ATALAY16
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.876
- İsim
- Fatih Mehmet ATALAY
- Bisiklet
- Sedona
Kabloları eğip bükmek işlevini etkiler mi? Ben de biraz toparlamayı düşünüyorum.@ATALAY16 o zaman arkadaşın tavsiye ettiği aparata bi göz atın. Yada kelepçe ile gidona sabitle cirtli kelepçe
Reis sırf bunu sormak için üye olmuş gibi bi halin var ahahahahahha kırmaktan ziyade aydınlatılan bölgede kablonun gölgesinin olmasından bahsediyor sanırım bende de var aynı takıntıFren vites kablolari gidondaki lambaya nasil denk geliyor ve kiriyor gercekten cok merak ettim. Bize 2-3 tane fotograf atarsaniz belki size daha iyi cözüm bulur ve daha iyi yardimci olabiliriz.
Evet ya az önce sedece bunu sormak icin kayit oldum, profilde de sanirim sistem hatasi olmus.Reis sırf bunu sormak için üye olmuş gibi bi halin var ahahahahahha kırmaktan ziyade aydınlatılan bölgede kablonun gölgesinin olmasından bahsediyor sanırım bende de var aynı takıntı
Aa kayıt az önce diyor ama profilde 2013 diyor nasıl oluyo???
Fazlalıktan kasıt şu, bisikleti aldıktan kısa bir süre sonra ben de aşırı fazla bırakılan kablolara kendim müdahale etmiştim. Ayrıca sağdaki STI koldaki ayar vidasını çıkarıp iptal etmiştim. Çünkü arka aktarıcının kendisinde zaten var. Aradaki farkı dikkatli bakınca anlayabilirsin.@ErzincanLee fazlalık yok ki hocam