Scudo Sports

Jbc Pro 6940 Gr

Scudo
Arkadaşlar, mesajlarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim. Eksik olmayın...

Daha iyileri ve hafifleri sizlerin olur inşallah.

Selamlar.

@halid acar

Teşekkür ederim.:)
Daha iyileri sizlerin olur inşallah...

@İdris ACA

inaşallah abi sen ne kadara topladın bu bisikleti 10-12falan warmı belkide daha fazla

• Beğen
Tepkiler: seda ak
Gercekten tebrikler, dehsete dustum.. Kendi dizayn ettiginiz urunleri kullanarak bunu basarmak zaten basli basina bir meziyet, gonulden tebrikler...

Bu arada, uzaktan bakinca sanki ruble'den 1-2 tane yaprak eksiltilmis gibi gozukuyor, yanlis mi goruyorum acaba?

@İdris ACA

abi bisiklet mükemmel. ulaşılan son nokta budur .. fazla söze gerek yok.. güle güle kullanın... daha ayrıntılı fotograflar da bekliyoruz... güle güle kullanın .. bu arada mavi sele borusu daha güzel duruyor

Bisiklet cok guzel olmus emeginizin karsiligini fazlasiyla zaten veriyordur..Benim bi sorum olucak izninizle;bu hafiflikteki bi bisikletin asfaltta gidisi nasil yani kontrol etmesi kolay mi yoksa mesela 8kglik bisikletlere nazaran daha mi zor? bi de parcalarin omru nedir acaba? yani dayanim sureci,asinma sureci nedir acaba? gobeklerin isinmasi falan bir de metal yorgunlugu olusumu nasil bu bisiklette acaba? Gerci galiba birden fazla oldu soru ama..Simdiden tesekkurler..Iyi gunlerde kullanin cok keyifli surusler yapilabilecegine eminim..

@galin petrov

İlginize teşekkür ederim.

Bisikletin kontrolü,rüzgarlı havalarda ağır bisiklete nazaran zorlaşıyor..Ancak normal şartlarda kontrol etmeke pek bir değişim olmuyor..
Ağır bisiklete göre,çok çabuk hızlanıyor.Yokuşlardaki avantajlarını sanırım anlatmaya gerek yok.:)

Parçaların ömrü ile ilgili sorunuzun cevabı göreceli olabilir.Aşınan parçalar, genelde çekiş sistemi parçalarıdır.Örnek Ruble'yi min hafiflik için Alüminyum seçerseniz,kullanım ömrü Çelik veya Titanyum bir Ruble'ye oranla %50 den fazla azalacaktır.

Göbekler ve metal yorgunluğu bu bisiklette,diğer bisiklete oranla bir farklılık göstermeyecektir..Neticede kullanılan meat aynıdır..Sadece Alaşım farklılığından,azda olsa bir fark oluşabilir.

Selamlar.

@İdris ACA

Verdiginiz bilgiler icin cok tesekkurler..Insallah ileride yeni projelerinizi de burda paylasirsiniz biz de okuma zevkine nail oluruz..

ağırlıgı cok güzelmiş

kron XC 4000 vardı bir ara ona hasta olmustum ben hala aklım onda :]

Geri