Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kaç basar abi

dagci

Forum Demirbaşı
Tepki
574
selam arkadaşlar yanlız mtb kullananlar için şimdiye kadar max. yani en yüksek yaptığımız hızlar burada paylaşalım ama gerçek hızları yazarsanız sevinirim

Scudo
insallah deneyeceğim km saati alınca, 80'i gormek istiyorum sizce gorurmuyum

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Bisikletimi daha yeni aldım ve şehir içinde kısa bi mesafede max 53 yaptım.Ama biraz daha iyi bir yerde max. hız denemesi yapmayı düşünüyorum.

• Beğen
e-5 te emniyet şeridinde bi ara gaza gelmiştim 55 km yaptım ama sonrasında uzun bir mola verdim :D:D

• Beğen
77 yaptım ama frenleri daha önce bıraksaydım 85 90 görürdüm.bisikletimin ön fren kolu yok su an kol takılınca tekrar deneyecegim ve km saatin resmini çekip koyacagım buraya.bu arada bu hızı eski bisikletimle yaptım

• Beğen
@hdeveci

Henüz değil :D.
Ben 70 küsürle giderken (bu arada hep karıştırıyorum 724, veya 74,2ydi, geçmiş zaman hatırlamıyorum :eek: ) Uğur (mantis) yanımdan 80 küsürle uçarcasına geçmişti :D.

toroslar ınışınde 87km .antalya yolunda (dumduz)kamyon arkasında 73km kamyon arkasında rampa yukarı 57.5km bunları geçen sene yapmıştım.

• Beğen
Valla 58.8 bişey....
Dün yaptım...
Benim aletten daha fazlasini beklemiyorum...
En azından bu göbek ve vites takımıyla:D:D:D
Değiştirince bir daha düşünebilirim...:D

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA ve dagci
Saykom ile barbaros bulvarından aşağı orta şerittten 71,3 yaptım...

Modifiyeli city bike bisikletimle 72,5 yaptım yokuş aşağı.

evet arkadaşlar bıraz modifiye yaparsak silik lastikler biraz ağırlık tabiki saglam bir yokuş 80-90 görülebilir uçmak için bende 80 gördüm çanakkale saglam bır yokuştu bu hızda bikeye saglam tutunmak gerekır ama tabıkı kamyon arkasi daha beleş bu hızdada sakat bı olay !uçabilirsiniz!

@serdal
selam 77 demışin ama bu hızdan sonra o km ler daha az düşer 85 90 zor görürsün çünkü daha önceden hızlanman lazım bu yaptıgın hızın ıkı katıdır yani 77 km tabıkıde bu hızda kapanman lazım bıke üzerıne rüzğara kapılmayasın dıye ama görmek isterım 80 -90

• Beğen
Tepkiler: simoniuğur
MTB ile hızlarım; 4.leventten maslak yolunda belediye "ikarus" otobüs arkası 80 km/h, aynı yolun geçtiği çevre yolunda arıcılara doğru giderken pedallayarak 80 km/h (küsuratlarını unuttum), haliç köprüsüne okmeydanından inerken 82 km/h olmalı, denizlide serinhisara giderken (serinhisara 4 km kala) 78 km/h...
Yol bisikleti ile; ilk rekorum kağıthane başak konutlarındaki çok dik ve kısa inişte 75.7 km/h (sonrası felaket bir düşüş oldu-keskin virajı alamadım-1997'de), üsküdardan omerliye giderken 91.7 km/h, yine omerliye giderken kamyon arkası 91 km/h, denizli-çamelide 87 km/h, çameliden denizliye giderken 78 km/h...
Düz yol deryasız pedal rekorlarım; MTB ile 58 km/h, yol ile 62 km/h... Bu rekorların birçoğu geçmiş yıllara ait...
Tecrübe kazandıkça rekor kırmak zorlaşıyor, çünkü deli dolu kullanmıyorsunuz, daha bilinçli sürüyorsunuz bisikleti. Ama tecrübe ile bisikleti kontrol edebilmek daha da kolaylaşıyor...

• Beğen
Tepkiler: dagci
Geri