Scudo Sports

Jens Voigt Zamana Karşı Dünya Rekoru Denemesi

Hızı şuan 51km'ye doğru gidiyor her tur.

Scudo
@Berk Mercancı

Berk, dikkat ettim ama kulağında kulaklık yok. Ben mi göremedim yoksa..

Aha salonda çalıyormuş galiba...

@Raşit S
Evet direk salona veriyorlar, herkes gaza gelsin diye heralde :)

Aynen salon da çalıyorlar, biz de anca muhabirleri dinleyelim :(

AC/DC kendini belli ediyor ama şuan :D

Bu forumdan o rekoru kıran arkadaşlar çıkabilir bence...
Bir ara 40 km/s ortalama ile 12 saat pedal çeviren bir arkadaş vardı.. Dümdüz velodromda 51 km/s ortalama.. Pffft.. Ne ki...

http://img.pandawhale.com/88629-Jim-Carrey-laughing-gif-Liar-L-Gtdr.gif

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
bizim maltepe'deki velodromda 50 kilometrelik bir segment var. bunun KOM'u 1.30 saat ve hız ortalaması 33.4
(link)

bana da dünya rekorundaki hız ortalaması tuhaf geliyor.

Bizim MTB'lerle 80-90 basanlar, o pistin anasını ağlatır bence. 51 km/s de neymiş?

@Sefa

1 saatlik ortalama hız o :islik:

@Msgl

MTB ile 90 km/s basıldığına inanıyorsun da saatlik ortalama hız yapılamayacağına inanmıyorsun yani?

@Sefa

Sanırım ben izlerken yoruldum kafa gitti :D

Atakları başladı :)

51kmh nin üzerinde şuan

kırdı vallahi.
51.115 km

Artık diğerlerini bekleyeceğiz :)

Seyircilerin akşam sosyal etkinliğine bak yaw,kıskanmamak elde değil.Bizde de hala ''kavelere'' tıkılıp kablolu yayına haraç gibi para bayılıp antin kuntin gelişmemiş sakat doğmuş futbolu seyretsinler.

Yaşından dolayı bu rekorun anlamı çok daha büyük. Jens'in rekorunu kıracak bisikletçi de bence 43 yaşında denemeli :p

İlk 15 km özet :D

Bugün doğum günüymüş bunu da öğrenmiş olduk az önce. :)

Aynı Almanlar futbolu da bizden çok izliyorlar ama konu rekor denemesi ve sporcularına destek olunca gelmişlerdir, bedavadır giriş muhtemel.

Artık her emekli olan dener bu rekoru, Tony Martin, Froome, Quintana...

Cok büyük bir sporcunun kariyerinin sonuna koydugu kocaman bir noktayi seyrettik. En güzel olarak ta kendisi ifade etti;

- Kücück ismim büyük Anquetiller, Indurainlar, Eddy Merckxlerin isimlerinin yanina yazilacak.... En sonunda eve gidip cocuklati kucaklayacagim ve babaniz artik hep tatilde diyecegim....

Kariyeri boyunca 80 den fazla yaris kazanmis, 17 kere Fransa turuna katilip 14 kere Paris' e varabilmis, pek etaplar kazanmis, sari mayo, benekli mayo tasimis, en mütevazi bir bisikletciye böyle bir final yarasordi zaten...

Geri