardtail MTB Drag Ontario ile Spd'siz 55 km/s yaptım... Bisikletim 13 kg+Ben 87 kg civarı idim o tarihlerde=Toplam 100 kg... Hiç bir heyecan duymadım... Sanırım hızım biraz daha fazla olmalıydı...

50 km/h yi insan, çarşı içinde en basit rampalarda bile yapınca sıradanlaşıyor tabi..

Ben Kandıra-İzmit yolunda Çubuklu rampasında temkinli olarak 66.5 yaptım. Hız denemesi konusunda biraz daha tecrübeli olsam kesinlikle 70 i geçerdim.

Kartepe inişinde kısacık mesafelerde üç kez 65 gördüm. Biri Maşukiye beldesinin tam içindeydi. Önüme birisi çıksa kesin biçerdim. O inişte o gün (2007 Kartepe yarışları sonunda) belki 20 kez 60 ve üstü görmüşümdür.

en fazla 60 civarı yaptım tam hatırlamıyorum küsüratını,yerde bizim evin hemen yanındaki 500m lik %7 lik eğimli bi yer :)

Sabuncubelini inerken 80 civarı çok viraj ve rüzgar olmasa daha fazlaa yabailirdi..

Bende dün Haliç turuna giderken. Yeşilpınar'tan Alibeyköy'e inen o yüksek yokuşta akşam olması nedeniyle aydınlatma yetersiz olmasından dolayı zaman zaman frene basmak zorunda oldum ama 60 km. yaptım. Birde o hızda giderken km. saatine bakıp sürekli kaçla gittiğini öğrenmek hiç iyi olmadığı gibi, çok tehlikeli oluyor. Benim saatim en yüksek hız gösterme özelliği yok.

edirne-havsa arası tırmanma şeritlerinden birinde çift amortisörlü(ortadakine yay desek daha doğru olur sanırım) bianchi focus ve 4 yıllık lastiklerle, 58,9 yaptım. yokuş aşağı tabi yukarı değil:D:D:D:D:D

Benim çift süspansiyonlu salcanoyla 60 km yi buldum. Tabiki yokuş aşağı. ama yokuş uzun olsaydı daha da ilerlerdim. mesela 63 :D

ben de eyüp bulvarında (yokuş aşağı) 59,5 gördüm.:cool:

Geçen Cumartesi gecesi E-5'ten eve dönerken Okmeydanı'ndan Haliç'e inerken 78'i gördüm, gece olması ve trafik olması daha fazla hız yapmamı engelledi ama, bi gün orda 90'ı göreceğim inşallah:)

@fatihgüven

Vay be bana :D

Bodrum'a giderkendi sanırım, 83,4,yokuş aşağı yne :)

Ankara,turan güneş bulvarı 79
Ankara,cinnahın paraleli hoşdere değil,atakulenin sağından inilen yokuş 81

Bazı arkadaşlar yüksek hızlara ulaşmak istiyorlarsa aynakolu ve lastiklerini değişip denesinler :)

Geri